login |

Vasárnapi országos kaszák és berendelések (folyamatosan frissítve)

2019. 05. 12. 23:55 - Írta: Deny

19 hozzászólás | kategória: hírek, ,

Nem tudni, hogy szükség lesz-e a posztra, hogy lesz-e ma hír, de pár sorozat sorsa még mindig bizonytalan (Whiskey Cavalier, The Code, Ransom, The Red Line, A.P. Bio, Abby’s, The Enemy Within, This Is Us, The Village), és egyes nagyobb reality-kről (Survivor, The Amazing Race) sincs még hivatalos hír, igaz ezek egy része az NBC-s upfronts bejelentésre el fog dőlni talán. Szóval frissítünk, ha kell.

  • Az NBC berendelte a This Is Us 4., 5. és 6. évadját.
  • Az ABC elkaszálta a Whiskey Cavalier-t.

19 hozzászólás Ne habozz!

DennyKeh - 2019. 05. 12. 19:05

A This Is Us most kapott még 3 évados berendelést! :D

LoGi - 2019. 05. 12. 19:13

This is Us berendelve.

Kissur - 2019. 05. 12. 20:17

A Whiskey Cavaliert nagyon nagy kár, és szomorú lettem. Így akkor már nem is folytatom.

Gevin - 2019. 05. 12. 20:26

Kíváncsi lennék azért egy treatmentre a This is Us íróitól, hogy miként akarják még 3 évadon keresztül fenntartani a figyelmet. Nem kis feladat, tekintve, hogy a 3. évadban Jack már alig szerepelt, és ezáltal a színvonal és az írás minősége is esett.

Anonymus - 2019. 05. 12. 20:36

Azta a roha…
Hihetetlen mit ki nem tudnak maguknak zsarolni ott a fejlesztőstúdióban :D
Egyébként az ilyen több évados berendelés nagyon nagyon kockázatos. Az írók ilyenkor hajlamosak ellustulni, hogy úgyis van még 2 évad és elkezdenek full lapos sztorikat írni, azzal meg jön a nézettségcsökkenés. Szerintem anno pont ugyanezzel nyírták ki a Glee-t is, ott is jól megbánta anno a FOX.

Necridus - 2019. 05. 12. 20:50

Na akkor Lauren Cohan visszatérése a TWD-be is a nyakunkon. Nem is baj, sorba mennek el/ölik meg a kedvenc és erős karaktereket, kell nekünk Maggie.

Berann Morak - 2019. 05. 12. 21:00

Nekem is pont az jutott rögtön eszembe, hogy akkor Lauren Cohan mehet vissza a TWD-be.

vbalazs91 - 2019. 05. 12. 21:05

Csak oda ne menjen vissza!

Mom - 2019. 05. 12. 21:11

Szegény WC :( Tényleg sajnálom, hogy nem volt jobb nézettsége, mert a maga kategóriájában abszolút jó szórakozást tudott nyújtani.

fatal - 2019. 05. 12. 22:01

WC :(

DarkEagle - 2019. 05. 13. 00:28

Menjen a francba az ABC. Mindig megfogadom hogy nem kezdek bele soha új ABC sorozatba de valahogy mindig van évente 1-2 amire azt mondom érdemes és valóban az is de kaszálják rögtön. És az esetek 99%-ban azért mert az ABC a barom. Nem is értem minek vesznek fel olyan sorozatokat mint a Forever anno vagy most a WC. Nem nekik való és a nézőiknek sem ahogy látszik. Ráadásul még ki is csesznek vele direkt. Náluk valahogy csak az orvosi drámák meg a jogászos baromságok mennek nagyon. hiába ez történik ha egyetlen emberre építenek és akkor az emberek azt szokják meg náluk.

Legalább a This is Us jó hír.

Laurenmeg remélem nem megy vissza a TWD-be sokkal jobbat érdemel annál a zombis Barátok Köztnél. :D

Deny - 2019. 05. 13. 01:45

“Náluk valahogy csak az orvosi drámák meg a jogászos baromságok mennek nagyon”

Van két orvosi drámájuk, a “jogászos baromságukat” pedig most kaszálták. Talán inkább a családi komédiákra gondolsz, mert abból aztán van nekik 10, és az a specialitásuk. Az idei legsikeresebb 40 perces újoncuk egy családi/baráti dráma volt, amit egy járőrös sorozat követett, szóval megy ott más is.

Pont nem az ABC-t vádolnám egyhangúsággal, hiszen a legsikeresebb sorozataik között volt misztikus sci-fi, jogi thriller, politikai thriller, kémdráma, szappanos-misztikus dramedy és telenovella adaptáció is. Ellenben mondjuk a CBS-szel, amely a krimin és a többkamerás komédiákon kívül nem igazán tud mit felmutatni.

“Ráadásul még ki is csesznek vele direkt.”

Persze. Csak kapott egy Oscar-mögötti előpremiert és még mellé egy American Idol-os felvezetést is egy hétre. Nem beszélve arról az agresszív reklámkampányról, amely során heteken át minden reklámszünetben kapott két promót is, még azután is, hogy csalódást keltő eredményeket produkált. Az már nem a csatorna hibája, hogy a nézők nem voltak rá vevők.

human - 2019. 05. 13. 03:27

Fooley a Whiskey canceljéről https://www.instagram.com/p/BxXzaswI8xr

Thomas - 2019. 05. 13. 04:03

Jól értem, hogy az NBC be is rendelte az American Ninja Warrior 12. és az America’s Got Talent 15. évadát 2020 nyarára? Nem mintha kétséges lett volna a sorsuk, de azért ez elég meglepő, ennyire korán:)

Kissur - 2019. 05. 13. 08:49

Látod winnie én megmondtam, hogy ezért nem szeretek új 1.évados sorozatba kezdeni, mert elkaszálják, ahogy DarkEagle is írja. Nincs is kedvem tovább nézni a WC-t. :( Majd talán szinkronnal befejezem, mert úgyis jön idén az RTL-re.

winnie - 2019. 05. 13. 08:55

Kissur: én meg megmondtam már akkor is, hogy értem, de nem értem, mert jöhet a kasza a 2. évadban vagy a 3. évadban is – ez csak filozófia-különbség. én sorozatokat szeretek nézni, minél több minél jobbat, te meg sokáig szeretsz nézni valamit. neked jobb ha 2 sorozatot nézel 6-6 évadon át, nekem meg sokkal, de sokkal jobb, ha 6 sorozatot nézek 2-2 évadon át.

szerintem csak erről van szó. nagyon, nagyon ritkán zavar, ha egy sorozat egy évad, annál inkább ha túl sok évad, bár nyilván általában el sem jutok 4-5 évadon túl. aminek örülök, mert az ember sok évadnál már hajlamos rutinszerűen nézni, és akkor jön elő a “nézem, mert eddig néztem”-szerű dolog, amit sosem akarok átélni.

és, ld. a különbséget, engem sokszor pont a kasza ösztönöz arra, hogy felhozzam magam, de igazából akár egy évados egy kedvenc, akár sok évados, sosem sietek, hogy végignézzem, vannak több éves kedvenceim is, amiknek nem láttam még az összes részét, de így bármikor elő tudom venni.
én épp azért szeretek első évados sorozatokba kezdeni, mert

winnie - 2019. 05. 13. 08:58

Ja, és persze épp azért, mert nekem az új sorozatok elkezdése a kedvencem a sorozatnézésben, ezért egy kasza kvázi azt jelenti, hogy vége valami újba is belevághatok. szó szerint ha bezárul egy ablak, megnyílik egy ajtó. vagy több is.

(megjegyzem, az ideikből eddig 71 első évados sorozatot próbáltam be, és rettenetes lenne, ha a mostani kedvenceket közülük csak jövőre élvezhetném, amikor kijön a második szezonjuk, csak azért mert félek valamitől, vagy mert, ha 10-13 rész egy sorozat(szezon), akkor azt nem is veszem sorozatszámba. belegondolni is rossz lenne, hogy milyen jó sorozatokat nem néztem volna csak azért, mert várok a folytatásukra.)

Kissur - 2019. 05. 13. 09:04

winnie: Igen, végre megfogalmaztad, hogy mi a különbség kettőnk között. :) Én most el is leszek kicsit veszve, mert majdnem egyszerre érnek véget azok a sorozataim, amiket hetente nézek (Supernatural, Modern család, TBBT). Próbálom keresni az utódokat, de nem nagyon találom. De jobban szeretem az éveken át tartó fix heti programokat (naptáramban is bele vannak írva, hogy épp melyik nap melyik rész jön), mint bele-belekapni sorozatokba, amiket megszeretek, és véget is érnek.

fatal - 2019. 05. 13. 21:06

Én is jobban szeretek hosszútávon nézni egy sorozatot, lassan fogy is a kínálat. :)

Ennek ellenére ha úgy adódik simán elkezdek egyet az első évadban, na ezeket szokták rendszeresen kaszálni. :D

Nekem inkább az a problémám ilyenkor, hogy biztosan nem kap lezárást, hanem valami rohadt nagy cliffhangerrel ér véget, folytatás nélkül.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz