login |

Hírszerda – Empire 6. évad! The Chi 3. évad!

2019. 05. 01. 09:05 - Írta: winnie

18 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Angie Tribeca 4. évad
 • Premier: The 100 S6 (vendégblogger?), Masterchef Australia S11, Who Do You Think You Are S10, Countryfile Spring Diaries S4, Bake Off The Professionals S2, The Real Housewives of Atlanta: Porsha’s Having a Baby S1, Garden Rescue S4, Ladies Night S1, Kids Behind Bars: Life on Parole S1, On Tour with Asperger’s Are Us S1, The Curse of Civil War Gold S2 + Finálé: The Act S1, At Home with amy Sedaris S2, The Curse of Oak Island S6, Mexican Dynasties S2
 • Magyar premier – HBO GO: 05.01 Angie Tribeca (Angie Tribeca) 4. évad
 • Magyar premier – HBO GO: 06.17 Város a hegyen (City on a Hill) 1. évad
 • A WarnerMedia tervezett streaming szolgáltatása 2019. végén fog elindulni. A tervek szerint szeptemberben vagy októberben fogják bemutatni a befektetőknek.
 • Minket nem érint, meg nem is annyira sorozatos a hír, de mégiscsak: a Quentin Tarantino által rendezett Hateful Eight című mozifilm (itthon: Aljas nyolcas) bővített változata felkerült Amerikában a Netflix-re – 4 részes minisorozatként. A játékidő így 167 percről 210 percre nőtt, de csak bruttó, mert nettó ebben a főcím és a stáblista is benne van szerintem.
 • A Fear The Walking Dead 5. évadjában lesz egy olyan sztoriszál, amit a The Walking Dead-ből hoznak át.
 • A Blindspot évadzáróját Izlandon forgatták.
 • A CBS nyári premierdátumai: 05.21 Blood & Treasure S1, 05.23 Elementary S7, 06.16 Instinct S2,
 • A Waterman Entertainment megvásárolta Steve Berry Cotton Malone-könyveinek tévésorozatos adaptációs jogait. Az első kötet a The Templar Legacy (itthon: A templomosok örökségeitt a hivatalos, magyar nyelvű tartalom) volt. Egy volt ügynökről, aki a világot járja segítőjével és halálos terroristákkal, bérgyilkosokkal és szélhámosokkal néz szemben, miközben a történelem leglegendásabb és ikonikusabb rejtélyeit oldja meg.
 • Showrunner-váltás lesz a Law & Order: SVU-nál. Az FBI-hoz távozó Michael Chernuchin helyét az a Warren Leight veszi át, aki a 13. és a 17. évad között kormányozta a krimit.
 • A Brooklyn Nine-Nine eheti epizódját Melissa Fumero rendezte.
 • A FOX berendelte az Empire 6. évadját.
 • A Showtime berendelte a The Chi 3. évadját.
 • Jeff Probst, a Survivor showrunnerje beszél a múlt heti és az eggyel korábbi epizódról.
 • John Stephens, a Gotham showrunnerje és Danny Cannon, a házi rendező beszélnek a sorozatzáróról. Itt is és itt is. Meg itt is. És végül itt.
 • Vendégszerep: Jimmy Buffet – Hawaii Five-0, Gabriel Mann – The Blacklist, Patrick Duffy, Nyle DeMarco – Station 19,
 • Állandó szerep: David Thewlis – Barkskins (NatGeo), Joel Edgerton – The Underground Railroad (Amazon)
 • Interjú: Diane Guerrero (Crazy Jane – Doom Patrol), VV Zsuzsu, Michelle Dean (a The Act egyik készítője), Joel Kinnaman (Erik – Hanna), Scott Speiser (Overkill – The Tick),
 • Nyáron elindul az RTL Most! nevű internetes videotár disztribúciós változata, ami “a szolgáltatás továbbfejlesztett verziója lesz” és “még magasabb szinten és kibővített formában szolgálja majd ki a digitálistartalom-fogyasztók igényeit és számos extrát kínál majd funkcióiban is”. Ez azt jelenti, hogy az RTL Magyarország minden digitális jogát elérhetővé teszi az RTL Most!-on keresztül, majd ezt nem közvetlenül az egyes előfizetőknek, hanem a szolgáltatóknak értékesíti. A kibővített szolgáltatást kínáló RTL Most! egy-egy végfelhasználó számára akkor lesz csak teljeskörűen elérhető, ha a szolgáltatója szerződik erre az RTL-lel.
 • Új sorozat: The Trouble with Maggie Cole Glass Houses – ITV, 6 rész, angol, készítő: Mark Brotherhood, főszereplő: Dawn French, egy tengerparti kisváros összetartó közösségéről és egy nőről, aki mindenkinek az életéről szeretne tudni, csak épp megfeledkezik arról a bölcsességről, hogy aki üvegházban lakik, annak nem érdemes kavicsokkal dobálóznia. Amikor ugyanis egy rádiós újságíró riportot készít vele, sokkal több mindent árul el neki a lakók magánéletéről, mint arra számít a riporter, és az adást követően be is indul a pillangóhatás, ahogy a pletykák hatással lesznek az emberek életére.
 • Új sorozat: The Minister – izlandi, 8 rész, készítő: ??, politikai dráma, ami egyedi nézőpontból közelíti meg a politikát. Egy olyan emberről, aki a rendszerrel kapcsolatos elégedetlenséget lovagolja meg, és szerzi meg a lakosok támadását, így válik belőle miniszterelnök. Annak ellenére, hogy bipoláris rendellenességben szenved. Főszereplő: Ólafur Darri Ólafsson,
 • Az MTV UK Reggie Yates vs The World címmel rendelt be dokusorozatot, amiben Yates a világot fogja járni, és megfigyelni, hogy fiatalok miképp vetik bele magukat nagyobb ügyekbe. 8 rész.
 • Ősztől teljes rebootot és fazonigazítást kap a Top Gear America. És a MotorTrend alkalmazáson kap premiert ősszel.
 • Sara Gilbert kiszáll a The Talk című napi talkshow-ból.

18 hozzászólás Ne habozz!

spyblat - 2019. 05. 01. 09:15

Nem tudom, hogy volt-e már szó róla, vagy mióta, de a Stranger Thing szinkronos bejelentése óta már a teljes első évadhoz érkezett magyar szinkron.

Necridus - 2019. 05. 01. 09:18

The 100-t vállalom.

GYV - 2019. 05. 01. 09:22

A Stranger Thingset én is akartam jelezni. :)

Felkerült a FOX+-ra a Ghosted – Parás páros 1. évada,ami ha jól rémlik, a FOX megszűnése miatt nem lett végig leadva.

Jön a Doom Patrol az HBO/HBO GO-ra.

http://www.hbo.hu/series/doom-patrol/1

spyblat - 2019. 05. 01. 09:39

A The Orville 2. évados írását elvitte már valaki?

winnie - 2019. 05. 01. 09:42

még nem.

spyblat - 2019. 05. 01. 09:45

Akkor azt is elviszem, ha van rá igény.

ata - 2019. 05. 01. 10:12

Blindspot szinkronos folytatásról van valami hír?Cool nem adja?

Okonel - 2019. 05. 01. 10:44

Sziasztok,

Kicsit off, nem tudjátok, hogy a Tanár 1-2. évada mikor kerül vissza az RtlMostra?

Ott néztem a sorozatot, és még van 3 rész a 2. évadból, de ahogy elnézem egy ideje nem elérhető :(

debali2 - 2019. 05. 01. 11:02

Ha már Empire és FOX+, arról nincsenek tervek,h ott folytatnák esetleg szinkronosan, mint pl a Homeland-t?

Illetve a JockyTV-n (még mindig nehéz elhinni,h tényleg ez a neve.:-)) lesz “hamarosan” a John Malkovich-féle új Poirot magyarul.

Cole - 2019. 05. 01. 13:49

Showrunner-váltás lesz a Law & Order: SVU-nál. Az FBI-hoz távozó Michael Chernuchin helyét az a Warren Leight veszi át, aki a 13. és a 17. évad között kormányozta a krimit.

Ez jó hír. :) Jó lenne, ha az ügyészt is olyanra cserélnék, aki már volt a sorozatban. :D

Elijah - 2019. 05. 01. 14:40

https://www.hollywoodreporter.com/live-feed/netflix-chief-defends-diverse-tv-slate-we-are-committed-stories-1205510

Egy érdekes cikk arról, hogy a Netflix miért kaszálta el a One Day at a Time-ot, és miért rendelték be az On my Block harmadik évadát. Ebből is kiderül, hogy annak semmi köze sincs egy sorozat befejezéséhez, hogy egy külső stúdióval készítik, inkább annak, hogy mennyire tudja növelni a nézőtáborát évadonként. És persze azt is figyelembe veszik, hogy milyen költségekkel jár, mert ha túl drága, de nem vonz elég nézőt, akkor nem éri meg nekik folytatni.

Shannen - 2019. 05. 01. 16:06

Itt egy érdekes interjú Bill Hader-rel a Barry 2×05 kapcsán, hogy hogyan is hozták össze technikailag ezt a zseniális epizódot: http://collider.com/barry-season-2-episode-5-bill-hader-interview/#fight-scene

kiskiraly - 2019. 05. 01. 16:47

Mai nap áttért az M3 az online streamre.
Nade úgy hogy az online adás előtt két órával és online adásba kerülés után 8 órás időtartamig lehet nézni az epizódokat.

Közmédiás Netflix, 2019.

https://archivum.mtva.hu/m3/

winnie - 2019. 05. 01. 17:01

spyblat: köszi.

winnie - 2019. 05. 01. 17:01

necridus: köszi.

Obi - 2019. 05. 01. 17:46

kár hogy nem a Titans került a Hbo Go-ra

winnie - 2019. 05. 02. 04:31

obi: az netflix.

winnie - 2019. 05. 02. 04:33

“Egy érdekes cikk arról, hogy a Netflix miért kaszálta el a One Day at a Time-ot, és miért rendelték be az On my Block harmadik évadát. ”

igazából csak a logika, miszerint az egyik nézett, a másik nem nézett a plusz hozott nézőkön kívül. ahogy írtam korábban, az ODAAT esetében a 2. és 3. évadot kell ajándéknak tekinteni, amikor nem a nézettségre kaptak berendelést, nem pedig a 4. elmaradása miatt ütni a platformot.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz