login |

2019/20 – Az NBC újoncai (2.) – Sunnyside

2019. 05. 12. 21:10 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: 2019/20,

SUNNYSIDE

Készítő: Kal Penn és Matt Murray
Szereplők: Kal Penn (Battle Creek, Designated Survivor, House, We Are Men), Kiran Deol, Moses Storm, Diana Maria Riva (Telenovela, Rob, Dead To Me, Man with a Plan), Samba Schutte, Poppy Liu, Joel Kim Booster, Tudor Petrut
Várható indulás: 2019. ősz, csütörtök 21:30

Sztori: egykamerás komédia a New York-i városi tanács egykori legfiatalabb tagjáról, aki álmait élhette meg azzal, hogy a politikai elittel bandázott és celebes estélyeken vett részt, de hiába volt az a célja, hogy segítsen az embereknek, a csillogás elvakította, és egy köztéri részeges akciójának köszönhetően a karrierjének kampec lett. Beköltözik tesójához, és miközben azon mereng, hol rontotta el, pár, az amerikai álmot kereső bevándorló felfogadja őt, hogy segítsen nekik állampolgárrá válni. És ezzel kap élete új értelmet, ő pedig esélyt a megváltásra.

winnie szerint látatlanban: gőzöm sincs, hogy milyen lesz, ennyiből lehet 1/10 és 10/10 is, de mivel készítői sorozat és Penn elég intelligens arc, ezért mindenképp érdekel. 70%, de tényleg kíváncsi vagyok, hogy milyen típusú lesz a humora.

human szerint látatlanban: Kal Penn oké, de ezt meg elolvasva semmi komédia alapot nem látok, tiszta ügyvédes drámának tűnik. Persze nem az, csak elnagyolt történetszálak szaga van ennyi alapján. 40%.

3 hozzászólás Ne habozz!

Anonymus - 2019. 05. 12. 21:20

Hát, nemtudom.
Szerintem ez pont az a tipikus sorozat a leírás alapján, amiből leadnak egy évadot, majd elsőnek kaszálják el…

Necridus - 2019. 05. 12. 21:25

Nekem is elég vacaknak érződik, Kal Pennt szerettem a How I Met Your Motherben, meg most a TBBT-ben sem (volt) rossz, de nem hiszem, hogy ő el fogja vinni magán a sorozatot, ha az humortalan és gagyi lesz.

Thomas - 2019. 05. 13. 02:15

Nem hinném, hogy ez lesz a kb. évi két bepróbálós sitcomom egyike, de mivel leírás alapján nem tipikus cuccnak tűnik, és még akármi lehet belőle, ezért egy igazságos százalékot kell adnom a nem bepróbálandó tartományban. 35%, aztán hátha az előzetes meggyőz, hogy kell ez nekem:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz