login |

Nem csak szereti, de meg is találta

2019. 05. 03. 13:30 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: kampány,

Vagyis a baj csőstül jön? Ha jól látom hiába a sztárok, itt a szerkesztőségben nem ugrunk neki rögtön a Dead To Me-nek. winnie sem mutatott nagy előzetes érdeklődést, meg ma iszonyat fáradt, engem pedig nem kötött le az előzetes sem. Viszont aki már nézi, hiszen reggel felkerült a Netflixre (magyar felirattal jött, természetesen!), az írhat pár szót ide kommentben róla, a kritikához majd átemeljük.

6 hozzászólás Ne habozz!

Hamon - 2019. 05. 03. 16:06

Nem vártam tőle semmi extrát, de iszonyatosan bejött. Sok jó “kiscsavar”, “ki irányít kit?”meggyőző színészi játék. Kellemes meglepetés

audrey - 2019. 05. 04. 13:50

Az előzetes alapján teljesen másra számítottam, de nem bántam, hogy nem oda futott ki. Voltak benne sablonok, amiket előre meg lehetett mondani, de ennek ellenére lekötött a két főszereplő közti dinamika miatt. Nem egy különleges darab, de én nézném tovább rögtön.

Vox - 2019. 05. 04. 16:45

Tegnap este megnéztem az első 3 részt és én szerintem itt el is kaszáltam. Érződik, hogy mesterségesen van felfújva a sorozat, az első 3 epizódot bőven bele lehetett volna sűríteni fele annyi műsoridőbe is. A humora szerintem nem működik, minden más pedig unalmasan közhelyes; egyedül az Applegate-Cardellini páros, amit tényleg ki tudnék emelni, ők remekül játszanak.

indeus - 2019. 05. 05. 14:18

Vox-szal értek egyet, elég gyenge lábakon áll a forgatókönyv. A pilotban 20 percig semmi nem történik. Csak vártuk, hogy mit akarnak, de majdnem kikapcsoltuk. A végére aztán bedobják a lényeget, de addigra kb elment a kedvünk az egésztől.

A 3. rész végén szintén érkezik egy hasonló ilyen, de annyira unalmas, hogy erre nem érdemes az időt pazarolni. Nemcsak a rendezés és a forgatókönyv, de a két főszereplő is átlagos, sőt Marsden sem erőlteti meg magát, azon kívül, hogy egy bájgúnárt alakít.

aoaao - 2019. 05. 08. 08:50

Teljesen jó volt darára. Egy nap alatt lement az egész. Nekem bejött, még hiányoznak is :D

Divide - 2019. 05. 17. 13:44

Agyradírnak tökéletes. Fogyasztása darálva ajánlott.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz