login |

2019/20 – A FOX újoncai (7.) – Outmatched

2019. 05. 13. 20:50 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: 2019/20,

OUTMATCHED (eddig Geniuses)

Készítő: Lon Zimmet (LA To Vegas)
Szereplők: Jason Biggs (Mad Love), Maggie Lawson (Back In The Game, Psych), Ashley Boettcher, Conor Kalopsis, Jack Stanton (The Mick), Oakley Bull, Tisha Campbell-Martin (Dr. Ken, The Protector)
Várható indulás: 2020. midseason

Sztori: némiképp a Malcolm in The Middle-t megidézve többkamerás családi komédia egy jómunkás Dél-Jersey házaspárról, akik megpróbálnak megállni a lábukon, miközben négy gyereket is nevelnek, akik közül hárman konkrét zsenik. A gyereknevelés magában is nehéz feladat, hát még ha az érettségit letett szülőként nagy egójú, intelligens gyerekeket kell kordában tartani, akik nem igazánideális, tinik, jó pár rossz tulajdonsággal bírnak.

winnie szerint látatlanban: a színészek és a családi dinamika miatt mindenképp várós. Nagyon bízok abban, hogy jól eltalálják a gyerekeket. 70%

human szerint látatlanban: valahogy az ilyen témájúakat mindig kicsit jobban várom, de lehet túltolták azzal, hogy több gyerek zseni. Mondjuk a két szülő castingja miatt is jár az a 40%.

3 hozzászólás Ne habozz!

Necridus - 2019. 05. 13. 21:03

Tisha Campbell-Martin miatt belenéznék, mert imádtam a My Wife And Kids(Életem Értelmei)-ben, de egyrészt utolsónak van feltűntetve, ami nem feltétlen jelent jót, másrészt ezek a mai családos szitkomok nekem annyira egyre mennek, annyira nehezen tudom élvezni őket.

Thomas - 2019. 05. 14. 01:26

Családi sitcom, nagyon nem az én műfajom, legyen 10% a szimpatikus szülők miatt.

GodBadka - 2019. 05. 14. 09:02

Maggie Lawson miatt belenézek, de amúgy nem nagyon érdekelne.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz