login |

2019/20 – A CBS újoncai (2.) – All Rise

2019. 05. 15. 18:20 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: 2019/20,

ALL RISE (korábban: Courthouse)

Készítő: Greg Spottiswood (King, Remedy)
Szereplők: J. Alex Brinson (Travelers), Jessica Camacho (Taken), Lindsay Mendez, Marg Helgenberger (CSI, Intelligence), Ruthie Ann Miles, Simone Missick (Luke Cage), Wilson Bethel (Hart of Dixie, Generation Kill)
Várható indulás: 2019. ősz, hétfő 21:00

Sztori: jogi dráma, ami megmutatja a bírók, helyettes kerületi ügyészek és kirendelt védők elkötelezett, kaotikus, reményteljes és olykor abszurd életét a színfalak mögött, és azt, ahogy törvényszolgákkal, fogalmazókkal, rendőrökkel és esküdtekkel dolgoznak együtt annak érdekében, hogy igazságot szolgáltassanak a Los Angeles-ben élőknek a hibákkal teli jogi rendszer révén. A középpontban egy helyettes kerületi ügyészből frissen kinevezett bíró lesz, aki nem akar hátradőlni új posztján, inkább megpróbálja kitágítani a bírói munka határait.

winnie szerint látatlanban: még egy For The People-utód lehetne, ha ugyanaz lenne a készítő és/vagy Shondaland lenne a sorozat, és akkor 100%. De így, hogy kanadai istállóból érkezik, hiába érdekel a felállás, valami totál érdektelen is kisülhet belőle, főleg, hogy CBS. Mondom, csak a sztori jöhetne, de a többi miatt csak 30%.

human szerint látatlanban: sokszereplős jogi dráma, amin nem látni mi a hook, mi ránthatna be? 10%.

2 hozzászólás Ne habozz!

Thomas - 2019. 05. 15. 22:17

Marha jó ez a teljesen általános leírás (mellébeszélés?), amiből nem derül ki semmi a sorozatról. De mivel CBS, úgyis heti ügyes jogi lesz, 5%.

Csaba121 - 2019. 09. 23. 18:10

Az a baj, hogy a jogi sorozatok egyre inkább az amerikai jog olyan bugyraiba mennek el, hogy a vádiratban találnak egy rossz helyre tett vesszőt és ezen bukik el a vád és ennek megtalálására megy el az idő…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz