login |

The Red Line: minden, amit tudni kell a sorozatról

2019. 04. 28. 18:50 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: 2018/19, ajánló, kampány, video,

Így az évad végén megérkezett (a tévébe, mert a teljes évad kiszivárgott pár hete…) a magasan legjobb kritikákkal rendelkező országos újonc, amit a CBS dupla részekkel event sorozatként fog leadni.

Hogy egy zseniális American Crime lesz-e belőle, vagy egy hamar eltűnő Shots Fired, az majd kiderül, de az biztos, hogy kemény lesz az erős politikai és társadalmi kérdésekkel foglalkozó széria, aminek a készítői nyilván remélik, hogy senki nem futamodik meg előle a témája miatt.

Ez Greg Berlanti executive produceri bábáskodása mellett készített tizenvalahányadik országos széria, de nem csak a többitől fog elütni, hanem a CBS kínálatától. Hiába ugyanis a bűnnel kapcsolatos téma, alapvetően három család sorsa fog összefonódni benne.

A plakát alatt, a tovább mögött egy utolsó előzetes, valamint 3 karakterpromó.

2 hozzászólás Ne habozz!

Snoopyzit30 - 2019. 04. 28. 19:56

Nagyon örülnék ha olyan ütős lenne, mint az American Crime, ezt az országos sorozatot vártam egyedül. Remélem nem lesz csalódás.

kisanna - 2019. 05. 07. 15:49

Hatalmas csalódás ez a sorozat, érdektelen, unalmas, közhelyes, lassú, többször majdnem elaludtam az első részen, elment a kedvem második esélyt adni neki.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz