login |

9 hozzászólás Ne habozz!

FP Jones - 2019. 05. 06. 11:29

még a 7. évadra sem mondják azt, hogy lezáró évad, szóval..

winnie - 2019. 05. 06. 11:32

így van, bár persze a korai berendelés, valamint a bűvös hetes eléggé ezt valószínűsíti.

Tzuko - 2019. 05. 11. 12:23

Ez a sorozat egyre gyengébb….

Tudatában hogy elvileg egy univerzum a sok átfeddéssel ami volt benne régebben ( már nincs ) a filmeket megnézve felmerült a kérdés már előző évadokban is néha hogy ne már holvan tony stark stb….

SE BAJ! nézhető volt 4 évadig. 5. évad tragédia volt szerintem sok részt alig bírtam végig nézni, és úgy látszik folytatják a filmes univerzum totális leszarását és saját szálon mennek tovább ami full epikus és felveti a kérdést hogy WTF?! most nem azért de ha 1 év telt el és mondjuk az első csettintés előtt voltak feltételezem most utána kell legyenek, de semmi nyoma…. Régebben tetszett mert vártam a filmes utalásokat cameokat. De most már csak tekerem tekerem karakter dráma akar lenni, akció akar lenni mindegyiknek szar. És megint valami ismeretlen semmiből jövő gonoszt húztak elő a kalapból. Ezt asszem már el kell engedni, unalmas és erőltetett, ahogy szerencsétlen coulson ügynök midnenaron való szerepeltetése…. HAGYJÁK MÁR MEGHALNI SZERENCSÉTLENT!!!!

winnie - 2019. 05. 11. 12:28

nem arról volt szó, hogy ő nem coulson?

Necridus - 2019. 05. 11. 13:58

Szerintem a sorozatot nem azért kéne szeretni, mert egyszer 6 éve azt mondták, hogy ugyanabban az univerzumban tervezik vinni a történetet. Az egy jó nézőcsalogató mondat volt, de valójában csak lekorlátozná a sorozatot. Nem értem, miért probléma, hogy kaptak egy saját űrlény gonoszt, és nem ők is Thanos után nyomulnak. Nem lenne amúgy is mindegy? Tudjuk az Endgame-ből, mi a vége ennek a sztorinak.
Kapjon csak a sorozat saját identitást, ne csak az MCU-tól függjön. Jöhetnek az említések, amiktől egy kicsit felhúzom a szám oldalát egy apró mosoly miatt,
de egyébként megvagyok nélkülük, mert a sorozat nem ebből áll, hanem a SHIELD túléléséről a HYDRA felemelkedése után.

Tzuoko:
Valószínű ezért gondolod az akciót és a karakterdrámát rossznak, mert neked a sorozattal kapcsolatban más az elvárásod. Nyilván ez a véleményed, amit elfogadok, de azt nem tudom megérteni, hogy a sorozatot miért tekintik sokan csak egy MCU Easter egg-eket szolgáltató apróságnak. Azért ennél az AOS több…

A Coulson szerepeltetésével egyet értek, bár csak akkor, ha itt a színészre gondoltál a karakter helyett. Szerintem már unalmas az “itt egy gonosz, de a legjobb barátom/apafigurám/szerelmem/mentorom arcát viseli” című történet, de maga Coulson meghalt, szóval hagyták is meghalni (ami mondjuk meglepő, mert rengeteg sorozat ilyen esetben kitalálna valami banális fordulatot, amivel mégis túlélheti a karakter).

Egyébként szerintem az akció teljesen jó volt – és itt spoileres leszek.

Az űrhajó kettévágása, a kosárpályás “mutatvány”, a falas jelenetek vagy az, ahogy Quake egyre jobban kezeli az erejét és könnyedén legyőzte az űrlényeket.

Simmons jelenete pedig rendkívül erős volt, nagyon jól tudták sugározni a színészek a feszültséget, ami ott volt köztük és bennük.

És a vége? a ‘We’ll return in a moment’ (amúgy annak mi értelme, van egy kis reklám mindig a sugárzásnál, vagy mi?) után Fitz jelenete. Egyáltalán nem mondanám unalmasnak, amit hozott az évadnyitó, nekem kifejezetten tetszett. 7/10-et simán kap.

Tzuko - 2019. 05. 12. 16:30

Nem tudjuk ki az a pali Sarge vagy mi volt a neve, Coulson ügynök arcát visel talán párhuzamos univerzumból jött gyilkolt is bla bla bla. Unalmas. Mindenkinek szíve joga eldönteni mit néz tetszik e neki félre értés ne essék, de ez a AOS már nem az ami volt. Próbálják az egészet egy epikusabb és még epikusabb vonalra terelni minden évaddal és lehet tagadni hogy nem ugyanaz az univerzum, de az! Sok átfedés volt történések időben megegyeztek stb. Az pl külön zseniális volt amikor a hydra lebukott és a mozi premierrel párhuzamosan itt is lebuktak.

Na most ha ez nem ua az univerzum ezáltal főleg hogy Fury is szerepelt benne 1 részben akkor nem tudom miaz, már hogyne kezelném azonos univerzumként. Csak valahogy a 3. évad végén csatt ez megszűnt és már nincs több átfedés. Én ezt tartom rossznak, ha már eleve külön lettek volna külön szálon mentek volna, de nem….

És ezek a szálak szerintem erőltetettek a feszültség is, persze lehet én nem tudom már átélni ezt rendesen, de akkor ez van :) Mindenkinek jó szórakozást hozzá!

ui: nem lepődnék meg ha a “coulson” hiába nem az végül valahogy mégis az lenne :P én szóltam! Tadammm!

hunlord - 2019. 05. 12. 17:41

@Tzuko: lehet hogy félreértettem, de a jövőbeli túrájuk is arról szólt, hogy
1. olyan sandbox-t kapjanak, ahol van tétje a történéseknek?
2. visszatérve egy alternatív idővonalat teremtsenek, hogy ne kelljen a filmek árnyékban történetet mesélniük?

Nekem marhára nem lett volna izgalmas, ha az AOS nem tudna érvényesülni emiatt, mert tényleg nagyon jó sorozat.

emese - 2019. 05. 17. 00:52

Hát. A tavalyi évadot még kibírtam, bár necces volt, de ez… kritikán aluli nyitás.
A 4. évad ellenben valóban epic volt és csúcs, ott kellett volna ezt abbahagyni.

És igenis, ezt a sorozatot alapjaiban határozta meg a CA: WS történetszála, szóval az, hogy Thanos csettintése után egy évvel ennek itt semmi hatása, az teljesen nonszensz. A párhuzamos univerzumok közötti átjárást egyébként épp Thanos csettintése teszi lehetővé, tehát még mindig egy univerzumban vannak, csak erre semmi utalás.

Na nézzük mit kaptunk. látványosan 0 budget mentén épített akciót (90-es évek videojátékai igényesebbek), sok sötét belső teret, mert az ‘ócsó’, és egy pár Mad Max rejectet eddig. Irtó gyenge.

Tzuko - 2019. 05. 19. 07:48

@hunlord

Az lett volna a cél ? hogy ne a filmek árnyékába kelljen ? ez honnan jött ? volt erre való utalás ? ha igen alapvető hiba, sikeres filmek, cameokkal és átfedésekkel vágyat érez rá a néző hogy ezt is nézze!

Tehát nem értek egyet, leválasztani ( ami úgy látszik tényleg így történt ) elég nagy hiba…. plusz igen gagyi cgis epikusságot nehéz lenyelni többek között a filmek árnyékban is :P

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz