login |

Elmaradások

2019. 04. 28. 08:59 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: szolgálati közlemény

Csak jelezni akartam ilyen formában is a folytonos kommentes magyarázkodások helyett, hogy a szokásos április végi lemaradásomból elkezdek kilábalni – az elmúlt két hétben szokás szerint összecsaptak fölöttem a hullámok, meló, ünnepek, országos sorozatokkal való felzárkózás, #peakTV (és a rohadt sok új sorozat és kötelezően nézős visszatérő). Nem véletlen, hogy a heti napi hírek már szinte csak konzervből álltak, de ez csak annak tűnik fel, aki több helyen is olvassa őket. A lényeg, hogy iszonyatosan elmaradtam pár dologgal, nem csak levelekre válaszolással és a vendégírások egy részének kirakásával, de saját bejegyzések megírásával és kirakásával.

És itt egyéb posztokra is gondolok (ezek ki fognak kerülni, és az “ez régi!” meg “nem aktuális!” kommentekre linkelem ezt – ez van, ilyen szempontból kompletista vagyok), nem csak kritikákra. Amikkel egyébként tényleg dettó el vagyok maradva. Nem elég, hogy egyes írásaim már egy hónapja várják, hogy kikerüljenek, olyan alapvetések nem kaptam még évadnyitós írást, mint a Killing Eve vagy a The OA, vagy alapból kibeszélőt, mint a Russian Doll vagy a The Umbrella Academy. Ezek jönni fognak meg minden más is, de persze bármilyen segítséget szívesen fogadunk, hogy május 10-e környékére szintre kerüljünk, mert akkor meg kezd az upfronts, és jönnek az országos finálék. (Amikkel ugyancsak nem vagyok naprakész, de ami késik, nem múlik.)

A lényeg, hogy az elkövetkező 2 hétben vissza fogok zökkenni, de hát az legyen a legnagyobb baj, hogy ennyi a néznivaló, nem? Ha valakit kifelejtenék, rugdosson nyugodtan levélben vagy a reggeli hírek kommentjeiben

4 hozzászólás Ne habozz!

Enzo - 2019. 04. 28. 13:58

Ugye jönnek a JAws maradékai is (Anti-JAws, legjobb gyerekszínész, kommentben szavazósok végeredményei)? :) (eskü ezeket jobban várom, mint a sima kategóriákat vártam :D)

Kitartást! :)

Garru - 2019. 04. 28. 16:59

Winnie, Te ezt a SJ-t főállásban tolod, vagy van mellette valami polgári állásod?

winnie - 2019. 04. 28. 18:56

jó lenne főállãsban:) nem, közel sem.

Garru - 2019. 04. 28. 21:52

Winnie, minden tiszteletem a tiéd.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz