login |

2019/20: Pilotszezon – CBS (komédia)

2019. 05. 08. 18:30 - Írta: human

7 hozzászólás | kategória: 2019/20

Elérkeztünk a szezon végének kezdetéhez, ami az országos csatornák pilotforgatásainak ideje is egyben.

A csatornák vezetői év elején kiválasztották a berendelt több tucat pilot-forgatókönyvből azt a 10-20 darabot, amelyekből elkészülhetnek az első epizódok, és amikből aztán az upfronts-ra fognak választani 5-10 új sorozatnak valót. Elvileg az összes pilotberendelés megtörtént, a casting is véget ért, sőt, lehet, hogy a forgatások is. Így most rajtunk a sor, hogy megírjuk, hogy mely sorozattervekből kerülnek majd ki a 2019/20-as újoncok.

(Eddigi posztok: CW, ABC (komédia)ABC (dráma)NBC (komédia)NBC (dráma), Fox (dráma)Fox (komédia), CBS (komédia), CBS (dráma)) A CBS komédia zászlóshajója véget ért idén, lássuk, mikből próbálnak ismét nagyot húzni a következő szezonban. A tovább mögött a leírások, készítőkkel, főszereplőkkel, sztorival – ti mit választanátok? Eléggé a nagy nevekre gyúrnak: Chuck Lorre, Patricia Heaton, Ken Jeong, Katherine Heigl, Walton Goggins, Pauley Perrette.

Bob Hearts Abishola

Készítő: Chuck Lorre, Eddie Gorodetsky, Al Higgins, Gina Yashere
Szereplők: Billy Gardell, Folake Olowofoyeku, Christine Ebersole, Maribeth Monroe, Shola Adewusi, Barry Shabaka Henley, Matt Jones, Travis Wolfe Jr.
Történet: többkamerás komédia, amiben a főszereplő Bob a szívrohama után szerelmes lesz a nigériai ápolónőjébe, és megpróbálja meghódítani a szívét.

Carol’s Second Act (évadberendelés)

Készítő: Emily Halpern, Sarah Haskins
Szereplők: Patricia Heaton, Kyle MacLachlan, Sabrina Jalees, Jean-Luc Bilodeau, Ito Aghayere, Bonnie Dennison
Történet: többkamerás komédia egy anyáról, aki miután felneveli két gyerekét és tanárként nyugdíjba megy, úgy dönt, hogy orvos lesz.

The Emperor of Malibu

Készítő: Michelle Nader, Christina Lee
Szereplők: Max Willems, Ken Jeong, Deborah S. Craig, Taylor Louderman
Történet: többkamerás komédia egy kínai milliárdos fiáról, aki eljegyez egy amerikai nőt, hogy harsány családja rájuk telepedjen, hogy visszaszerezzék maguknak a fiút, valamint hogy irányítás alatt tartsák annak az amerikai álom elérésére tett törekvéseit.

From Riches (eddig: Broke)

Készítő: Alex Herschlag
Szereplők: Jaime Camil, Pauley Perrette, Natasha Leggero, Izzy Diaz
Történet: többkamerás komédia két testvérről, akik kénytelenek ismét találkozni egymással. Egyikük egy ritka gazdag, az apja pénzalapján dőzsölő férfi, akitől elzárják a pénzcsapot, így feleségével beköltözik lánytestvére lakásába.

Our House

Készítő: Brendan O’Brien
Szereplők: Katherine Heigl, Malcolm Barrett
Történet: hibrid többkamerás komédia, amiben egy elkötelezett anyuka és apuka elhatározza, hogy olyan szeretettel neveli fel a gyerekeit, amit ő nem kapott meg a saját családjától. Mindezt úgy, hogy közben ezek az emlegetett őrült testvérek és szülők is beköltöznek hozzájuk.

Super Simple Love Story (eddig: The Us Project, The Story of Us)

Készítő: Mike Royce
Szereplők: Parker Young, Laura Marano, Vanessa Marano, Elizabeth Alderfer, David Walton, Ronny Chieng, Susan Wokoma
Történet: hibrid komédia egy elég valószerűtlen párról, amint egy elég valószerűtlen családot alapítanak – mindez egy 10 éven át tartó időszak alatt elmesélve interjúrészletekkel és vignettákkal, azaz afféle minijelenetekkel.

The Unicorn

Készítő: Bill Martin, Mike Schiff
Szereplők: Walton Goggins, Rob Corddry, Michaela Watkins, Omar Benson Miller, Maya Lynne Robinson
Történet: többkamerás (bár vannak arról is hírek, hogy mégis egykamerás) komédia valós történet alapján egy özvegyről, aki tovább akar lépni élete legnehezebb éve után, de ráeszmél, hogy nem áll készen két lánya felnevelésére egyedül, ráadásul a társkereső világban is totálisan tapasztalatlan, ahol számára megdöbbentő módon elég keresett portékává válik.

To Whom It May Concern

Készítő: Mike Metz
Szereplők: Michael Angarano, Briga Heelan, Raymond Ablack, Michael Cassidy, Taylor Dearden, Ana Villafane
Történet: hibrid egy férfiról, aki huszonéves barátai segítségével megpróbálja teljesíteni azokat a feladatokat/küldetéseket, amiket évekkel ezelőtt összeírt magának, hogy megváltoztassa akkori banális életét.

7 hozzászólás Ne habozz!

DennyKeh - 2019. 05. 08. 18:43

Uristen, nem is tudtam, hogy Heigl pilotozik!!!
Ahh, remelem azt berendelik.

Energiavampir - 2019. 05. 08. 19:09

From Riches
Perette miatt, érdekel..

Necridus - 2019. 05. 08. 19:46

Hát ezekből egyedül a Super Simple Love Story érdekel, de az sem a történet miatt, hanem a Marano testvérek és Parker Young miatt.

humorpalanta - 2019. 05. 08. 21:26

Hát ez katasztrófa. Az utolsó, talán…

winnie - 2019. 05. 08. 21:46

hmorpalanta: foleg tobbkameras komediak eseteben teljesen eselytelen ennyi alapjan itelni. sztori nem kell, csak egy csalad vagy par barat, ha van zsenialis humor. itt a keszito vagy a szineszek neve sokkal tobbet nyomhat a latban.

Eltiron - 2019. 05. 09. 12:02

Vicces belegondolni, hogy Heigl 10 éve azért dobbantott a GA-ból, mert úgy döntött, hogy csak a mozis karrierjére koncentrál :D
Pár unalmasan középszerű romkom után csak rájött, hogy hol van a lóvé :)

winnie - 2019. 05. 09. 12:09

vagy a jobb szerepek. nem hiszem, hogy neki a greys után a pénz után kéne futnia, de a tévés női karakterek még mindig jobbak, mint a mozisak. itt játszhat politikai drámában, és színpadon felvett komédiában, moziban meg nem. itt már nem hiszem, hogy megvan az egyik magasabb rendű, mint a másik-dolog, egyszerűen csak jó a változatosság, a tévések mást is ki akarnak próbálni, nem csak egy szerepet nyomni 10 évig.

egyébként nincs szégyellnivalója, hiszen 6 mozifilmet kapott, 2-t egyetlen főszereplőként, 3 kétkezeset férfival, és az első két elég nagy sikere után a következő 3 is még hozta a középszintes sikert. pechjére pont a másik sajátfőszerepes filmje, a one for the money hasalt el, ami franchise esélyes lehetett volna. onnan már jöttek a független cuccok és a dvd-re szántak, szóval logikus a váltás.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz