login |

Délelőtti videó 4.: Idővonal 2. évad

2019. 04. 30. 11:55 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: Kanada odavág, video,

Több száz év múlva a jövőben az utolsó életben maradt emberek módot találnak arra, hogy a tudatukat az időben utaztassák, közvetlenül a XXI. században élő emberekbe — ők az „utazók”, akik látszólag véletlenszerűen alakítják ki életüket a jelen korban, de titokban egy csapatként dolgoznak azon, hogy a küldetéseikkel megmentsék az emberiséget a szörnyűséges jövőtől.

Miért is nem lett sikeresebb itthon ez a sorozat a junkie-k körében? Mármint úgy értem, hogy az alapkoncepció olyan, amire ez a réteg rákattanhatna, nem? Ma kezd a VIASAT6-on a Travelers 2. évadja, a tovább mögött a magyar promó hozzá.

5 hozzászólás Ne habozz!

cherockee - 2019. 04. 30. 12:23

SPOILER: mivel a netflix nem rendelt be további évadokat a 3. után, és annak gyakorlatilag a végén a teljes megtörtént eseménysorozatot kitörölték, sőt, az egész traveler programot, egyszerűen nem tudom ajánlani, annak ellenére, hogy addig a pontig szerettem nézni.

winnie - 2019. 04. 30. 13:03

én mindenképp tudom ajánlani – főleg akkor, ha az embernek nagyon tetszik, és mondjuk a 2. évad után kaszálja, mert akkor végképp nem érdekes, hogy mi lett volna a folytatásban. a többség úgysem ér el a végéig.

meg a szokásos: ha az út élmény, akkor a megérkezés milyensége nem téma. mondjuk könnyen beszélek, mert sok kedvenc sorozatomnak még mindig nem járok a végén:)

cherockee - 2019. 04. 30. 13:08

@winnie:

SPOILER itt engem azért zavar csak, mert semmi folytatása nem volt, tényleg nagyon szerettem nézni, és valahogy megütött a vége. mégcsak mondanivalója sem volt annak, hogy “oké, ez így nem megy”, csak vége lett, gondolom folytatásban bíztak.

karit - 2019. 05. 01. 00:37

Én mindenkinek szívből ajánlom, akiben némi filozofikus véna van, időutazás-fetisisztáknak meg amúgy is kötelező darab. Nem pjú-pjú scifi, cserébe volt benne pár eszméletlenül mélyen gyomorba ütős történés, többek közt arról, amit mi léleknek gondolunk.

cherockee: szerintem nagyon kerek lett a vége a kasza ellenére (vagy tán épp amiatt), és GIGASPOILER!

——-az a libabőrös utolsó előtti jelenet,
15 perccel a ‘tudjukmi’ előtt a ‘tudjukhol’, még így is odavert, hogy utána nem is történt semmi, mert… talán tényleg nem is történt. Talán egy boldogabb világ indult ott el Grant számára azzal az elküldött levéllel, míg mi, nézők mind itt ragadtunk ebben az ázottkutya-szagú Valóságban, amit senki nem akar megmenteni.

Mycrobi - 2019. 07. 13. 12:34

@karit

Ez súlyos, de valahol tetszik a gondolat.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz