login |

Érkezik a Ghost Rider és a Helstrom

2019. 05. 01. 21:13 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: hírek, ,

A Marvel Tv tévéstúdió és a Hulu bejelentette, hogy kibővítik az eddigi együttműködésüket, és 2020-ban a streaming platformra érkezik két újabb, élőszereplős Marvel-sorozat, a Ghost Rider és a Helstrom.

Robbie Reyes szerepében Gabriel Luna visszatér a pokoltüzes, démonnal összeláncolt mivoltában, hogy továbbra is igazságot osszon Texas és Mexikó határán. Igaz, azt még nem tudni, hogy akkor most az Agents of SHIELD-ben látott Ghost Rider karaktert fogja-e hozni. A showrunner Ingrid Escajeda lesz.

A Helstrom főszereplője pedig Daimon és Ana Helstorm lesz, egy rejtélyes, és nagyon erős sorozatgyilkos gyermekei, s ők vadásszák le az emberiség legrosszabb egyedeit. Itt Paul Zbyszewski lesz a showrunner. Az először a Ghost Rider-képregényben feltűnt Daimon Hellstrom pár démoni képessége mellett képes a pokolba oda-vissza utazgatni. Neki volt a füzetekben egy Satana nevű húga – nyilván ő lesz a sorozatban Ana.

A Hulu-nál ugyebár a most bejelentettek mellett már fut a Runaways (nemsokára a 3. évadjával), és még a Marvel-es animációsok is érkeznek, szám szerint négyen.

3 hozzászólás Ne habozz!

FP Jones - 2019. 05. 01. 21:14

Pont ez az, hogy bár Luna alakítja megint, kb figyelmen kívül hagyják, amit az AoSben bemutattak vele.. fura, de ezt írják.

DarkEagle - 2019. 05. 01. 23:11

Hogy érted hogy figyelmen kívül hagyják? Még van egy vagy kettő AOS évad addig bármi lehet vele.

Amúgy én nagyon örülök mindkét szériának. Helstorm-ra már castingoltam magamnak három kedvencet akik jók lehetnének. :D Bátyusra jöhetne Joseph Morgan vagy True Blood-os Alexander Skarsgard a húga meg lehetne Eiza González. Jobbat egyelőre nem tudok.

human - 2019. 05. 02. 03:52

átírom, de amúgy pont ezt nem írják. szóval hibás volt a poszt tényleg, viszont az sem igaz, hogy figyelmen kívül hagyják, mert nem fedtek fel semmi konkrétumot erről.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz