login |

2019/20 – A FOX újoncai (6.) – Filthy Rich

2019. 05. 13. 20:30 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: 2019/20,

FILTHY RICH

Készítő: Tate Taylor
Szereplők: Kim Cattrall (Tell Me a Story, Sex and the City), Gerald McRaney (Jericho), Aubrey Dollar (Battle Creek), Benjamin Levy Aguilar, Corey Cott (Z: The Beginning of Everything), Mark L. Young (The Comeback, Ten Days in the Valley), Steve Harris (Legends, The Practice, Awake), Melia Kreiling, David Denman (Outcast), Olivia Macklin (LA to Vegas)
Várható indulás: 2020. midseason

Sztori: egy új-zélandi sorozat feldolgozása, egy Amerika déli részén játszódó gothic családi dramedy, csavaros szappan a gazdagok világából, amiben senki sem az, aminek látszik. Amikor egy vállalatvezető, a legnagyobb keresztény tévés hálózat feje meghal repülőgép-szerencsétlenségben, a felesége és felnőtt gyerekei számára kiderül, hogy a férfinak törvénytelen gyerekei is voltak, akik ugyancsak bekerültek a végrendeletébe. A családfővé előlépett anyának pedig tennie kell valamit. 

winnie szerint látatlanban: rémlik, hogy láttam az eredetijét, és az is, hogy tetszett, de szerintem az első pár rész után elmentem mellette, vagy nem kerítettem sort rá. Jó volt, ezért ez is lehet, hogy jó lesz. És ami jó, az várós, ebből a műfajból mostanság úgy is hiány van. 65%

human szerint látatlanban: ez tipikusan olyan leírás, aminél a koncepció nem adja el a sorozatot. Mármint winnie-vel ezeket itt az előzetesek megnézése nélkül véleményezzük, de a fentiből minden a megvalósításon lesz. Mondjuk az ilyesmi témák nem szoktak annyira lázba hozni, szóval részemről 30%.

2 hozzászólás Ne habozz!

Thomas - 2019. 05. 14. 01:17

Na ezzel aztán bajban vagyok, mert lehet belőle valami Dallas-szerűség is, de mondjuk a Dynastyval is nagyot koppantam, szóval már nem tudom annyira várni az ilyen gazdagok cselszövéseiről szóló szappanokat. Jó lenne legalább látni egy képet a szereplőkről, mert a legtöbb név nem ismerős. Az előzetes legalább várós, addig mondok azért egy 45%-ot, mert mégiscsak szappan.

sydneyke - 2019. 05. 15. 21:46

Melia Kreilinggel volt szerencsém többször találkozni amikor Budapesten forgatott. Nagyon kedves kis nő és nem utolsósorban roppant jó színésznő! Ő alakítja az egyik örököst. Szóval biztos megnézem :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz