login |

2019/20 – Az NBC újoncai (4.) – Council of Dads

2019. 05. 12. 21:50 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: 2019/20,

COUNCIL OF DADS

Készítő: Tony Phelan és Joan Rater (Doubt) — executive producer: Jerry Bruckheimer
Szereplők: Sarah Wayne Callies (Colony, Prison Break, Tarzan, Unspeakable, The Walking Dead), Michele Weaver (Love Is___), J. August Richards (Angel, Conviction, Kevin (Probably) Saves The World, Raising The Bar), Clive Standen (Vikings, Taken), Michael O’Neill (Rectify, The Nine, Extant), Steven Silver, Emjay Anthony, Thalia Tran, Tom Everett Scott (I’m Sorry), Blue Chapman.
Várható indulás: 2020. midseason

Sztori: Bruce Feiler emlékiratai, a The Council of Dads: My Daughters, My Illness and the Men Who Could Be Me alapján egy szerető, négygyerekes apáról, akinek felborul az élete, amikor egy potenciálisan halálos betegséggel diagnosztizálják. Szembenézve a halandóságával, pár különleges és példaképnek tartott barátjából szervez pótapa társaságot a növekvő családja életének további fázisaira. Az “Apák tanácsa” bele is megy abban, hogy elhivatottan támogassa a családot az élet csúcs- és mélypontjain keresztül, ha a valódi apa már nem lehet velük.

winnie szerint látatlanban: mivel a többi NBC-s drámapilot szinte 100%-ra érdekelt, ezt el sem olvastam, nem izgatott. Most, elolvasva a lényeget továbbra sem érdekel. Nyilván a(z elő)gyászt fel fogják dobni, és felemelő lesz a végeredmény, de jelenleg nem tudom elképzelni, hogy ilyesmi heti szinten izgasson. Abszolút nem érdekel. 0%.

human szerint látatlanban: valamiért az ugrott be, hogy a This is Us nyomdokaiba akar lépni. Lehet a sok szereplő miatt? De ez is olyan, hogy 22 részen át esélytelen. 0%.

2 hozzászólás Ne habozz!

Thomas - 2019. 05. 13. 03:02

Hú, de negatívak vagytok, pedig ez még egy egész szimpatikus koncepció számomra. Az egy érdekes kérdés, hogy ha előgyász, akkor gondolom a pilotban még nem fog elhunyni az apuka, de vajon mikorra tervezik, az évadzáróra? Nem mondom, hogy ide vele azonnal, de legalább egy kicsit felkeltette az érdeklődésemet, 40%.

winnie - 2019. 05. 13. 05:10

szimpatikus, lehet, hogy tetszene is, csak annyira egyelőre nem hiszem, hogy érdekel a kopogtató halálról szóló sorozat:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz