login |

Finálé előtt: Supernatural

2019. 04. 25. 22:10 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: video,

Mivel a CW elkaszálta a SupNat-ot, így a mostani zárás lehet, hogy konkrétan is meg fog ágyazni az utolsó etapnak, és a kibeszélő, valamint a korábbi idei kritikák alapján a rajongók megint elégedettek lehetnek a szezonnal. Nyilván sokan kiszálltak egy-egy gyengébb évad után vagy közben, de a sorozat a jelek szerint képes volt többször is kimászni a kátyúból. A tovább mögött a finálé előzetese és egy részlete – vajon meghal Dean?

12 hozzászólás Ne habozz!

kplesz - 2019. 04. 25. 22:37

Az eddigi legrosszabb évad.

Mikilós - 2019. 04. 25. 23:05

Tavalyi évad izgísebb volt. Én is gyengének éreztem ezt az évadot. Talán azért, mert nem volt igazán nagy dolog, amit az egész évadra felhúztakm, mindent lezártak évad közben.

seven - 2019. 04. 26. 00:33

Gyengén indult, félévadra feltornázta magát, volt egy nagyon erős szakasz, aztán a 14. epizód után újra legyengült.

Egész egyszerűen elvesztette az évad a tartását, belekezdtek egy csomó vonalba (Michael, Kaia, Lucifer) aztán vagy eldobták őket vagy rövidrezárták.

Most Jack a fő téma, de szerintem gyengén lett felépítva. A Mary-s epizód meg szinte kínosan hatásvadász volt – most őszintén, tegye fel a kezét aki szerint Mary-re szükség volt egyáltalán. Hatalmas mellényúlásnak tartom azt hogy Mary-t hozták vissza a 11. évad végén. Szinte nem adott semmit a sorozathoz, és a kémia konkrétan 0 volt közte és a srácok között. JDM miatt John nem jöhetett vissza állandónak, de eredeti Bobby pl szerintem igen, és sokkal jobb lett volna, plusz ott is megvolt azért a szülői szeretet.

Mindegy. A finálé még javíthat azért a dolgokon, főleg ha megalapozzák az utolsó évad történetét egy kicsit. A 10. évad fináléja ezért is volt zseniális.

Winch Ester - 2019. 04. 26. 01:04

“Vajon meghal Dean?”
Ez komoly kérdés? :-D Ha meg is halna Dean, max. két részre lenne halott, utána feltámadna, de nekem egyáltalán nem tűnik úgy az előzetesből, hogy meghalna.

Sawyer - 2019. 04. 26. 08:44

9. évad óta nem követem, de nemrég néztem újra az első 5 évadot (a hatodikat még újraszenvedtem). Most melóban hang nélkül megnéztem ezt a trailert, hatalmas visszaesés van képi megjelenítésben, de én anno többnyire a tartalom miatt hagytam abba.

yagami - 2019. 04. 26. 09:35

Igen, a képi megjelenítés valóban más, sajnos. Szerintem is rosszabb. Nem supnatos. A 11. évad szerintem többé-kevésbé hozta a régebbi évadokat képi megjelenítésben is. Sőt.. utána a 12. évad promója és az első pár rész promója is darkosabb, sötétebb volt. Olyan régi megjelenítéses. Nagyon jól néztek ki a trailerek. De… sajnos csak az előzetesekre vonatkozott ez, a sorozatban már visszatértek a ~8. évadosra.

jessm - 2019. 04. 26. 10:12

seven: Én szeretem Maryt.
Supernaturalnál soha nem értettem,hogy a rajongók egy része bármilyen női karakter megjelenik több epizódra, nem csak vendégként, akkor már azonnal megölnék.

seven - 2019. 04. 26. 10:39

Ha az emberek nem szeretik a női karaktereket, az inkább az írók hibája, és nem a rajongóké.

Egyébként meg, az írók csináltak szokást abból hogy idő előtt kinyírják a női karaktereket.

a finálé letudva, valószínűleg a többségnek nagyon fog tetszeni, én még kicsit barátkozok vele, nagyot húztak, az biztos.

yagami - 2019. 04. 26. 11:26

Női karakterek: Annyira én se szerettem ezt az állandó Mary-t. Bajom sem volt vele, de olyan semleges volt. Ellenben… Jo, Ellen, Anna, Bela, Tessa, a két Ruby (stb?) őket szerettem, de még Lilith-el, Amarával és Lisa-val sem volt problémám. Ellenben pl. Jody, a szőke zsaru, Charlie, Rowena, az újabb Meg (stb.).. meh.

Sawyer - 2019. 04. 26. 11:56

Nekem a kedvenc női karakterem az első évados Meg volt.
Nagyon illett az első évados dark roadmovie hangulatba, rögtön az első megjelenésnél volt vele kapcsolatban egy nagy fordulat. Újranézve, asszem ő volt az első “szarkazmussal pofázok és fenyegetek” típusú karakter, de nála működött, mert volt hozzá megfelelő háttér, és el is hittem, hogy sittysutty kitépi a gerinceket, nem csak a levegőbe beszél.
Aztán megszaporodtak az ilyen karakterek, ezért sem tudtam egy idő után komolyan venni a sorozatot. Sok esetben a férfiak még úgy-ahogy hitelesek voltak, de a nők? Ne már.
A női karakterekkel az a gond, hogy sokszor csak a dilemmázáshoz kellenek….

Col-Lector - 2019. 04. 26. 15:12

Sawyer elso evados felidezeset olvasva, eszembe jutottak a regi emlekek, az 1-5. evad, te jo eg, mennyire szerettem a Supnatot, elkapott egy nagyon borzongos nosztalgia-erzes. Imadtam. Aztan a 7. evad kornyeken elhagytam a sorozatot, sulyosan leesett a szinvonal. Kesobb megprobaltam visszaterni, de az elso 5 evad hangulatat mar sosem ereztem, igy orokre bucsut intettem neki. A Smallville-el egyutt tinikorom legszebb teves elmenyei voltak akkor.

dbew - 2019. 04. 26. 17:52

kb az első sorozat volt, amit elkezdtem anno nézni komolyabban, akkor vettem a 37″-es LCD tévét is :-D

aztán mit lett belőle!? időm nagyobbik részében vmi sorozat előtt kockulok

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz