login |

2019/20 – A CBS újoncai (8.) – Broke

2019. 05. 15. 20:20 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: 2019/20,

BROKE (eddig: From Riches)

Készítő: Alex Herschlag
Szereplők: Jaime Camil (Jane The Virgin), Pauley Perrette (NCIS), Natasha Leggero (Another Period, Free Agents), Izzy Diaz (Telenovela)
Várható indulás: 2020. midseason

Sztori: többkamerás komédia egy ritka gazdag, az apja pénzalapján dőzsölő férfiról és feleségéről, akiktől elzárják a pénzcsapot, így sofőrjükkel beköltöznek az asszonytól eltávolodott húga lakásába. Az osztálykülönbség ugyan elég nagy szakadékot jelent a két nő között, a ház nagysága (kicsisége) és a benne lakók száma pedig komoly kihívással járnak, de a testvéri kötelék talán segít helyreállítani kapcsolatukat.

winnie szerint látatlanban: a világon semmi vonzó nincs benne, szóval pont annyira érdekel, mint egy random, CBS-s többkamerás komédia pilotja. Alapból egy sorozat legalább 50%-ra izgat országoson, de a többkamerás jelleg mínusz 20%, a CBS meg súlyosbító körülmény. 20%. (Oké, miután megírtam a véleményemet, megláttam Leggero fejét. Kész! De már nem változtatok.)

human szerint látatlanban: csak az dobhatja fel, ha a főszereplő bénázik szegényként, de hát ez sem ér sokat, 10%

4 hozzászólás Ne habozz!

Thomas - 2019. 05. 16. 05:14

Ez sem hangzik rosszul, egy 30%-ot dobok erre is, majd az előzetesek eldöntik, hogy melyik sitcomot próbálom be a CBS-ről.

goodjohnwin - 2019. 05. 16. 10:19

Nálam a CBS+multikamera inkább pozitív párosítás, mert ha valaki tud dolgozni ezzel a formátummal, akkor az a CBS – még akkor is, ha (szinte) soha nem formabontó a végeredmény.
A többiek közül csak az NBC hiteles még ebben az alműfajban, a többiek jobb, ha nem erőltetik.

winnie - 2019. 05. 16. 10:52

aláírom, de engem az riaszt, hogy kevésbé fiatalos a csatorna és a stílus.

Thomas - 2019. 05. 16. 13:53

Csak nekem tűnik úgy, hogy mind a 4 nagy egyre inkább “kevésbé fiatalos” irányba halad? Talán ez tudatos is, annyira minimális már a 18-34-es néző, inkább a 35-49 korosztályt akarják kiszolgálni, vagy áttételesen az 50 felettieket is? Mintha egyre korosabb főszereplőket választanának, egyre kevésbé fiatalos témákat. Így valahogy idén először én sem fogok 10+ sorozatba belekezdeni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz