login |

2019/20: Pilotszezon – FOX (dráma)

2019. 05. 06. 20:00 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: 2019/20

Elérkeztünk a szezon végének kezdetéhez, ami az országos csatornák pilotforgatásainak ideje is egyben.

A csatornák vezetői év elején kiválasztották a berendelt több tucat pilot-forgatókönyvből azt a 10-20 darabot, amelyekből elkészülhetnek az első epizódok, és amikből aztán az upfronts-ra fognak választani 5-10 új sorozatnak valót. Elvileg az összes pilotberendelés megtörtént, a casting is véget ért, sőt, lehet, hogy a forgatások is. Így most rajtunk a sor, hogy megírjuk, hogy mely sorozattervekből kerülnek majd ki a 2019/20-as újoncok.

(Eddigi posztok: CW, ABC (komédia)ABC (dráma)NBC (komédia)NBC (dráma), Fox (dráma), Fox (komédia), CBS (komédia), CBS (dráma)) A Fox sokáig a bevállalós drámákról volt ismeretes, a lentiekből melyik tűnik annak? A dolgoz nehezíti, hogy közben a Disney fel is vásárolta a házi stúdiójukat, a csatorna pedig némiképp átalakul – például a péntek a pankrációé lesz.

Mindezek ellenére egész sok pilotból válogat a Fox. A tovább mögött a leírások, készítőkkel, főszereplőkkel, sztorival – ti mit választanátok?

Deputy

Készítő: Will Beall
Szereplők: Stephen Dorff, Yara Martinez, Brian Van Holt, Siena Goines, Jasmine Kaur, Shane Paul McGhie
Történet: a törvény egy őréről, aki imád ajtókat berúgdosni és meghúzni magát a rendőrőrsön, azonban amikor a megyei seriff meghal, ő lesz az utódja, és így 10 ezer alkalmazottat kap hirtelen maga alá, miközben a modern vadnyugatot kell igazgatnia.

Filthy Rich

Készítő: Tate Taylor
Szereplők: Kim Cattrall, Gerald McRaney, Aubrey Dollar, Benjamin Levy Aguilar, Corey Cott, Mark L. Young, Steve Harris, Melia Kreiling, David Denman, Olivia Macklin
Történet: az új-zélandi sorozat feldolgozása, egy Amerika déli részén játszódó gothic dramedy két intelligens nőről, akik mindent megtennének azért, hogy megvédjék szeretteiket, és megkapják a jussukat. Amikor egy gazdag vállalatvezető, a legnagyobb keresztény tévés hálózat feje meghal repülőgép-szerencsétlenségben, a felesége és felnőtt gyerekei számára kiderült, hogy a férfinak törvénytelen gyerekei is voltak, akik ugyancsak bekerültek a végrendeletébe. A családfővé előlépett anya megpróbálja lefizetni őket, hogy tűnjenek el, azonban az “új” örökösök másképp gondolkodnak, és nem csak maradni akarnak a városban, de a családi birodalom részévé is akarnak válni.

Lovestruck

Készítő: Tom Kapinos
Szereplők: Rachel Bilson, Steve Kazee, Andie MacDowell, Kathleen Turner, Richard Roxburgh, Madeline Wise, Usman Ally, Beth Riesgraf, Jeffery Self, Linda Park
Történet: a francia Quadras című sorozat alapján, egy szerkezetét tekintve újszerű sorozat, amine a teljes első évadja egyetlen estén, egy esküvő alatt játszódik. Ahogy megismerjük a vendégeket, meglepő dolgokat tudunk meg múltjukról és jelenükről, és rájövünk, hogy a dolgok nem mindig olyanok, amilyennek látszanak, s eközben pedig a szerelem, barátság, illetve a családi lét különböző fázisainak komplikált kapcsolatait is megismerhetjük.

Next

Készítő: Manny Coto
Szereplők: John Slattery, Fernanda Andrade, Eve Harlow, Aaron Moten, Gerardo Celasco, Michael Mosley, Jason Butler Harner
Történet: tényalapú thriller, ami a legfrissebb mesterséges intelligencia-kutatásokon alapszik. A főhős egy tech cég korábbi zseni, de paranoiás vezérigazgatója, aki egy nemzetbiztonságis, kiberbiztonsággal foglalkozó ügynökkel és csapatával megpróbálja megállítani a világ első AI-válsághelyzetét – a főgonosz tehát egy elszabaduló, önmagát folyamatosan fejleszteni képes intelligencia lenne.

Prodigal Son

Készítő: Chris Fedak, Sam Sklaver – executive producer: Greg Berlanti
Szereplők: Tom Payne, Finn Jones, Michael Sheen, Lou Diamond Phillips, Aurora Perrineau, Frank Harts, Bellamy Young, Keiko Agena, Halston Sage
Történet: egy friss megközelítése a nyomozós műfajnak egy provokatív és felháborító viselkedésű főhőssel, valamint sötétebb tónusú komédiával. A főhős egy zseni kriminálpszichológus, aki tudja, hogy gondolkodnak a gyilkosok, ugyanis apja egy hírhedt sorozatgyilkos volt, és ő segít be a New York-i rendőrségnek, miközben saját, burjánzó neurózisaival, manipulatív anyjával küszködik, valamint apjával, aki kapcsolatot akar teremteni csodagyerek fiával.

Cím nélküli

Készítő: Annie Weisman — Executive producer: Jason Katims
Szereplők: Brittany Snow, Emily Osment, Megalyn Echikunwoke, Timothy Hutton, Mustafa Elzein, Mo McRae
Történet: egy ausztrál sorozat alapján, egy egyke nőről, akinek felfordul az élete, amikor apja kénytelen bevallani, hogy nők termékenységével foglalkozó orvosi karrierje elején több tucat utódot nemzett spermája segítségével. Hősünk felkutatja rengeteg testvérét, és felfedezi, hogy szinte mindegyik fiú, kivéve kettőt, akik azon nyomban fontos részei lesznek újdonsült családjának.

6 hozzászólás Ne habozz!

Enzo - 2019. 05. 06. 20:42

Na, itt kis jóindulattal mindegyikre tudom mondani, hogy akár érdekes is lehet, de mondjuk egyelőre csak a Next-re tudnám azt mondani, hogy el is kezdeném.

Necridus - 2019. 05. 06. 20:45

Majdnem mindet feljegyeztem magamnak, hogy majd kipróbálom, mert kíváncsivá tettek az újító stílusukkal, de előre láthatóan nem sok fog megmaradni belőlük, ha nem mutatnak fel valami mást is.

winnie - 2019. 05. 06. 20:55

a prodigal son, de nagyon, nagyon. fura, de az nbc-vel ellentétben a többi nálam ehatever kategória.

MrZed - 2019. 05. 06. 21:44

Ez már sokkal érdekesebben hangzik, mint az ABC drámái.
Lássuk milyen lesz a kivitelezés.

Kissur - 2019. 05. 07. 07:58

A Next nem lenne rossz, de Manny Coto mostanában elégszer bizonyította számomra, hogy már nem tud olyat letenni az asztalra, mint régen (lásd 24 és Dexter).

Neoprimitiv - 2019. 05. 08. 19:06

nahát, szinte mindegyik olyan, amire azt mondom, hogy ez érdekes, lássuk mit hoznak ki belőle! Lehet, hogy az ABC/NBC drámák is ilyen jók lehetnek, de akkor a Foxnál legalább van olyan ember, aki jó szinopszisokat tud írni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz