login |

Hírcsütörtök – CBS upfronts – Madam Secretary-kasza! Survivor 39-40. évad! The Amazing Race 32. évad!

2019. 05. 16. 09:05 - Írta: winnie

30 hozzászólás | kategória: hírek, , ,

 • Megvoltak a CBS-es berendelések – íme az adatlapok, és hogy mi mennyire várjuk őket: FBI: Most WantedEvilAll RiseTommyCarol’s Second ActBrokeThe UnicornBob ♥ Abisholaez pedig a teljes műsorrend, azzal, hogy mit láthatunk ősztől és mit csak jövőre
 • Premier: The Virtues S1, Mum S3, Chopped S42, BumpBirthBaby S1, Five Bedrooms S1, Southern Charm S6, Wahlburgers S10, The Employables S1 + Finálé: The Good Fight S3 (vendégblogger?), Survivor S38 (dupla! + Reunion), Riverdale S3, Dark Side of The Ring S1 + lement a Masterchef Celebrity Family Showdown első része
 • Magyar premier – HBO GO: 05.01 Turnén az Asperger’s Are Us (On Tour with Asperger’s Are Us) 1. évad
 • Magyar premier – Viasat Explorer: 05.17 A feladatosztó (Taskmaster) 2. évad
 • Magyar premier – HBO GO: 05.17 Mesés elnökünk (Our Cartoon President) 2. évad
 • A CBS elkaszálta a Madam Secretary-t. A már berendelt 6. évad lesz az utolsó.
 • A CBS (minden bizonnyal) berendelte a Survivor 39. és 40. évadját. (Ez teljesen papírforma, de csak abból következik, hogy benne van a reality az új évados műsorrendben, egyébként nem nagyon láttam hírt róla.)
 • Természetesen már zajlik is (vagy lezajlott) a Survivor 39. évad forgatása. Az alcíme Island of The Idols lesz, és bár új játékosok lesznek benne, de Sandra és Boston Rob is szerepelni fog – mentorként.
 • A CBS (minden bizonnyal) berendelte a The Amazing Race 32. évadját. (Ez teljesen papírforma, de csak abból következik, hogy benne van a reality az új évados műsorrendben, egyébként nem nagyon láttam hírt róla.)
 • A tervezett The Northern Exposure (itthon: Miért éppen Alaszka?) felélesztésből nem lesz semmi a CBS-nél, a Universal Television stúdió pedig nem tervezi, hogy még egyszer nekifutna.
 • Újabb The Big Bang Theory/Young Sheldon kvázi crossover érkezik: a Young Sheldon évadzárójában szerepelni fognak a TBBT-s szereplők gyerekkori énjei. De hogyan?
 • Az egy órás The Big Bang Theory-sorozatzárót egy különkiadás fogja követni Unraveling the Mystery: A Big Bang Farewell címmel, amit Johnny Galecki és Kaley Cuoco fog vezetni,és benne emlékeket elevenítenek fel, titkokról beszélnek, meg kedvenc pillanataikról. És persze a díszletet is megmutatják, no meg klasszikus részleteket.
 • Chuck Lorre elmondta, hogy ugyan tervbe volt véve a The Big Bang Theory második spinoffja, de annyira nem érezte tutinak a koncepciót, hogy végig is vigye, így elhagyta inkább.
 • Ritkán szerepel a hírekben a Blue Bloods, szóval a lenti interjúból kiderül, hogy Tom Selleck idén csak 1 éves szerződéshosszabbítási ajánlatot kapott a CBS-től (2 év helyett), illetve az volt a feltétele, hogy a sorozat berendelése külön közleményt kapjon, ne csak egy legyen a CBS egyszerre berendelt sok sorozata között.
 • A MacGyver új showrunnerje Peter Lenkov mellett Terry Matalas lett. Eddig Craig O’Neill volt.
 • Levy Tran (Desiree) várhatóan megkapja a MacGyver 4. évadjában az állandó szereplővé történő előléptetést.
 • Sela Ward (Dana) kiszáll az FBI-ból az 1. évad után – anno írtuk, amikor beugrott az 1×02-be, hogy ez a terv.
 • Steven Spielberg produkciós cége, az Amblin kiszállt a Bull-ból.
 • Michael Chernuchin Rick Eid mellett lesz az FBI 2. évados showrunnerje, miközben Eid marad a Chicago PD-nél is.
 • Az FBI 2. évadjában Milena Govich is házi rendező lesz Terry Miller mellett, szóval a sorozat két kiemelt rangú (co-EP és EP) rendezővel megy tovább.
 • A Survivor: Micronesia klasszikus pillanatának (Eric és az idolok) oral history-ja a közreműködők szájából.
 • Jeff Probst, a Survivor showrunnerje beszél a múlt heti történésekről, valamint az egy héttel korábbiakról.
 • Noah Wyle (Daniel), a The Red Line főszereplője beszél a premierről.
 • Steven Lilien és Bryan Wynbrandt, a God Friended Me készítői beszélnek az évadzáróról
 • Interjú: Caitlin Parrish és Erica Weiss (a The Red Line készítői), Rati Gupta (Anu – The Big Bang Theory), Chuck Lorre (a The Big Bang Theory készítője), Tom Selleck (Frank – Blue Bloods)
 • Helyszíni beszámoló A mi kis falunk – 3×09-es epizódjának forgatásáról.
 • A The Late Show With Stephen Colbert 06.26-án és 06.27-én a demokrata elnökjelöltek vitája után élőben fog jelentkezni.
 • Itt a CBS teljes vasárnapi NFL-es programja a délutáni meccsekkel.
 • A CBS berendelte teljes napközbeni felhozatalát, vagyis folytatódik a The Price Is Right, a Let’s Make a Deal, a The Talk, a The Young and the Restless és a The Bold and ‘The Beautiful.
 • A CBS (természetesen) berendelte a 60 Minutes 52. évadját és a 48 Hours 30. szezonját is.

30 hozzászólás Ne habozz!

Rendex - 2019. 05. 16. 09:18

http://vt.co/entertainment/film-tv/filming-has-started-for-the-game-of-thrones-prequel-bloodmoon/

Erről bármi infó? Az oldalon nem találtam, vagy teljesen elkerülte a figyelmem.

Energiavampir - 2019. 05. 16. 09:30

Madam Secretary várható volt, már korábban is csodálkoztam, hogy maradt meg, az egész koncepció, ugye Hillaryre volt felhúzva, hogy elnök lesz, és azt példázzák le…így oka veszett lett a sorozat
Jól kezdett, de kifulladt.

winnie - 2019. 05. 16. 09:44

oka vesztett? ha csodálkoztál, akkor kikövetkeztethetted volna, hogy azért, mert téves feltevéssel éltél. a sorozat egy külügyminiszterről szól, nem veszett el semmi ok.

természetesen a kasza várható volt, de azért, mert nem nézett a sorozat, és mert ez a 6. évadja, ergó nem is nagyon folytathatnák, többek között azért ér így véget a szezon. korábban a kasza pedig nem nagyon volt várható.

egyébként nem nagyon volt köze clintonhoz a sorozatnak, legalábbis az elnöki indulásához, hiszen akkor nem ez lett volna a címe és nem évekkel a bejelentés előtt születik meg az ötlet. annyiban persze köze volt, hogy ő az egyik minta a karakter számára a korábbi másik két női külügyminiszterrel, de az sem véletlen, hogy nem akartak pártállásokkal vesződni.

sziamonra - 2019. 05. 16. 09:49

Technikai jellegű a dolog és sok mindenkit nem érdekel, de engem nagyon zavar, hogy azoknál a sorozatoknál, ahol a csatorna előre bejelenti, hogy a következő évad lesz az utolsó az “elkaszálta” kifejezést használjátok. tudom hogy technikailag ez is kaszát jelent, de azért szerintem jó lenne distinkciót tenni kasza és lezárás között. Nem nézem a Madam Secretaryt, de ez egy olyan kasza ami lezárást ad a sorozatnak.

goodjohnwin - 2019. 05. 16. 09:51

Lemaradt a Chuck Lorre interjú linkje!

És neki üzenem, hogy egy olyan spinoff kéne a Bigbanghez, ami Bernadette munkahelyén játszódik, ahol mindig elviccelik a durva mellékhatású, túlárazott gyógyszereket, és a céget a kisnövésű, szőkebaba-frizurás diktátor vezeti. :)

winnie - 2019. 05. 16. 09:53

sziamonra: igen, értem, amit mondasz, de előzetesen nem lehet semmit tudni a lezárásokról. nyilván, amit előre bejelentenek, ott lehet _sejteni_, hogy lesz lezárás (ez sem mindig történik meg), a gond csak az, hogy nem lehet konzisztensen kezelni a dolgot, nem tudjuk 100%-ra a dolgot. maximum próbáljuk jelezni, hogy időben tudták, illetve valamennyire lehet következtetni az időfaktorból arra, hogy belefér-e a tervezett lezárás. (mondhatni, ahol szerepel, hogy “a már berendelt”, az azzal ekvivalens, hogy lesz lezárás.)

de igen, itt mindenképp lezárás várható. ami mondjuk persze egy új kezdést is fog jelenteni, legalábbis a sejthető történetalakulásnak köszönhetően, de a fejezet biztos, hogy lezárul.

winnie - 2019. 05. 16. 09:53

goodjohnwin: javítva a link, köszi.

wickee - 2019. 05. 16. 10:01

Tegnaptól nálunk is elérhető a YouTube Premium (és a Music). Erről lesz külön post vagy csak elkerülte a figyelmed, winnie?

sziamonra - 2019. 05. 16. 10:01

winnie: persze nem lehet tudni mindig hogy kap-e tényleges lezárást a sorozat, de szerintem a magyar nyelvben is ki kéne találni valamit, hogy különbséget tegyünk a “canceled” és a “will end” között.

winnie - 2019. 05. 16. 10:02

wickee: persze, lesz külön mindenképp, csak a berendelések miatt nem nagyon volt hely.

wickee - 2019. 05. 16. 10:04

Szuper, csak gondoltam azért rákérdezek. :D

Fury - 2019. 05. 16. 10:32

“A MacGyver új showrunnerje Peter Lenkov mellett Terry Matalas lett. Eddig Craig O’Neill volt.”

Akkor jöhet az időutazós történetszál. :)

Jack - 2019. 05. 16. 10:37

Végre egy csatorna ami minden sorozatához adott előzetest… :) és pont a CBS… Erre nem számítottam! :)

Energiavampir - 2019. 05. 16. 11:30

winnie:

láthatóan nem nézted a sorozatot, egyértelmű hogy Hillary volt a modell, mint külügym. kezdte, és indult az elnöki címért…még kinézetre, hajviseletre is ugyanolyanra formálták a színésznőt..rengeteg utalás benne, Hillary még szerepelt is a sorozatban, több más valós külügym. egyetemben, és mind nők..
az hogy a nem nézettség volt a kasza oka, az evidens, de a téma a szándék egyértelmű volt

Tomi - 2019. 05. 16. 11:38

Hol a nap, a hét, a hónap híre, hogy novemberben Rick és Morty 4. évad?:)

winnie - 2019. 05. 16. 11:40

majd egykor:)

winnie - 2019. 05. 16. 11:53

Energiavampir: az látszik, hogy későn kezdted el nézni a sorozatot, és hogy mai fejjel, nem 2013-assal. ez a különbség: hogy te nézel, de nem látsz, valamint látszat alapján ítélsz (A HAJA!!!!), és feltétezel. veled szembe én meg pontosan tudom, hiszen hosszú évek óta követem a sorozatot, illetve a készítőt.

mármint nincs semmi gond azzal, hogy valamit félreértesz, nyilván abba a hitbe ringatod magad, amibe akarod, de csak azért, mert látsz egy női külügyminisztert és egy női külügyminiszterről szóló sorozatot csak ennyire futja…:) azért, mert tea leoni, aki 20-30 évvel fiatalabb, a karaktere nem politikus, nincs pártállása, teljesen más a háttere, mások a családi viszonyai, de véletlenül ugyanolyan a HAJA? jaj, nekem. nem tudom, hogy a színárnyalata győzött meg, vagy a hossza (talán az előbbi stimmel, de az utóbbi nem nagyon, legalábbis az első évadból még copfocskák is rémlenek:)

de oké, lehet tea leoni félrecasting,

winnie - 2019. 05. 16. 11:54

(mielőtt sértődés lenne: direkt azért írtam fent, amit, hogy jelezzem, hogy van benne részigazság, amit írsz, hogy a figurában megvan mindhárom külügyminiszterből ezt többször is elmondták. a sorozat indulásakor. akkor, amikor ugye még szó sem volt arról, hogy clinton elnökjelölt lesz, mert legyőzi a konkurenciát, vagy hogy egyáltalán elindul a versenyben.

a modell a foglalkozás volt. és az, hogy több női külügyminiszter is volt. annyira senki sem basic és fantáziátlan (a már író), hogy a való életet akarja másolni, olyasmit, ami még meg sem történt, és semmi sem utal rá, hogy meg fog történni. DE. ha bármilyen szempontból terv lett volna a való élet követése, akkor… követték volna a való életet. a sorozat viszont semmi ilyet nem tett, mert sosem volt cél. ami persze érthető is, hiszen egy író direkt távol fogja magát tartani az effélétől, ha hat is rá a való élet, akkor inkább másik irányba fog elmenni.)

Energiavampir - 2019. 05. 16. 12:03

Pont ezt írtam, egyértelműen levehető az utalások, és hasonlóságok
nem azt írtam hogy copy/paste…csak azt hogy Hillary alakja a modell, a sorozathoz.
Az hogy sértődnék? ugyan, alapvető nálad hogy nekem sosem lehet igazam, hosszú évek alatt megtanultam, nincs gond, örülök hogy írtál, és nem töröltél szokás szerint. :)

spyblat - 2019. 05. 16. 12:16

Winnie:
A Stranger Things S02 első négy részéhez felkerült a magyar szinkron. Az első évadhoz nem került vissza, ahogy a felirat sem.

(Lehet, hogy volt már szó róla, csak elment mellettem.)

Csilla0422 - 2019. 05. 16. 15:05

Madam Secnél már talán az első évadban is volt utalás arra, hogy elnök lesz. Bess miután bekerült a gépezetbe akarva – akaratlanul ebbe az irányba indult el. Ha esetleg bejön amiről nem hivatalosan beszélnek, akkor a Madam President már egy új sorozat lesz.

Madeleine Albright is szerepelt a sorozatban, ha jól emlékszem ő is mintaként szolgált. Nem beszélve arról, hogy a készítők többször is mondták, hogy politikailag a függetlenségre törekszenek. Ez eddig sikerült is.

Thomas - 2019. 05. 16. 15:06

Szerintem sem volt még hír a Survivor berendeléséről, én sem láttam, csodálkoztam is, hogy hogyhogy még nem forgatják. De ezek szerint akkor már igen. Az alcím nem túl biztató, még több idol lesz, vagy csak most egy szigeten lehet megtalálni őket? Klassz lenne, ha a Survivor 20 évét megünnepelendő, a 40. évadot megcsinálnák az első szellemében. Több túlélés, szűkösebb készletek, nincsenek idolok, előnyök, és nincs 3 törzskeverés. Mi lenne ebből, népharag?:) Még akár all star is lehetne az első 20 évad játékosaiból mondjuk, vagy csak korábbi győztesek, ha rá tudnak venni 16-ot.

Ez nagyon tetszik, hogy Tom Sellecknek az volt a kikötése, hogy kapjon egy közleményt a sorozat berendelése:) Vajon ebből mi haszna van neki? Vagy annyira nem kap sajtót a sorozat, hogy már a családja is elfelejtette, hogy szerepel benne?:)

És milyen jó olvasni a 60 Minutes berendeléséről is a hírekben, biztos sokan nem tudják, hogy egykor micsoda nézettségi halálcsillag volt, meg hát ez a legrégebb óta futó főműsoridős sorozat is jelenleg.

Tomi - 2019. 05. 16. 15:55

A Miracle Workersnek berendelték a második évadát ugyanazokkal a szereplőkkel, csak most a középkorban.

winnie - 2019. 05. 16. 15:59

thomas: szerintem a két visszatérő az idol:)

Thomas - 2019. 05. 16. 16:43

Ja:) Erre nem gondoltam, pedig kézenfekvő:)

pow - 2019. 05. 16. 20:55

Üdv!

Érdeklődnék tudtok e olyan információt, hogy az Agymenők után melyik sorozat lesz az amelyik viszi tovább a lángot.
Értem ezt:
70-es évek:M.A.S.H
80-as évek:Taxi, Cheers
90-es évek:Jóbarátok, Frasier; Seinfeld
2000-es évek: Jóbarátok; Agymenők
Szerintetek van már helyettesítő vagy várható valami a közeljövőben?
:)

MrZed - 2019. 05. 16. 21:05

Madam Secretary már csak 1 évad … ennek nem örülök.
West Wing óta talán az egyetlen nézhető (aktuál) politikával foglalkozó sorozat volt.
Sőt, megoldáskereső sorozat !
És ez volt az igazi ereje. Nem csak feldobta a problémát, hanem megoldást is javasolt rá (próbált).
Megbolygatott olyan darázsfészkeket, amit egy politikus se mer (itt se), mint a béranyaság, az azonnali nukleáris ellencsapás eltörlése, …

@Energiavampir
“egyértelmű hogy Hillary volt a modell, mint külügym. kezdte, és indult az elnöki címért”
Nem ő volt. Sőt, kb semmi hasonló nincs bennük. Se korábbi munka (CIA elemző), se kiállás, se jellem, se viselkedés (Hillary jégkocka), semmi.

“Hillary még szerepelt is a sorozatban, több más valós külügym. egyetemben, és mind nők..”
Ja szerepelt. És ott meg is láthattad, mennyire ellentéte a karakternek.

Amúgy “és mind nők” … ezt gondolom Colin Powell ex külügyminiszter ÚR azért kikérné magának :D

mgitta - 2019. 05. 16. 23:40

@Energiavámpír

Most te vagy nagyon nem ismered Hillary Clintont vagy nem nézed igazán a sorozatot. Sem a karakter múltja, sem a jelene, sem az egész viselkedése nem állítható párhuzamba Clintonnal és az ő élettörténetével. Talán akkor, ha a férje egykor az USA elnöke lett volna. Talán.

Direkt nincs is pártállásuk Besséknek, nem is választottak a két oldal közül, ők semlegesek, amennyire lehet.

Egyébként meglep, hogy itt a kommentszekcióban kiderül, többen is nézitek rajtam kívül ezt a sorozatot. Én nagyon szeretem, mind a karaktereket, mind a színészeket, érdekes kórtörténet és lenyomat napjaink külpolitikai és globálpolitikai helyzetéről.

Zsanna - 2019. 05. 17. 20:29

Intézem a The Good Fight-ot. Ha nincs más jelentkező.

winnie - 2019. 05. 17. 20:43

köszi!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz