login |

2019/20 – A FOX újoncai (10.) – 9-1-1: Lone Star

2019. 05. 13. 21:50 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: 2019/20,

9-1-1: LONE STAR

Készítő: Ryan Murphy (Popular, Nip/Tuck, Glee, 9-1-1, Pose, American Horror Story , Brad Falchuk (Glee, 9-1-1, Pose, American Horror Story), Tim Minear (9-1-1)
Szereplők: Rob Lowe (Brothers & Sisters, The Grinder, Code Black, Parks and Recreation, dr. vegas)
Várható indulás: 2020. január 19-e

Sztori: a 9-1-1 spinoffja (nem tudni, hogy valaki átjön-e az anyasorozatból), ami Austinban játszódik, és egy tapasztalt New York-i rendőrről szól, aki fiával Texas-ba költöznek. A családfőnek a rászorulóknak való segítés közben a saját életének rendbehozásával is komolyan törődnie kell.

winnie szerint látatlanban: ha olyan lesz, mint a 9-1-1, akkor nem érdekel, de csak nem azt a YouTube-videós stílust fogják másolni, akkor pedig egy tök új sorozatként tekintek rá, ami… affranc tudja. Végülis… 55%

human szerint látatlanban: csak oldják meg jobban az ügyeket, mint a fő sorozatban? Mert Rob Lowe miatt egy 60% simán kijár ide.

6 hozzászólás Ne habozz!

heidfeld - 2019. 05. 13. 22:36

Rob Lowe miatt jár az esély.
Már most két 9-1-1 sorozat lenne? Második évadban még nem láttam Youtube-stílust, de a minőség rendkívül hullámzó. Vagy remek, vagy nagyon nem.

Thomas - 2019. 05. 14. 01:40

Franc tudja, nem nézem a 9-1-1-et, mert nem volt szimpi a szereplőgárda, amúgy érdekelne egy hasonló sorozat. Viszont ha ez csak rendőrös lesz (vagy csak egy rendőrről fog szólni, mivel Lone Star), akkor nem igazán érdekel. Legyen mondjuk 20%, amíg kiderül valami róla.

winnie - 2019. 05. 14. 05:15

“Második évadban még nem láttam Youtube-stílust, ”

akkor még nem kezdted el nézni:) erre utal a cím, ez nem heti esetes, hanem heti 4-5 segélyhívásos sorozat, minden egyes részben benne van (oké, lehet, hogy a chimney-s epizódban nem volt, nem tudom). 2-5 perces fura eset, 5 perc lelkizés. 2-5 perc eset, 5 perc lelkizés. oké, sokszor a youtube-ról is szedik az eseteket, de nem azért youtube-os, hanem ettől, hogy az ember a karakterekről szóló részek közé mindig kap egy levelet az ismerősétől, hogy “itt egy érdekes videó, nézd meg!”

Thomas - 2019. 05. 14. 13:38

Végül is a Chicago Fire is hasonló felépítésű, annyi különbséggel, hogy ott sokszor van az eseteknek “folytatása”, vagy valami gyanús dolog történik, aminek utána kell járni, vagy az áldozat/elkövető tér vissza, sosem lehet tudni:) Szóval lehet, hogy nekem bejönne, majd meglátom, ebben kik fognak még szerepelni.

winnie - 2019. 05. 15. 09:03

thomas: az embermentős sorozatok azért másak, itt nagyon is az egyetlen 5 perces set pieces, ami vagy vicces, vagy gusztustalan vagy sokkoló vagy ijesztő dologra mennek rá, és utána szinte soha nem térnek vissza rá.

vannak érdekesek és viccesek is, az egyik az elején a karambollal hihetetlen durva volt, de ettől még olyan az egész, mintha a 20 perces beszélgetős, karakterizálós felépítésbe 4 percenként 5 perces mentős youtube-videógat dugnának. és én sosem nézek rövid youtube-videókat, amik cukik vagy durvák vagy viccesek, mert ez rabbit hole, ezért hanyatt-homlok menekülök ettől a stílustól is, főleg, hogy a karakterek nem túl érdekesek. de ettől még a szappan működik, és ha konkrétan velük vannak az esetek, nem csak aszissztálnak, akkor érdekesek.

winnie - 2019. 05. 15. 09:08

ld. a finálé: az első 5 perces jelenet egy bombariasztás. a 2. öt percesben az autó motorja bekapja egy versenyző hosszú haját (ami vicces, de mivel mutatják is a koponyát, ezért guszta), utána jön egy konkrét youtube-videó, amikor egy lány élőben sugározva kukacot nyom ki az arcából pattanásként.

szóval ez a sorozat végülis azoknak a nézőknek való, akik a karakterdrámájukra csak 20-25 percet akarnak szánni, hogy a többi 15-20 percben meghökkentő dolgokat lássanak velük. ha ez hetiesetes dolog lenne, mint az embermentős sorozatok, nem zavarna, de így youtube-vignettákkal már más.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz