login |

2019/20 – Az ABC újoncai (2.) – Stumptown

2019. 05. 14. 18:30 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: 2019/20,

STUMPTOWN

Készítő: Jason Richman (Detroit 1-8-7) — executive producer: Ruben Fleischer
Szereplők: Cobie Smulders (How I Met Your Mother, Friends From College), Michael Ealy (Sleeper Cell, Almost Human, Secrets & Lies, Common Law), Mark Webber, Adrian Martinez (The Blacklist: Redemption), Camryn Manheim (The Practice, Extant, Living Biblically, The Ghost Whisperer), Cole Sibus, Tantoo Cardinal
Várható indulás: 2019. ősz, szerda 22:00

Sztori: Greg Rucka képregénye alapján, egy erős, rámenős és éleseszű, bonyolult szerelmi élettel, játékadóssággal és gondoskodásra szoruló testvérrel rendelkező háborús veteránról, aki Portland-ben dolgozik magánnyomozóként. Katonai hírszerző múltja révén remekül old meg ügyeket, de rámenős stílusa sokszor a kemény bűnözők tűzvonalába sodorja őt, miközben a rendőrök sincsenek annyira oda érte.

winnie szerint látatlanban: rá akartam vágni a 100%-ot, mert magánnyomozós, az meg kifejezetten érdekelni kezdett, hogy miért képregény volt ennek a karakternek a legjobb (az egyetlen?) platform, de tippre nem annyira az ügyek mechanikája lesz itt a hangsúlyos, szóval óvatos duhajként inkább 75%.

human szerint látatlanban: magánnyomozós, nem sima? Jó főszereplőválasztás? Amúgy várom, mondjuk 50%, de teljesen azt látom benne, hogy az első 3 rész után majd a fináléra visszanézek.

4 hozzászólás Ne habozz!

Necridus - 2019. 05. 14. 18:41

Ahova Smulders megy, én követem. És végre egy nyomozós sorozat a leírás alapján is érdekel, ami nálam ritka.

DarkEagle - 2019. 05. 14. 23:23

Imént láttam az előzetest, meggyőztek. Szemét vagy ABC. :D De ha ezt is kaszálják tényleg végzek velük. Cobie nélkül mondjuk lehet nem nézném fene se tudja már meg. :D Viszont azúttal tuti hogy megvárom míg vége az évadnak.

Thomas - 2019. 05. 15. 01:10

Ez aztán tutira heti ügyes lesz, szóval még az előzőnél is lejjebb tekerem az elvárásaimat, 5%.

goodjohnwin - 2019. 05. 15. 10:13

Nagyon vagány a trailere :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz