login |

Feléled a Beverly Hills 90210

2019. 05. 14. 14:50 - Írta: winnie

14 hozzászólás | kategória: az év híre, hírek, video, ,

Csak épp nem “úgy”.

Piszok régi a hivatalos berendelés híre, február vége óta tervezem, hogy saját posztot adok neki, és csak most jött össze, mert az upfronts-nál már elég időszerű, még akkor is, ha nyári a bemutató. Főleg, hogy a rövid teaser után hosszabb promót is kapott a BH90210. Ami az eredeti szereplőkkel készül el.

De mi is ez?

A koncepcióról már írtunk januárban, szóval nem folytatódik a Beverly Hills 90210. Nem is valami reboot lesz, mint a 90210, hanem egy afféle metasorozat. Egy áldokumentarista stílusú szériáról van szó, amiben a színészek sajátmagukat (illetve némiképp eltúlzott változatukat) játszanák, a karaktereiket a valós életbeli ének és viszonyok ihletnék, a sztori pedig arról szólna, hogy próbálnak meg egy BH90210-rebootot tető alá hozni.

Visszatér Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green és Tori Spelling, és nemrég kiderült, hogy Shannen Doherty-t is sikerült rávenni, a start augusztus 7-én lesz és 6 részes az első szezon. A készítők Mike Chessler és Chris Alberghini, akik a VH1-os So NoTORIous-t is jegyezték, valamint Tori Spelling és Jennie Garth. A showrunner a Greek-et jegyző Patrick Sean Smith lesz.

Az első teaser és a hosszabb promó a tovább mögött, valamint egy videó az olvasópróbáról. A fontos kérdés, hogy érdekel-e ez minket? Személy szerint én sok felélesztésben nem láttam a sikert, de erről nem tudom elképzelni, hogy ne legyen az. Persze, ha az embereket nem érdekli a meta és az eredetit várják, akkor nem lesz.

14 hozzászólás Ne habozz!

FP Jones - 2019. 05. 14. 15:21

áá, szegény Luke Perry….

Thomas - 2019. 05. 14. 16:04

Hát én nem tudom, hogy ennek mi értelme van:) Egy folytatás jöhet, persze, az elbaltázott 90210 helyett, de ezt nem nekem találták ki:) Ez csak egy poén, ami talán a rajongók egy részének be fog jönni, 6 résznyi szufla lehet benne.

winnie - 2019. 05. 14. 16:19

épp ez az, hogy én, mint nem rajongó simán vevő vagyok a metakomédiákra, ez az én műfajom. amikor magukat alakítják a színészek.

cherockee - 2019. 05. 14. 16:57

Már el is felejtettem, hogy én néztem ezt. Nemrég eszembe juttatta Luke Perry halála, akit hirtelen úgy tudok elképzelni, hogy totálisan kiírják az egész project-ből, mintha az eredeti sorozatban sem szerepelt volna. Nem, az tiszteletlen. Helyette megemlíthetnék minden részben. Nem, az meg agyonvág minden komédiát. Helyette a rész végén lehetne egy…

Szóval, hogy is?

winnie - 2019. 05. 14. 17:20

passz, de ő eleve nem szerepelt volna benne.

Thomas - 2019. 05. 14. 18:17

Én sem voltam akkora rajongó, akkoriban csak hébe-hóba nézegettem a TV-ben, amikor éppen elkaptam egy-egy részt. Kevés sorozat volt, amit rendszeresen, minden héten megnéztem. De ez az egész olyan nekem, ami jó lenne mondjuk egy gyűjteményes kiadásra DVD-extrának, de önálló sorozatként? Lehet, hogy akkor inkább a metakomédiák rajongói kapnak rá, bár biztos az eredetire jó szívvel visszaemlékezők is belenéznek majd érdekességként. Én úgy vagyok vele, hogy akkor már sokkal inkább nekiállnék az eredeti sorozatnak elölről, normálisan, de arra meg a rengeteg rész miatt nem fog soha sor kerülni:)

Latza - 2019. 05. 14. 19:28

Ez hasonló lehet, mint a pár évvel ezelőtti Hollywood Darlings Beverley Mitchell, Jodie Sweetin és Christine Lakin főszereplésével. Az első rész után nem is hallottam róla, most látom, hogy két évadot is megért. Ez a “saját maguk eltúlzott verziói” téma biztos népszerű odakint. :)

Mom - 2019. 05. 14. 19:50

Én egy időben elég rendszeresen néztem, mert valahogy pont akkor adták, amikor hazaértem a suliból. De hogy pár fő sodortól eltekintve egyetlen érdemi történést nem tudnék felidézni, az teljesen biztos. Percek óta próbálkozom…
De ahogy néztem a videókat, valahogy mégis elkapott a nosztalgia. Nem is emlékszem egy részletre sem, mégis újra tinilány lettem :)

winnie - 2019. 05. 14. 19:53

latza: ha nepszeru lenne, akkor sok lenne belole, de nekem az egyik kedvenc mufajom, ahol kvazi sajat agukat adjak. ld. i’m sorry.

Roxi - 2019. 05. 14. 21:46

Nagyon – nagyon szerettem így várom a régi kedvenceket Kar’hogy Luke Perry már nem lehet benne 😑

Shannen - 2019. 05. 14. 22:06

Én az eredetit anno néztem, talán az utolsó egy-két évadból maradt ki néhány rész, azok azért már annyira nem voltak jók. A reboot abszolút nem érdekelt, és bár ebben a felállásban sem látni tényleg többet mint egy pár részes event-évad, azért remélem szórakoztató lesz nem pedig kínos. Ja meg hát a második videó, a zenével abszolút telitalálat. :)

Annak meg kifejezetten örülök, hogy Doherty-t is sikerült rávenni (vagy fordítva) a csatlakozásra, mert mégiscsak az eredeti gárda miatt szerették a sorozatot a legtöbben.

Azzal mondjuk vitatkoznék, hogy Perry nem lett volna benne. Mármint az tény, hogy róla és Doherty-ről nem volt szó, amikor bejelentették a projektet, de nem tudom elképzelni, hogy ne tudták volna Perry-t megszerezni, akár csak 1-2 részre, és azt sem hiszem, hogy ő elzárkózott volna ettől.

Zizi - 2019. 05. 14. 22:09

@Mom

Hasonló történt velem is, bár annyi különbséggel, hogy én viszont marha nagy rajongó voltam, minden nap néztem a tv-ben és tök rosszul éltem meg, hogy először Shannen Doherty, majd egyre több főszereplő cserélődött le.

Én viszont nagyon várom, bár tuti csalódok… de ahogy meghallottam a zenét jól eső nosztalgia fogott el és újra 14 éves tinilány lettem, aki fülig szerelmes Jason Priestley-be. :)

Tibi - 2019. 05. 15. 00:02

Anno szerettem a The Comebacket Lisa Kudrow főszereplésével, de gyanítom ez nagyon távol fog állni attól a stílustól.
Igazából el nem tudom képzelni mi akar ez lenni, de a pilotot mindenképpen nézni fogom.

Timi - 2019. 08. 08. 16:52

Na ebbe így 1 rész után azt mondom, kár volt belevágni srácok. :( Pedig az eredetit imádtam, fanatikus voltam és ezen nőttem fel.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz