login |

Délelőtti videó 4.: Sztárban sztár leszek! 1. évad

2019. 05. 08. 11:55 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: hazai termék, reality, video, ,

Azt mondja, hogy jön a Táálentsó! Vagy tényleg elfogytak a sztárok a Sztárban sztárból (de akkor miért nem all star szezont csinálnak?), vagy pedig rá akarnak duplázni a formátum sikerére (pár év fáziskéséssel…).

Akárhogy is, a TV2 civil Sztárban sztárral jelentkezik, amiben átlagemberek utánozhatnak hírességeket. Tátika – csak valódi énekléssel? Ööö…, a TV2 akkor feltalálta azt a zenei tehetségkutató valóságshow-t, amiben immáron már nem kritika, hanem dicséret az, ha egy dal eléneklése kapcsán azt mondják, hogy csak utánzott az illető, semmi saját nem volt benne. És legalább nem kell új brand neki.

A reality-ről tegnap kiderült, hogy Sztárban sztár leszek! lesz a címe. Till Attila vezeti majd, és Horváth Tamás, Pápai Joci, Tóth Gabi, Bereczki Zoltán fog zsűrizni klasszikus mentorrendszerben, vagyis a meghallgatásoknál csapatot választanak, amit később 3 fősre szűkítenek (ismerős?) és jöhet a heti kiesés. A tovább mögött a jelentkezésre buzdító promó, a zsűri-bemutató videó, és a kreatív producer szabálymagyarázata.

2 hozzászólás Ne habozz!

dexike3 - 2019. 05. 09. 06:51

meghívásos alapon 2 hónapja zajlik már a casting kevésbé ismert előadók/zenekarok körében. ott úgy tudom 3 forduló van a színfalak mögött persze.

winnie - 2019. 05. 09. 07:36

igen, és utánuk kiterjesztették a jelentkezőkre is a merítést, de ezek a képernyőn kívüli válogatások, gondolom, ki akarják választani azokat a jókat és gagyikat, akiket a tévében is mutogathatnak.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz