login |

Délelőtti videó 1.: Agents of SHIELD

2019. 04. 30. 10:10 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: video,

A tovább mögötti új előzetest kapta az ABC Marvel-sorozatának nemsokára kezdő utolsó előtti évadja. A sztori egy évvel az előző szezon vége után fog játszódni, szóval a mozis kontinuitást nem kell keresni benne.

10 hozzászólás Ne habozz!

Gabee01 - 2019. 04. 30. 11:06

“A sztori egy évvel az előző szezon vége után fog játszódni, szóval a mozis kontinuitást nem kell keresni benne.”

Ismerve az Endgame-ben történteket, a fenti kijelentés meglehetősen ellentmondásban van saját magával, hiszen pont a fenti esetben lenne szükséges a kontinuitást keresni.

Necridus - 2019. 04. 30. 12:33

Gabee01:

(másoknak:Endgame spoileres lehet:)

Az S5 vége 2018 május (legalábbis wiki ezt írja), és egy évre rá 2019 májusban vagyunk, az Endgame-es időt ismerve itt még csak az Infinity War a fontos, ahol megvolt a csettintés, de az meg ápr. 27, így az AOS szerintem már úgy tekint rá, hogy megtörtént (mert az évad végefele volt ugye ápr 27, de az utolsó rész május). Lehetne beszélni róla a csettintés után egy évvel, de szerintem nem fognak erre nagy hangsúlyt fektetni.

zolij - 2019. 04. 30. 12:52

ENDGAME SPOILER

Necridus: pont hogy a csettintés után vagyunk egy évvel, szóval pont hogy számítania kéne, a Föld lakosságának fele el kellett hogy tűnjön. Az hogy mi vagy mi nem történt az Endgame nagy részében, itt még nem kéne hogy számítson.

Platschu - 2019. 04. 30. 13:08

Egy cameot igazan megerdemeltek volna a Netflixes hosokkel egyutt az Endgameben….

Necridus - 2019. 04. 30. 13:10

zolij:

Pont ezt mondom, hogy 1 évvel vagyunk azután:)
És mivel ez a sorozat nem arra koncentrál, hanem a saját történetére, ezért nem valószínű, hogy bármilyen hangsúlyt fektetnek rá. Lehet egy-két félmondat utal majd rá, de a karakterek el lesznek foglalva a saját problémájukkal.

És mivel az IW nem az évad után volt, hanem közben, ezért már ott is szót ejthettek volna róla, de nem igazán volt idejük/lehetőségük a karaktereknek hétköznapi emberekkel beszélgetni. És ha akkor nem esett szó róla, amikor friss volt a dolog, akkor most minek? Az meg, hogy a szereplők közül egyiket se csettintette el Thanos, lehet hihetetlen, de simán beleférhetnek a másik félbe, ami életben maradt.

Necridus - 2019. 04. 30. 13:12

Platschu:

Rengetegen nem nézik a sorozatokat, így fel kellett volna vezetni valahogy őket ahhoz, hogy a mozisok nagyon nagy része örüljön neki, és ne azt mondja, hogy “ez meg ki és miért van itt?”
Jöhettek volna, ha a) lett volna egy saját mozifilm b) a film nem 3 óra 2 perc lett volna, hanem minimum 3 és fél-háromnegyed óra, hogy a Defenders-t és Quake-t felvezessék.

zolij - 2019. 04. 30. 13:48

Necridus: nem figyeltél eléggé :) Az 5. évad utolsó részeiben szóba került Thanos és a New York-i csatát is mutatták a tv-ben.

ENDGAME SPOILER

Átjárás: a filmben benne volt Jarvis, ő pedig előtte csak az Agent Carter sorozatban tűnt fel :)

Peter Wiggin - 2019. 04. 30. 13:55

Platschu:

Akkor ennyi erővel a Runaway-es csapat és Cloak and
Dagger is lehetett volna az Endgame-ben…

Sajnos/nem sajnos az MTU nem teljesen része az MCU-nak (kivéve Coulson és Maria Hill:-)).

winnie - 2019. 04. 30. 13:59

zolij: a jarvis dolog kezelhető kacsintásként is, mert más szereplők meg nem stimmeltek, így nem kell konkrét kapocsnak venni.

Platschu - 2019. 04. 30. 18:37

Igazatok van, csak maximalista vagyok. Nyilvan nem hozhattak be az F4t vagy az X-meneket uj casting nelkul, de itt a teljes kephez a mar adott tves arcok is hozza tartoztak volna, ha mar multiverzum van.

En nem tudtam Jarvis hattererol, azt hittem ez kis utalas arra, hogy ki utan lett Vision elnevezve.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz