login |

2019/20: Pilotszezon – CBS (dráma)

2019. 05. 09. 16:50 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: 2019/20

Elérkeztünk a szezon végének kezdetéhez, ami az országos csatornák pilotforgatásainak ideje is egyben.

A csatornák vezetői év elején kiválasztották a berendelt több tucat pilot-forgatókönyvből azt a 10-20 darabot, amelyekből elkészülhetnek az első epizódok, és amikből aztán az upfronts-ra fognak választani 5-10 új sorozatnak valót. Elvileg az összes pilotberendelés megtörtént, a casting is véget ért, sőt, lehet, hogy a forgatások is. Így most rajtunk a sor, hogy megírjuk, hogy mely sorozattervekből kerülnek majd ki a 2019/20-as újoncok.

(Eddigi posztok: CW, ABC (komédia)ABC (dráma)NBC (komédia)NBC (dráma), Fox (dráma)Fox (komédia), CBS (komédia), CBS (dráma)) Végül a big dog, a változó nézői szokások között is állandóságot, és sokszor sikereket szállító CBS felhozatala is itt van. A tovább mögött a leírások, készítőkkel, főszereplőkkel, sztorival – ti mit választanátok?

Ryan Phillippe Frankenstein-sorozatban szerepel, Robert és Michelle King is itt tesz egy új próbát. Sophia Bush most komolyat vállalt Dennis Haysbert mellett, de Edie Falco is errefelé tűnhet fel ezentúl, ahogy Jennifer Morrison is. Ha berendelik a sorozataikat.

Alive (eddig Frankenstein)

Készítő: Jason Tracey
Szereplők: Ryan Phillippe, Katrina Law, Aaron Staton, Saidah Arrika Ekulona
Történet: egy san francisco-i gyilkossági nyomozóról, akit rejtélyes módon felélesztenek miután szolgálatteljesítés közben megölik. Folytatja is régi életét, azonban a felesége észreveszi, hogy más ember lett, és eközben kiderítik, hogy egy fura ember, bizonyos Dr. Victor Frankenstein áll a reanimációja mögött.

Courthouse

Készítő: Greg Spottiswood
Szereplők: Jessica Camacho, Wilson Bethel, J. Alex Brinson, Marg Helgenberger, Lindsay Mendez, Ruthie Ann Miles
Történet: jogi dráma, ami megmutatja a bírók, helyettes kerületi ügyészek és kirendelt védők elkötelezett, kaotikus, reményteljes és olykor abszurd életét a színfalak mögött, és azt, ahogy törvényszolgákkal, fogalmazókkal, rendőrökkel és esküdtekkel dolgoznak együtt annak érdekében, hogy igazságot szolgáltassanak a Los Angeles-ben élőknek.

Evil

Készítők: Robert King, Michelle King
Szereplők: Katja Herbers, Mike Colter, Aasif Mandvi, Michael Emerson
Történet: a tudomány és vallás csatája. Egy szkeptikus női orvosi pszichológus, egy papnövendég és egy fizikai munkás mindenféle csodát, démoni megszállást és hasonló természetfelettinek tartott dolgokat vizsgál, azt kutatva, hogy tényleg valami felsőbb hatalomról van szó, vagy megmagyarázhatóak ezek a tudománnyal.

FBI: Most Wanted (már leadták az FBI-on belül)

Készítő: Dick Wolf, Rene Balcer
Szereplők: Julian McMahon, Keisha Castle-Hughes, Alana de la Garza, Kellan Lutz, Roxy Sternberg, Nathanial Arcand
Történet: az FBI Most Wanted listáján levő kiemelt bűnözők elkapásával foglalkozó osztály munkáját mutatja be.

The Republic of Sarah

Készítő: Jeffrey Paul King
Szereplők: Sarah Drew, Kirsten Nelson, James Lesure, Kimberly Guerrero, Daniel Ings, Annie Funke, Jonathan Slavin, Carlos Leal
Történet: a Northern Exposure (itthon: Miért éppen Alaszka?) szellemében egy New Hampshire-ben található kisvárosról, mely világhírűvé válik azáltal, hogy egy értékes forrást (nyersanyagot?) fedeznek fel határain belül, ami arra készteti a lakókat, hogy független nemzetnek kiáltsák ki magukat. Így pedig a meglehetősen fiatal polgármester, valamint tapasztalatlan helyiekből álló kabinetje egy ország irányításával lesz kénytelen megbirkózni.

Surveillance

Készítő: David C. White
Szereplők: Sophia Bush, Dennis Haysbert, Catalina Sandino Moreno, Matthew Modine, Allen Leech, Raphael Acloque, Nick Blood, Spencer Moss, Tina Huang, Judith Scott, Brian Markinson, Catherine Curtin
Történet: a komplex és aktuális kémthriller a nemzetbiztonsági hivatal kommunikációs vezetőjéről szól, akinek a lojalitása tétetik próbára, amikor döntenie kell a kormány, illetve saját titkainak védelme között.

Tommy (eddig: Nancy)

Készítő: Paul Attanasio
Szereplők: Edie Falco, Michael Chernus, Adelaide Clemens, Russel G. Jones, Olivia Lucy Phillip, David Fierro, Joseph Lyle Taylor
Történet: egy korábbi magasrangú New York-i járőrből lesz Los Angeles első női rendőrparancsnoka, aki őszinteségét, és kemény hozzáállását használja, hogy szociális, politikai és nemzetbiztonsági ügyekben közrejárjon a törvény alkalmazásával.

Under The Bridge

Készítő: Rina Mimoun — executive producer: Jerry Bruckheimer
Szereplők: Jennifer Morrison, Justin Kirk, David Ajala, Sarayu Blue (ha az I Feel Bad nem jön össze számára), Reggie Lee
Történet: egy orvosnőről, akinek egy botrány ingatja meg a praxisát, amit férjével és barátaival visz, hogy aztán előbújjon belőle a sebész, s így mentse meg praxisát és házasságát.

4 hozzászólás Ne habozz!

fuhi - 2019. 05. 09. 19:34

Evil = Rejtélyek kalandorai (Mysterious Ways ) remake??:D

DennyKeh - 2019. 05. 09. 21:34

Alive kötelező Katrina Law miatt. (Érdekel, ha berendelik, mi lesz a The Oath-tal.)

Evilnek érdekes a leírása, az is kap egy esélyt.

Meg a Sophia Bush pilot.

Tyberius06 - 2019. 05. 09. 22:52

Alive – meh, de bepróbálnám a két színész miatt…
Evil: – csakis a készítők miatt érdekel. Ha ez is olyan elborult kesz mint a Braindead imádni fogom.
Most Wanted: nem tetszett a Backdoor de bepróbálom majd
Surveillance: egy próbát megér
Tommy: még ez is érdekes lehet.

CaTo - 2019. 05. 11. 21:44

Evil – kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle. A társadalmi kritikájuk parádés, lehet, hogy suszternek még kellene maradni a kaptafánál?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz