login |

2019/20 – A CW újoncai (1.) – Batwoman

2019. 05. 16. 16:30 - Írta: human

10 hozzászólás | kategória: 2019/20,

BATWOMAN

Készítő: Caroline Dries — executive producer: Greg Berlanti
Szereplők: Ruby Rose, Dougray Scott (Heist, Hemlock Grove, Snatch), Elizabeth Anweis, Meagan Tandy (Jane By Design), Camrus Johnson, Nicole Kang, Rachel Skarsten (Birds of Prey, Transporter: The Series), Camrus Johnson
Várható indulás: 2019. ősz, vasárnap 20:00

Sztori: az Arrowverse-ben játszódó sorozat helyszíne Gotham, 3 évvel Batman eltűnése után, amikor a várost a totális kétségbeesés fenyegeti. A rendőrség nem bír a bűnözőkkel, mindössze egy privát milícia tartja fenn a rendet. A szervezet fejének szabadszájú és társadalmi igazságosságra törekvő lánya épp ekkor tér vissza katonai iskolából való kirúgását és több éves kiképzést követően, és megvalósítja azt, amitől apja rettegett, önjelölt álarcos bosszúálló lesz belőle, hogy így vigye tovább eltűnt unokatestvére, Bruce Wayne örökségét. Persze a segítőivel dolgozó Kate Kane-nek még saját démonjait is le kell gyűrnie ahhoz, hogy a remény szimbólumává válhasson.

winnie szerint látatlanban: érdekel. De tényleg, kifejezetten, csak épp valahogy a készítőben nem bízok. 70%, még akkor is, ha a 4 Arrowverse-es cucc közül mindből kiszálltam.

human szerint látatlanban: nyilván bármelyik spinoff sorozatba be lehet szállni a fők imádata nélkül, de az Arrowverse darabok számomra eléggé hasonlóak, így nem hiszem, hogy ez minimális szinten érdekelne 0%.

10 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2019. 05. 16. 16:57

Nyilván érdekel engem is de a készítő miatt igen csak félek. Ruby viszont engem eléggé meggyőzött amit láttam tőle a crossoverben. Ha nem túlják túl az SJW-t akkor nem lehet nagy gond. Ha jól írják meg akkor akár jó kis Arrow pótlék lehet. Kíváncsi vagyok meddig kell várni Batman feltűnéséig hisz SG-ben is megjött a 2. évadra.

Mondjuk én továbbra is úgy vagyok vele hogy kábelen sokkal jobb lehetne ahol nem kell visszafogni a vérengzést, mégis csak egy Batwomanről van szó ami azért elég véres a képregényekben is.

heidfeld - 2019. 05. 16. 18:17

Ruby Rose botrányosan rossz színésznő, de igen erős kisugárzása van. 5 rész esélyt megérdemel.

DarkEagle - 2019. 05. 16. 19:00

Nem mintha a CW-re Oscar díjas kéne. Őszintén szólva Amell se egy nagy tehetség de azért idővel ahogy megszokta a szerepet ő is kikupálódott. Ruby-nál is szerintem inkább az idő dönti majd el na meg hogy milyen scriptet kap a kezébe. A jó sztori sokszor felülírja a rosszabb színészt is.

Anonymus - 2019. 05. 16. 20:01

Annyira egykaptafára készül az egész CW univerzum.
Komolyan mondom bármelyik szereplőt kicseréled bármelyik sorozat szereplőjével teljesen ugyanazt fogod kapni. Semmi különbség nem lesz.
Elég egyet nézni és látod mindet.
Ebből is ugyanez lesz. 0%

winnie - 2019. 05. 16. 20:13

én nem rajongok értük, és tudom, hogy nem nézem őket, így mit tudhatom, de ha valami a javára szól, hogy mindegyik sorozat más. teljesen más. a legendset nem kell ecsetelni, de a darkos arrow és a flash is más, a supergirl a scifi jellegével és a hangjával megint. a black lightning nem arrowverse annyira, de az végképp sajámaga, vagy legalább az arrow és a flash keveréke.

szerintem csak arra gondolsz, hogy mind képregényes szuperhős sorozat, amiknek vannak tipikus toposzos elemei. de hangulat, téma, szerkezet és fókusz tekintetében nagyon eltérnek szerintem.

human - 2019. 05. 16. 20:17

nemtom, mert rendezésileg, képileg tök egyformán néznek ki, ami miatt egyformának is érződnek a néző számára, még akkor is, ha némelyik könnyedebb témákat vesz elő pl.

Chiplecsap - 2019. 05. 16. 22:30

Ha nem justin bieber-t kasztingolták volna, nagyon város lenne,

Thomas - 2019. 05. 16. 22:56

Szerintem is egy kaptafa (volt) az egész Arrowverse, azért is kaszáltam, mert ráuntam, sok volt belőle, már egyik sem szórakoztatott. Az Arrow tényleg egy fokkal darkosabb, a Flash és a Supergirl könnyedebb, a LoT meg totál infantilis, de ezt leszámítva a sztorik, a felépítés, a fordulatok, a karakterek, a jelmezek, a képi világ, a rendezés, ahogy human is mondja, mind ugyanaz a patikamérlegen kimért izé. Mondjuk egy női szuperhős kedvéért szívesen visszanéznék, ha nem Ruby Rose játszaná, őt nagyon nem bírom. Maximum 25%.

jesustomer - 2019. 05. 17. 06:13

Basszus, a crossover-nél éreztem, hogy ezt be kéne próbálni de aztán annyira rossz élményeim voltak az arrow meg a flash az évad többi részei nézése közben , hogy azt hiszem elég megnézni a flash-t meg az arrow-t. Annak is hálisten vége lesz. Tényleg egykaptafa az összes arrowverse sorozat, és nagyon unalmasak már, és aki azt mondja, hogy csináljanak NBC-re meg az ABC-re dc sorozatot annak azt mondanám, hogy a Supergirl első évada is pont olyan volt hangulatban mint a többi dc sorozat, szal ez se mentené meg a végtelenül unalmas és lesújtóan egymásra hasonlító jövőbeli sorozatokat.
Kár érte előre is, pedig jó a történet.

Tyberius06 - 2019. 05. 17. 14:53

Bepróbálom, de pl a Legendsen kívül már mind elvérzett nálam. Szóval fene tudja mi lesz ebből…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz