login |

2019/20 – Az ABC újoncai (5.) – For Life

2019. 05. 14. 20:00 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: 2019/20,

FOR LIFE

Készítő: Hank Steinberg (The Last Ship, Without a Trace, The Nine) – executive producer: Curtis ’50 Cent’ Jackson
Szereplők: Nicholas Pinnock (Counterpart, Marcella), Indira Varma (3lbs. Paranoid, Rome), Joy Bryant (Good Girls Revolt, Parenthood), Boris McGiver, Tyla Harris, Mary Stuart Masterson, Dorian Missick (Tell Me A Story, The Cape, Six Degrees)
Várható indulás: 2020. midseason

Sztori: szerializált jogi és családi dráma egy rabról, akiből ügyvéd lesz és rabtársainak kezd el dolgozni, és azon, hogy saját életfogytiglani büntetése ellen fellebbezzen. Szabadság iránti törekvéseit az motiválja, hogy visszakapja szeretett családját, és a tőle ellopott életet. Emellett egy progresszív női börtönigazgatóval való komplex kapcsolata révén a büntetőjogi és jogi rendszerben lévő lyukakat és kihívásokat is bemutatná a sorozat.

winnie szerint látatlanban: ilyen bonyolult leírásból gőzöm nincs, hogy mi lesz ez a sorozat, de én human-nel ellentétben a készítő mindhárom sorozatára rámozdultam és kettőnek sokáig nézője is voltam, szóval 65%. Mert tudni akarom, hogy mi is ez. (Jajj, most jut eszembe, hogy a főszereplő mennyire semmilyen volt a Counterpart-ban…, most már mindegy.)

human szerint látatlanban: az a baj, hogy a készítő egyik előző sorozatát sem kedvelem igazán, így nem annyira pörgettek fel egy jogi felhangú drámára vele. 10%?

1 hozzászólás Ne habozz!

Thomas - 2019. 05. 15. 01:33

Én úgy értelmezem azt, hogy rabtársainak kezd el dolgozni, hogy lesz mindig egy heti ügy, a saját fellebbezése és a komplex kapcsolata az igazgatónővővel meg az átívelő. Gondolom a fellebbezés nem lesz sikeres, hacsak nem akarnak a 2. évadra kilépni a börtöndíszletből:) Érdekesebb egy sima nyomozósnál, de 20%-nál többet azért nem adnék.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz