login |

Finálé előtt: Into The Badlands

2019. 05. 06. 20:10 - Írta: winnie

7 hozzászólás | kategória: video,

Ehh, most, hogy a Veep és ez is leköszön, mehetek új kedvenc sorozatot keresni a most futók közül?

Ahogy nézem a kibeszélőt, nem okozott csalódást az évad. Sajnos ez nem annyira tervezett a zárás, de szerencsére a készítők azért el fogják varrni a mostani sztorit – a kérdés, hogy megmutatják-e, hogy merre mentek volna tovább. A tovább mögött a sorozatzáró előzetese. Tippre az eddigi brutálisan jó harcjeleneteket meg fogják valamivel koronázni. Ugye?

7 hozzászólás Ne habozz!

noinipo - 2019. 05. 06. 20:34

GYERÜNK Sunny!!!!!!!!!!!

Wanheda - 2019. 05. 07. 07:46

A szívem szakad meg, hogy vége lesz. :-( A most futó sorozatok közül nekem is a kedvencem, amúgy is a második a Wentworth után, évek óta abszolút elkötelezett rajongója voltam, vagyok és nem tudom megérteni, hogy miért nem folytatódik. :-( Szóval gyerünk Sunny! :-)

Csaba - 2019. 05. 07. 10:49

Sajnálom, hogy vége

SPOILER VIHAR:

Ha a 16. rész az utolsó, akkor valóban egy hatalmas cliffhangerrel lett vége. Egy kicsit talán gagyi, mikor egy sorozatban kimondják, hogy “még csak most jön az igazi veszély, ahogy azt a Mester tette”.
Sunny erejét nem is láthattuk, csak mikor már haldoklott és akkor is arra “használta magát”, hogy meggyógyítsa a testét, Így hogy elkaszálták a sorozatot némileg szerencsétlenül hat sajnos.
Widow eszméletlen durvára sikerült a “Jedi” erejével. Illetve örülök, hogy MK meghalt, eléggé trágya lett a karaktere. Nixet sajnáltam.
Nagyon kedveltem a sorozatot, bár volt egy-két filler rész, meg a történet néha akadozott, de azonkívül szerintem az egyik legalulértékeltebb sorozat, pláne a remekül megkoreografált harcjelenetek miatt.

noinipo - 2019. 05. 07. 18:41

pedig Sunnyban még volt néhány évad, ezért a sorozatért kár :(

jenga - 2019. 05. 08. 01:40

osszesegeben jo volt. par karakter hianyozni fog, de a sorozat nem
hala az egnek van warrior, ami egyelore nekem jobban tetszik

Mate4182 - 2019. 06. 20. 20:14

par het alatt daraltam be mind a 3 evadot.

baromi jo volt, a kisebb nagyobb hibak ellenere is

MK karaktere amilyen jo volt az elejen, olyan hulladek lett a vegere
Az ozvegy meg pont forditva, nem kedveltem az elejen, az egyik kedvencem lett a vegere

ha nem is sok, de egy-ket evad meg siman lenne a sorozatban. nem tudom hogy elkaszaltak e vagy sem, remelem less meg vmi belole

Carlos - 2019. 07. 10. 20:18

Én is egyben daráltam le,a Harcos-tol jutottam ide,ott ajanlottak. Hiánypótló volt a kepi vilagaval,akcioval,parades harcjelentekkel. Nagyon élveztem. Remelem vhogy Sunny ereje feltámasztja egy másik csarornan, nagyon szerencsétlenül lenne így vége.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz