login |

2019/20 – Az NBC újoncai (8.) – Indebted

2019. 05. 12. 23:10 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: 2019/20,

INDEBTED (korábban Uninsured)

Készítő: Dan Levy
Szereplők: Adam Pally (Champaign, ILL, Happy Endings, Making History), Abby Elliott (Odd Mon Out), Fran Drescher (The Nanny, Happily Divorced, Living with Fran), Steven Weber (minden), Jessy Hodges (Hindsight), Amer Chadha-Patel
Várható indulás: 2020. midseason

Sztori: többkamerás komédia két fiatal szülőről, akik végre túljutnak a kakis pelenkákon és az álmatlan éjszakákon, amikor betoppannak hozzájuk a férj szülei – most róluk kell gondoskodniuk, mivel azok rosszul kezelték pénzügyeiket, és nagy adósságba verték magukat. És nyilván az idősebb pár más elvekkel közelít az együttéléshez, és idővel már az sem lesz biztos, hogy most ki is nevel kicsodát.

winnie szerint látatlanban: ez mindenképpen működőképes koncepciónak tűnik egy többkamerás szitkomhoz, ráadásul a két szülőpárost is azonnal megvettem, szóval most már a humor és a karakterek a kérdésesek. De csak a fentiek alapján simán 70%.

human szerint látatlanban: szereplőgárda pipa, konfliktusok kérdésesek, többkamera meg mínusz. Ez mennyi is, 30%?

2 hozzászólás Ne habozz!

Deny - 2019. 05. 13. 00:12

Kicsit a Crowdedra emlékeztet a sztori. Azt szerettem, és mivel többkamerás, várós.

Thomas - 2019. 05. 13. 03:33

Ja, tényleg, a Crowdedra emlékeztet, ami jó volt:) Csak mondjuk azt nem tudom, hogy hol vannak a gyerekek? Mert a képen nincsenek, de gondolom a sorozatban meg kell lenniük. Akkor meg már inkább az ABC-re illő nagycsaládos cucc, nem? Nem tudom, legyen 25%.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz