login |

2019/20 – Az NBC újoncai (5.) – Lincoln Lincoln Rhyme: Hunt For The Bone Collector

2019. 05. 12. 22:10 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: 2019/20,

LINCOLN LINCOLN RHYME: HUNT FOR THE BONE COLLECTO

Készítő: VJ Boyd és Mark Bianculli – rendező: Seth Gordon
Szereplők: Russell Hornsby (Grimm, Proven Innocent, Seven Seconds), Arielle Kebbel (Midnight, Texas), Michael Imperioli (Alex Inc., Detroit 1-8-7, Mad Dogs, The Sopranos), Ramses Jimenez, Brooke Lyons (Life Sentence, Sullivan & Son), Roslyn Duff, Tate Ellington (The Brave, Quantico), Brían F. O’Byrne (Flash Forward, Aquarius, Nightflyers, Prime Suspect)
Várható indulás: 2020. midseason

Sztori: Jeffrey Deaver Lincoln Rhyme-regényei alapján (itthon: A csontember címen jelent meg az első – mármint azt hittem, hogy megjelent, de nem találom, csak a többi kötetet), egy volt nyomozóról és törvénszéki zseniről, aki egy ördögi sorozatgyilkosra való vadászat közben súlyosan megsérül. Amikor ismét előkerül a gyilkos, kénytelen újfent nyomozásba kezdeni, amiben egy fiatal járőrnő segít neki, akivel különleges kapcsolatot alakít ki. És persze miközben az ördögi, csontgyűjtő zseni nyomában vannak, a rendőrségnek nagyvolumenű ügyekben segítenek be.

winnie szerint látatlanban: az Endgame-re még emlékszik valaki? Itt írtam róla. És, HA-HA, nem lep meg, hogy a kritikában említem Lincoln Rhyme karakterét. Szóval 100%, ez nem is lehet más. Nem mintha annyira bejött volna a film (némelyik könyv azért jó volt), de nem tehetek róla, azok a krimik mindig is izgattak, amik elvesznek bizonyos elemeket a klasszikus mixből, és ha tényleg csak egy ujját képes mozgatni a nyomozó, akkor nagyon látni akarom. Az ilyen puszta elmejáték nyomozósok a kedvenceim. Persze van segítő és lehet, hogy nem korlátozzák le annyira, de szurkolok, hogy bejöjjön.

human szerint látatlanban: ha ezt egy Netflix vagy HBO sorozatként jelentették volna be, akkor tuti jobban várnám, ehelyett sokrészes évad 40 perces ügyekkel, hát ennyi hasonló sorozattal, még ha itt mixeltek is rajta, nekem valahogy nem került a lista élére. 20%.

6 hozzászólás Ne habozz!

Anonymus - 2019. 05. 12. 22:20

Humannál nem elvan írva valami? Nem őszi lesz a sorozat.

winnie - 2019. 05. 12. 22:22

ehh, az én saram, mert akkor még placeholder infó volt ott, amikor véleményt írt hozzá, utána jött, hogy midseason. köszi.

Anonymus - 2019. 05. 12. 22:24

Így már azért lehet más a leányzó fekvése, mivel nem sokrészes lesz. 😀

human - 2019. 05. 12. 22:38

de az lesz, csak az első évad nem :)

Thomas - 2019. 05. 13. 03:11

Tudjátok, hogy alapból mennyire érdekelnek az epizodikus nyomozósok, és hány maradt meg nálam 2-3 részen túl, de végül is A csontember jó film volt, és Arielle Kebbel miatt talán megér egy bepróbálást. Ha az előzetes meggyőz. 50%

Jack - 2019. 05. 14. 12:12

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz