login |

iZombie: kezdett az 5. évad

2019. 05. 06. 21:30 - Írta: Necridus

16 hozzászólás | kategória: kritika,

Hát nem. Vagy mégis. Nem tudom…

A 4. évados kibeszélőben írtam, hogyan is hatnak rám az iZombie egyes évadjai (felkeltik az érdeklődésem, csalódást keltenek, majd ismét visszahúznak), s feltettem a kérdést, hogy ugyanilyen érzésem lesz-e most is. Egyfelől nem, mert az évadnyitó nem tudott különösebben lekötni, mert egy átlagos évadközi résznek éreztem, a folytatás mégis nagyon jól is elsülhet.

Nem azért nem szórakoztatott, mert más lenne a stílus, mert ugyanaz a zom-rom-com-dram sorozat, mint eddig, hanem mert mindenből egy kicsit meríteni akart, és végül nem igazán kaptunk semmit. A tovább mögött spoileresen folytatom.

Poénkodtak ismét az agyevés következményeivel (mondjuk látomásokat nem kaptunk), és mivel Ravi-n volt most a sor, ő változott át Vinny Jones-stílusú macsóvá, amivel nem is volt baj, cserébe elvette a figyelmet a főhősről, akinek talán az összes szereplő közül a legkevesebb szövege volt most.

Na jó, talán Major kapott még nála is kevesebb szerepet, de az nem is baj, elvégre továbbra sem tartozik az erős karakterek közé. Cserébe Blaine igen, aki az évadnyitó fénypontja volt. Vicces volt, ha kell, ismét átment badass zombi üzemmódba, és a színészi játék is több, mint kielégítő.

A történet egyébként 6 hónappal később veszi fel a fonalat, amikor Peyton a polgármester-helyettes, Blaine a Majorrel kötött csempész-bizniszt viszi, Clive a terhes feleségével és munkájával van elfoglalva, Liv pedig a hullaházban, a rendőrségnél és Renegade-ként tölti idejét.

Ravit felkeresi egy tudós, hogy közösen kifejlesszék a zombiságra való gyógymódot, de 300 gyermek élete kerülne ezzel veszélybe, hiszen az ő agyuk termeli azt az anyagot, ami a gyógymód lényeges összetevője.

Emellett folyamatosan fokozódik a zombi-ember feszültség, olyannyira, hogy az emberek robbanóanyaggal támadják a zombikat. Ez a két szál remélem az évad vége felé egy erős háborús jelenetsorban forr össze, ahol zombik és emberek egymás ellen harcolnak, s végül megoldást találnak arra, melyik világ uralja Seattle-t (vagy később az egész bolygót?).

Ha nem így lesz, akkor a sorozat nem lenne hű önmagához, hiszen az egyszerű nyomozós komédia mostanra már elég komoly történetet vezet, amit kár lenne nem katartikus, mindent eldöntő eseménnyel zárni.

Sajnos nem igazán lehet többet elmondani az évadnyitóról. Vicceskedett, megmutatta a Seattle-ben uralkodó feszültséggel teli légkört és… ennyi. Ugyanúgy közepesre tudom értékelni, ahogy azt már egy ideje teszem, szóval 5/10. A remélhetőleg robbanó finálénál találkozunk.

16 hozzászólás Ne habozz!

heidfeld - 2019. 05. 06. 22:35

Érdekes dolgokat vetettek fel, és a legfontosabb, Blaine valódi énje visszatért.
David Anders nagyon lazán jó színész, Rose Mciver mindig az, és Rahul Kohli is remekelt.
Közepesnél bőven jobb volt. Mondjuk 7/10.

Mom - 2019. 05. 08. 18:50

Nekem egy átlagos rész volt. Nem emiatt szeretnék bele a sorozatba, de kaszálni sem ezután az évadnyitó után kaszálnám, szóval várakozó álláspontra helyezkedtem.

Enzo - 2019. 05. 20. 12:25

5×01 (pótlás múlt hétfőről)

Kicsit sok szállal tért vissza egyszerre a sorozat, bár persze mindenkit fel kellett vezetni. Tényleg ironikus, hogy szinte Liv kapta a legkevesebb képernyőidőt. Sok szereplőnek kemény döntésekkel kellett szembesülnie: Ravi 300 gyereket ítélt majdnem halálra, de Collier megmentette a kegyes hazugságával, Major Blaine felé intézett kérésének pedig a csempészést segítő határőrök egyike látta a kárát. Apropó, Collier (a fekete tudóscsaj) mint új szereplő szerintem jó húzás, főleg úgy értve, hogy Seattle-ön kívül tartózkodó szereplő visszatérő szála még nem nagyon volt, főleg a lezárás óta, ez pozitívum.

Darabkák:
1. Na, azért az évadnyitó alkalmából igazán elfért volna a hosszú főcím…
2. A YouTube-os videó előtti hirdetésesdi zseniális volt (és valósághű) :D
3. Ravi verőember szerepén is jókat lehetett röhögni :D
4. Tuti ez a Durkins nevű hülye szőke csajszi lesz az évad főellensége, most is ő volt a robbanás mögött (amit egyébként cselesen offscreen oldottak meg, vagyis csak tükröződve, nemtom ez mennyivel könnyebb CGI szempontból).
5. A cliffhanger mondjuk elég meh volt (srác megtalálja a heti áldozat csaj cuccait).

#hétidézete:
“I feel like I just watched the Gollum-Smeagol scene from Two Towers.” :D

heidfeld - 2019. 05. 22. 21:16

5×02 unalmas, érdektelen, 5×03 nagyon tetszett. Ravi, ahogy egyedül táncolt…
Rose Mciver láthatóan élvezte a szerepet.

Enzo - 2019. 05. 29. 17:47

5×02 (pótlás hétfőről)

Vegyes érzéseim vannak a résszel kapcsolatban: elsőre úgy tűnt, mintha kissé lassan haladnánk bizonyos szálakon, és hogy egyes jelenetek látszólag nem vezetnek sehova, de aztán mégis egyrészt a végére egy ügyes csavaros megoldás összeállt, ami rengeteg kamuzást tartalmazott, másrészt kiderült, hogy mi miért kellett (szerepjáték->”pozitív zombipropaganda” ötlet, Mrs.Jones meginterjúvolása->ja hogy pont ő volt a kamu áldozat). Szinte érezni lehetett a Major irányába felgyülemlő nyomást, és így habár furcsa, hogy a nagy tisztalelkűség után pont Major vezette fel a fakenews-tervet, végül is kifejezetten jól jött ki mindenki belőle. A kivitelezést profin összerakták: a kamu autós-gyilkosságos videóra kamu letartóztatás és cselesen “kiszivárogtatott” kamu kivégzés volt a válasz – már gyanús is volt, hogy pont azokat sározzák be, akikről már volt szó a részben, és valóban, a kijuttatásért cserébe vállalták el az illetők. (A 2 Mendez fickóról beszélek, rögtön feltűnt, de visszakeresve Cynthia Rybnicki is volt az 1.részben.)

Darabkák:
– Az Aly Michalka sexy time jelenetek miatt eleve +1-ről indul a rész :P
– Zed szerepében igazi sztár-cameo, a híres kosaras, Kareem Abdul-Jabbar játszotta!
– A HiZombie (vagy High Zombie?) névötlet mekkora önreflexió már :D
– Fel se tűnt egy ideig, de újabban nincsenek látomások a heti ügyekhez.
– Épp mondani akartam, hogy milyen gagyi színe van a vérnek az autóban, erre kiderült, hogy tényleg csak kukoricaszirup :D
– A mellékszálakban kicsit megritkították a mellékszereplőket, mondjuk pont jó arcoktól búcsúztunk: a Baron nevű csávó és Jordan is szimpatikus volt, az előbbit lelövő számszeríjas-géppisztolyos banda még fog gondot okozni, úgy érzem…
– Ravi és Peyton a végén kipróbálta a Liv által ajánlott stare-es technikát, azon röhögtem :D

#hétidézete
“Bro, don’t you want to be Ravi-rock-hard-body?” :DD (szép szóvicc Livtől :D)

Enzo - 2019. 06. 05. 17:53

5×03 (pótlás vasárnapról)

Egyetlenegy kínzó kérdés foglalkoztatott az egész rész alatt:
Ravi ahelyett, hogy szenvedett volna, mi az istenért nem ette meg a halott táncos srác agyát?? Ha erre van valami épkézláb magyarázat, szóljatok, de amúgy teljesen értelmetlennek éreztem a fő szálat, aminek a végére azért így is sikerült megtanulnia táncolni (Pitbullra, az igen). Az mondjuk segített a valósághűvé tételben, hogy egész hosszú montázsban mutatták, ahogy Clive segítségével próbálnak a nagy bemutatóra, ez az analógia alkalmazható lenne más sorozatok esetében is (lásd még: tízméterekről headshot osztogatás kispisztollyal látszólag tök képzetlen karakterek által).

Darabkák:
– Tehát akkor Liv és Ravi párosa vett részt a selejtezőben Gulliver és Nancy helyén (de csak Nancy agyán), Jake és Juliette álnéven, de Fred és Ginger-nek hívva egymást. Teljesen világos. :D
– Ha már kínos jelenetek, abból kijutott a “Michelle terhes” szálon is, de ott is aranyos befejezés lett belőle.
– Na végre látomások használata a nyomozás során, már épp hiányoltam múltkor.
– Liv elég dögös volt a végén a fellépőruhában *-*

#hétidézete:
“This might be weird but I think Clive just got me pregnant.” :DD /Ravi/

heidfeld - 2019. 06. 06. 18:42

5×4-5

Színházas-témát szívesen néztem, nagyon tetszett.
Fontos kérdések merültek fel, Blaine kapcsán. Nagyon extrém helyzetben van a város, és a személyes érintettségek is érdekesek.
Egyébként Al alakítója igen ismerős volt. Nem hagyott nyugodni, de addig kutattam, amíg beugrott: Még kislányként láttam valamiben..Te jó ég! Így megy az idő?? Egyébkét szőke, talán ez is megzavart.
4. részben nagyon jó volt a Blaine-Al kémia.
És itt jegyezném meg, hogy itt is jöhet ki igazán, ki-mennyire jó színész. ez a csaj sem ügyetlen, de David Anders egy felső kategória. És nagyon lazán zseniális.
Major, meg a nyomozó évadok óta felesleges. Kb. annyira érdekelnek, mint a fahéjas fagyi/Nem jó./
Évadban hiányolom DonE dumáit!
És Blaine kemény döntés előtt áll.

heidfeld - 2019. 06. 13. 19:43

5×6

Számomra, sorozat legjobb része volt. Don-E, az idióta ügyvéd, akit nagyon bírok, és Blaine…
Most tényleg, az állt Blaine átverésének hátterében, aki felbukkant? Így, rokoni kapcsolatban?
Jobb is így. Valaminek hajtania kell, morális kérdéseket, sajátosan értelmező barátunkat.
Egyébként, ha Blaine, Don E, és az ellenszenvesen-rokonszenves ügyvéd, saját sorozatot kapna, nem sajnálnám a pénzt!
Érdekes kérdések merültek fel: Lojalitás, szerelem vaksága, barátság, hűség. És még a nem túl eszes gengszterek is vágynak egy társra.
És nem kellenek drága látványok, nagy nevek. Elég egyszerű, de nagyszerű jelenet, mint Don E anyja, lejött mosni:D:D
Kiestem a fotelből, úgy nevettem.
Nálam ez 10/10.

Enzo - 2019. 06. 17. 17:26

5×04 (pótlás múlt keddről)

1. Hú, de szörnyen kínos a zombi propagandának szánt előadás :’D
2. Ilyen felkészült gyanúsítottat is ritkán látni sorozatokban, aki előre készült anyaggal meg doksikkel, beleértve a saját alibijét is (áh, nem gyanús…).
3. Érdekes lesz ez a fémfejű zombi ürgés szál (akihez Enzo Lambert beszervezte a vétkes FG-katonákat)…
4. Menő, ahogy Blaine lecapoeirázta a Végítélet-es hívatlan vendégeket :D De annyira egyértelmű volt, hogy a csajszi hátsó szándékkal érkezik…
5. És a júdásos szálon is szívás van, az új tanárbácsi óvatlansága miatt akarata ellenére máris beépített ügynök lett…

#hétidézete:
“-It’s all data, Ravi, I mean, you could design a system, you’d have a mechanism to gather crime data. Physical evidence, testimony, relationships, motive. A smart algorithm analyzes. And voilá.
-Congratulations. You just invented the police.” :DD /Liv & Ravi/

Enzo - 2019. 07. 04. 16:47

5×05 (pótlás hétfőről)

Darabkák:
– Annyival megcsavarták a szokásos felállást, hogy Clive csak leszedálva, telefonon keresztül vett részt a nyomozásban, de így legalább nagyon vicces volt :D
– Tetszett az emlékezetvesztős húzás (a zombik megmérgezése), meg hogy ez a Fillmore-Graves szálon kívül kihatott a nyomozásra is.
– Steve ahogy beült és utánozta a halott menő rádiós srácot, az is hatalmas volt :D
– Mindig érdekes, amikor valaki más tapasztal látomást, mármint nem Liv – jelen esetben Al, aki bekapott egyet az agyas kis sütikből (vagy mikből). Egyébként a csaj ügyesen legyeskedett, és csak úgy hullottak az ölébe a jó nyomok.
– Eyecandy faktor: Blaine csajai a végén :P
– Apropó rész vége, beütött a dupla újságcikkes szopóroller: Blaine-ről kiment a leleplező cikk, és ami szomorúbb, a Freylich-szindrómás gyerekeket is valszeg üldözni fogják (meglepődtem, hogy visszahozták ezt a szálat, de sikerült nem erőltetettre csinálni a megindoklását Isobel anyukáján keresztül – amúgy a külsős dokicsaj is szerepelhetne megint).
– A zombis zárókép nem igazán jött át a végén – mi köze ahhoz, hogy az FG rabok tömegesen eltűntek?

#hétidézete:
“I know how to heal your chakra, Barti.” :D

Enzo - 2019. 07. 20. 00:05

5×06 (pótlás múlt péntekről)

Elég szétszórt rész volt, kevés fókusszal a heti ügyön és Liven magán, például hogy ugrottunk át a nyomozós szálon Candy kikérdezéséből valami másik nőre, aki elvileg a gyilkos? Blaine narrálása tetszett, az már kevésbé, hogy az előző rész végi cliffhanger hatása (börtön) tartott úgy kábé fél részig összvissz.

Mr.Boss visszatérése meglepett (de tény, hogy időszerű), az a csavar meg külön bejött, hogy Al az ő megbízásából próbálta meg ellehetetleníteni Blaine-t. És most már Don-E is csatlakozott hozzá, sejthető volt, hogy Tanner kinyírása is csak elősegíti ezt a döntést. A végén én azt hittem, hogy Majortől csak blöffölés a másik beszállító felemlegetése, hogy így Boss-ék elvállalják olcsóbbért, de úgy néz ki, hogy nem, a futárszolgálatos fickóé lett az agybiznisz. Blaine cserébe meg sajnos rámegy a Freylich-es gyerekekre… :(

Darabkák:
– Röhögtem, mikor Don-E próbálta triggerelni Liv látomását a matchmaker nőci-aggyal, hogy kiderüljön, ki a tökéletes pár neki. :D
– Majorék lehallgatós tollja is jó ötlet volt, pluszpont, hogy a “végzetét” is bemutatták.
– Dolly Durkins gyereke FG-s? Na az se semmi.
– Ravi be akart törni Blaine villájába, amit pár jelenettel előtte Blaine felgyújt(at)ott? Ez most baki, vagy csak Ravi nem néz híreket?
– Szép húzás volt a végén benyomni Kenny Rogers-től a The Gambler című számot, találó :D

Mom - 2019. 08. 03. 09:54

Sorozatzáró spoilerek!

Ahogyan a sorozat utolsó két évada, ez az epizód sem váltotta meg a világot. Azt mondjuk elvártam, happy end legyen, de nem egészen értettem a csavart a végén. Miért is nem tudhatja a világ, hogy Liv túlélte? Amúgy hogy menekült meg, ha tényleg összedőlt az épület? Miért kellett egy szigetre költözniük, ha Seattle-ben továbbra is vannak (halálos betegségtől megmentett) zombik? Miért ne látogathatnák meg őket a többiek gyakrabban?

Nem vártam volna összetett lezárást, csak kicsit indokolatlanul nyitva hagyottnak érzek kérdéseket. Vagy úgy is mondhatnám, hogy teljesen feleslegesen ébresztettek kérdéseket. Hacsak nem terveznek spinoffot.

Egyébként nem érzem ezt rossz epizódnak, csak jobbnak sem, mint az évad (vagy az előző) egyik átlag epizódja. És ez ugye a sorozatzáró volt. Nem voltak nagy visszatérések, nagy meglepetések, vagy fanservice, pont azt a kötelezőt hozták, amiről rendelkezni kellett a zárásban, pont annyi erőfeszítéssel, mint bármelyik másik részben.

Akinek tetszett az évad, nem hiszem, hogy nagyon csalódott lesz, aki viszont kaszálta, nem fogja megbánni a döntését.

Enzo - 2019. 08. 26. 23:41

5×07 (pótlás múlt előtti szombatról)

1. Nyilván az agyelkészítés is fancy-szakácsos módra történik – akartam mondani, de hát akkor még még meg se ette Liv az agyat. Talán csak beleélte magát a szerepbe. :D
2. Elég randomnak tűnt ennek a Charlie nevű csokicsaj dokicsajnak a tesóját behozni, de belekötötték a Júdásos szálba (Lyla kicsempészése Seattle-ből)
3. Nem hittem volna, hogy tényleg Justin volt a tégla a Fillmore-Graves-es mészárlásban. Major nagyon szépen becsalizta Peters segítségével, és aztán…bye-bye.
4. Liv hogy megoldotta a gyilkosságot az étteremben :D
5. Liv anyját és az apjáról szóló szálat behozni is furcsának tűnt, bár először arra gondoltam, hogy még egyszer visszacsatolunk a családra a sorozatzáróhoz közeledve… de aztán a sorozat bizonyította, hogy nem tud elszakadni a belterjességétől, mert a zombihadsereges fickó = Martin Roberts, Liv igazi apja. Eh.

#hétidézetei:
“Fine. We’ll keep our eyes peeled for menacing bread.” :D /Clive/

“-How do you think she’ll feel when you show up in person on Tuesday?
-A brick will dislodge in her colon.
-Uh, that’s a vivid image.” :DD /Ravi&Lyla/

Enzo - 2019. 10. 01. 23:02

5×08 (pótlás 1 hónappal ezelőttről)

A címhez és a heti agyhoz illően abszolút sales-es rész volt, mindenki “pitchelt” valamit: Peyton a kormányzat felé a város megmentését, Blaine is valami üzletet…

Darabkák:
– Le se esett, hogy múltkor Mills szenátor lányát rabolták el
– Major tudatta Livvel a Justin-os árulós esetet csak úgy offscreen? Hát pedig azért az fontos lett volna…
– Nem nagyon maradtak meg a régi 1-2x feltűnt szereplők, ez a Dalton Earl Duke vótmá?
– A flashback 4 évvel ezelőttre a Beanpole Bob, Blaine, Don-E, Scott-E négyesfogattal egész hasznos volt.
– Martin Robertsnek (Beanpole Bob) amúgy olyan kedves kis vékony hangja van, ki se nézné belőle az ember, hogy ő a gonosz.
– Don-E beleesik Freylich-es Darcyba, ezt a szálat nem láttam jönni, de aranyos. (és még vissza is utaltak vele a matchmakeres részre!)
– Tetszett, amikor elmondta a tettes fickó az IT részét a bűnténynek, mindenki csak nézett, hogy tőle nem számítottak erre :D
– Ja hogy ezért szervezték be az orvost, hogy megkarmolja Hoover szenátort!
– A Bekarmolóban lerendezett verekedés kicsit gagyi volt a végén…

#hétidézete:
“-I haven’t started, you cheated.
-I’ve heard that before. Oh, that’s right, it’s the first line of the loser national anthem.” :D

5×09 (pótlás ~4 héttel ezelőttről)

Durkinsék ezt a tervet kiagyalták szépen….elrabolják Sloane Mills-t, addig elzárják, amíg rage mode-ba nem kapcsol, és kiengedik nyilvánosan, hogy ráadásul még le is kelljen lőni. Mondjuk a sors iróniája, hogy pont a Bekarmoló névtáblájával buktak le, hát pont oda nem járnak.

Darabkák:
– Most épp 90′-es évek stílusú volt az agyelkészítés, és ez is remekül sikerült.
– Ez az AJ nevű fickó is volt már szerintem, de rá se emlékszem :D Vicces, ahogy Ravi keménykedett vele, meg ahogy ígérgették az egyre nagyobb tévét a cellájába :D
– Kedvenc Don-E&Darcy jelenet: az édeshármas felajánlásra a pofavágás :D
– Na a Fillmore-Graves is átvette Liv taktikáját: Major agyat etet 3 katonával, hogy nyomravezető látomásuk legyen.
– Ja hogy ezért került be múltkor a családi szál Livhez: Evan rákos, és ki kéne juttatni… (ja hogy ő se tudta amúgy, hogy Martin az apjuk!)
– Heti ügy: a meggyilkolt csaj anyja már elsőre gyanús volt, Velma meg ügyesen elszínészkedte a kihallgatását, hogy csapdába csalja az anyukát.

5×10 (pótlás ~2 héttel ezelőttről)

Érdekes, hogy most nemcsak az agyelkészítésre, hanem majdnem az összes jelenetre képileg is kihatott a heti agy stílusa, ez a lassú, fekete-fehér műfaj, nem is tudom, hogy volt-e már hasonló a sorozatban.

Darabkák:
– Most komolyan offscreen volt az évad legnagyobb felfedezésének tálalása? (Mármint hogy Liv rájön, hogy ki az apja.)
– Nahát, hogy pont most romlik el a belépőkártyás rendszer a FG-nél, hogy el tudjanak lopni némi Max Rager-t zombi-irányítási célokra…
– Kirúgott Részeg Peyton elég vicces szál volt, az “I Don’t Care” karaoke-val meg a verekedéssel meg mindennel :D
– Jé, végül a HiZombie show tényleg közvetve megmentette a várost :)
– Hah, Candy vitte el az ellenszert, nem is hittem volna, hogy egyszer még ilyen fontos szerepet kap a sorozatban.
– Ajjaj, Ravi összerakta a sztorit -> zombipincés cliffhanger, és ráadásul még Mills is összeáll Durkins-szel…

#hétidézetei:
“So up your game. Get more guns, more guys. Get one of those net traps that the Ewoks used.” :D /Blaine/

“-What are you doing back here? It’s nine o’clock. Go home. Get some sleep.
-I’ll sleep when I’m dead.
-You’re already dead.
-We’re all already dead, Clive. We just don’t know it yet.” :DD /Clive&Liv/

Enzo - 2019. 11. 30. 13:16

5×11 (pótlás)

1. Na, még mindig sikerült új dolgokat kitalálni: drag queen még nem volt. Gondoltam rá, hogy megehetné Ravi az agyat, bár így se rossz: lányt játszó fiúként viselkedő (és beöltöző) lány :D És természetesen az agyelkészítés is stílusosan volt ábrázolva: partyzós zene meg rainbow cake. Nice!
2. Először furcsálltam, hogy belekötik Cavanaugh ügyét, aztán kiderült, hogy Freylich agyat evett az illető, azért változott vissza, így rajta keresztül meg lehet találni a gyerekrablót.
3. Major jól játszotta a csábítót :)
4. RIP Darcy, pont az esküvő előtt :(( (Mondjuk van egy sejtésem, hogy Blaine ölte meg…)
5. Nem értettem, mit akarnak Riley-ék kint ebben a “henhouse”-ban, de ezek szerint csak terjeszteni a zombiságot, valami elektronikai találkozót felhasználva.
6. Ajhe, Martin már épp kezdett volna elbizonytalanodni, Enzo lelőtte, de miből van ennek a feje? Még a második lövést is valamennyire kibírta (tippre látjuk még).

#hétidézetei:
“-There’s a thing that I thought we could do together. Might be a fun change of pace for both of us.
-What? Like bowling?
-Yeah, no. More of a “Locate some kidnapped teens” kind of thing. It’s the missing Freylich kids. I found someone who might lead us to someone who just might know where they might be. If we’re lucky.
-Sounds rock solid.” :DD /Ravi&Major/

“Is there anything we can do? Because my liquidity situation is poised to swan dive into a toilet.” :D /Blaine/

5×12 (pótlás múlt szombatról)

Elég lehangoló kezdés: minden elszaródott, nem lesz gyógymód. Ennek megfelelően sikerült is egy darab epizód alatt kidolgozni, előkészíteni és meglepően flottul végrehajtani egy olyan szintű heist tervét, amiből máskor egy teljes film készül. Kezdjük a pozitívumokkal: a különböző specialitású agyakkal való megoldás nagy ötlet ; a gödörásás közben Major és Liv visszatekintése a főbb eseményekre igazán ideillett a sorozatzáró elé ; a Clive által elcsábítandó macskás nőcinek jók voltak a szövegei (meg persze Ravi is épp valami exével összefut így random, WTF). Mondjuk azért pár kérdés is felmerül: ki lett volna a fake Darrell a tervben, amíg Clive nem jelentette be, hogy csatlakozna? Illetve dr.Saxon hogy jutott be a széfes terembe, hogyha kicserélték a retinamintákat Charlyéval? (Vagy visszacserélték?)

A többi szálon is alakultak a konfliktusok: naná, hogy pont most jött el Blaine a Freylich-es gyerekekért a menedékházba, és Enzo is nekiállt aktívan a zombik oldalán harcolni, meg átállítani a Fillmore-Graves-es katonákat… hogy lesz így Max Rager-adag a gyógymódhoz, ha Major nem fér hozzá, mert persona non grata?…

#hétidézetei:
“His hair makes me so angry.” :D (Don-E Ravira)

“The rotting brain of a dead pickpocket. This is the nicest thing anyone’s ever given me.” :DD /Liv/

“Was that a, uh, “I’m sorry you’re gonna die” hug?” :D /Ravi/

“-I’m really glad we’re at this place in our relationship where we can dig up graves together without having to talk.
-We are easy like Sunday morning.
-Let’s take a moment to honor how far we’ve come.
-From fresh-faced kids picking out china patterns to zombie exes grave-robbing felon brains.
-Cheers.
-Cheers.” :DD /Liv&Major/

“-We are in the south now. You don’t put stolen jewelry in a black man’s pocket.
-It’s not in your pocket.
-I just made a terrible mistake.” :DD /Clive&Liv/

Roberta - 2020. 02. 29. 09:19

mikor várhato az 5évad

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz