login |

2019/20 – A FOX újoncai (1.) – Prodigal Son

2019. 05. 13. 18:20 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: 2019/20,

PRODIGAL SON

Készítő: Chris Fedak (Deception, Chuck) és Sam Sklaver – executive producer: Greg Berlanti
Szereplők: Tom Payne (Luck, The Walking Dead), Michael Sheen (Masters of Sex), Lou Diamond Phillips (Longmire, The Triangle, The Night Stalker), Aurora Perrineau, Frank Harts, Bellamy Young (Scandal), Keiko Agena (Gilmore Girls), Halston Sage (The Orville, Crisis)
Várható indulás: 2019. ősz, hétfő 21:00

Sztori: egy friss megközelítése a nyomozós műfajnak egy provokatív és felháborító viselkedésű főhőssel, sötétebb, komikus tónussal. A főhős egy zseni kriminálpszichológus, aki tudja, hogy gondolkodnak a gyilkosok, ugyanis apja egy hírhedt sorozatgyilkos volt, és ő segít be a New York-i rendőrségnek, miközben saját, burjánzó neurózisaival, manipulatív anyjával küszködik, valamint apjával, aki kapcsolatot akar teremteni tékozló fiával.

winnie szerint látatlanban: várós, hiszen a krimi a kedvenc műfajom. Bár nyilván karakterizálós lesz, de ha nem csak Sheen kap jó karaktert (ő csak akkor vállalna egy nyomozósat, ha olyat kapna, nem?), hanem Jézus is, akkor ez sem fog zavarni. Csak ne lelkizzenek benne sokat. 80%

human szerint látatlanban: na, itt már aztán mindent kevernek, hogy összejöjjön valami újnak érződő nyomozós, és hát Sheen neve miatt, aki ránézésre a gyilkos apát alakítja, azért járjon egy 60%. Nemtom.

3 hozzászólás Ne habozz!

LoGi - 2019. 05. 13. 18:42

Chris Fedak Chuck készítő miatt próbát mindenképp fog kapni.

energy - 2019. 05. 13. 20:16

Ez működhet. Olvastam hasonló könyvsorozatot.

“valamint apjával, aki kapcsolatot akar teremteni csodagyerek fiával.” Vajon megszökik a börtönből? Vajon azt akarja, hogy a fia is sorozatgyilkossá váljon?

Thomas - 2019. 05. 14. 00:20

Háát, Halston Sage miatt azért csak bele kéne nézni, de nyomozós, még annyi kedvem sincs hozzá, mint a Lincolnhoz:( 50% legyen akkor ez is, majd az előzetes eldönti.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz