login |

Gotham: vége az 5. évadnak és a sorozatnak is

2019. 05. 17. 19:30 - Írta: superpityu

24 hozzászólás | kategória: 2018/19 finálék, kritika,

Leköszönt a legjobb DC-sorozat? Jogos lehet a kérdés, mert a korábbi évadok írásaiban számtalanszor kiemeltem, hogy mennyire jó a Gotham, viszont az utolsó szezon kapcsán maradt bennem pár tüske. Ettől függetlenül szerettem, de pár készítői döntést nem igazán értettem.

Az évad szinte egészében izgulhattunk a hőseinkért, akik 4. évad cliffhangerje után el lettek rekesztve a külvilágtól. Az új helyzet pedig érdekes irányba terelte a szereplőket. Akadtak érdekes összefogások, és olyan karakterívek, amelyek rendkívül jól álltak a sorozatnak.

A tovább mögött ki is fejtem, mire gondolok. Spoilermentesen.

Az évad legnagyobb pozitívumai közé mindenképpen Jeremiah, Ecco és Barbara tartozott, őket bármikor hajlandó lennék még többet nézegetni. Első kettő ugyan mondhatjuk, hogy hálás szerepet kapott, de azért Cameron Monaghan és Francesca Root-Dodson nagyon sokat tett bele a karakterébe. 

Barbara pedig még tovább ívelte a figuráját és lett egy olyan szereplője ennek a sorozatnak, akire mindig kellemesen fogok visszagondolni. Főleg ha emlékszünk, hogy mennyire unalmas kis galériatulajdonosként indult, majd hová jutott az évadok során. És Erin Richards buksiját is illik megsimogatni, bár nem mindig volt tökéletes, de rengetegszer bizonyította, hogy jogosan szolgált rá a közönségkedvencségre.

Bár lényegében egyik szereplő sem volt rosszul kezelve idén a régiek közül (még Jim sem idegesített!), valahogy mégsem volt olyan gördülékeny némelyikük használata. Talán csak azért tűnik ez így, mert túl sok karakter miatt néha űgy éreztem, hogy valakit csak muszájból kényszerítenek oda más mellé egy-egy jelenetbe (khm, khm Lucius).

Az 5. évad addig működött nagyon jól, amíg Jeremiah és Ecco képben volt. Miután őket kitették a képből, valahogy nem igazán éreztem akkora fenyegetésnek Bane-t és Walker-t. Bár ehhez lehet előbbi a kinézete is rátett egy lapáttal, mert azért elég nehezen tudtam komolyan venni Shane West karakterét.

Ahogyan azt sem értettem igazán, hogy miért kellett a záróévadba egy külön Jim-központú epizód, amiben hülyeségeket álmodott. Egyszer működött, akkor tényleg nagyon jó volt, de a sorozat vége előtt pár résszel elég felesleges körnek éreztem.

Ami viszont működött, azt nagyon jól használták még mindig. Bruce és Selina remek páros, az ifjú Macskanőt nem tudtam nem szeretni. Pingvin és Ed továbbra is hozták a formájukat. Barbara és Lee kényszeres közös jelenetei pedig sokat adtak a karakterekhez, utóbbi sokkal elviselhetőbb lett idén, miután visszatért és nem a 4. évadban megismert énjeként jelent meg. Valamint nagy pacsi jár Poison Ivy miatt is, szépen alapoztak meg neki, még ha nem is mindig értettem az indítékait.

De ami nekem igazán furcsa volt, az a Gotham befejezése. Nem erre számítottam korábban. Az első 11 epizódban lezárták a konfliktust, az utolsó epizód pedig 10 évet ugrott az időben, hogy kapjunk egy 40 perces fanservice-t. 

Tényleg ennyit tudok maximum elmondani a végéről, mert túl sok esemény történt benne, amit nem igazán tudtak kihasználni a készítők. Pingvin és Ed kábé karikatúra szerű figurává silányultak a végső 40 percre, amiről nekem az jutott eszembe, hogy valószínűleg direkt történt.

Eközben persze Selina és Bruce felnőttek. Olyannyira, hogy az utolsó részben Camren Bicondova helyett Lili Simmons bújt Selina bőrébe és lett elég hatásos Macskanő. Bruce pedig személyesen nem bukkant fel, az utolsó snittben láthattunk csak immár Batmanként. 

Összességnem továbbra is tetszett a sorozat, de mint írtam feljebb, pár döntést nem igazán értettem. Viszont így is egy stabil 8/10 volt az évad, szóval le a kalappal. A készítők továbbá azt is bizonyították, hogy lenne ebben még rengeteg lehetőség, nem igazán éreztem az elköszönés szagát a Gothamen.

Talán lesz egyszer egy Catwoman-spinoff. De addig is nyáron jön a Pennyworth.

24 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2019. 04. 26. 04:14

Micsoda finálévolt te jó isten. Részletesen majd ha felocsúdtam. Ráadásul Twitteren a készítők szinte mindenkinek kreáltak egy 30 másodperces köszönő videót. Ez mekkora jófejség már.

SASI - 2019. 04. 26. 21:07

A sorozat már csak önmaga árnyékának árnyéka egy jó ideje, az első 3 évad után fokozatosan szép lassan kiveszett szinte minden kreativitás az alkotókból. Nem tudtak megújulni. A az utolsó másfél évadban a legtöbb rész teljesen lapos volt. A színészek között is bőven vannak akiken eléggé átjött hogy belefásultak már a karaktereikbe, ennél az is jobb lett volna ha a 3. vagy 4. évad után lezárják a dolgokat, amikor még kevésbé fulladtak totál unalomba a dolgok. Apropó unalom, ez volt az egyik fő probléma a fináléval is, semminek nem volt semmi tétje mivel előre tudni lehetett hogy x vagy y karakter nem halhat meg.

Arról nem is beszélve hogy 42 percbe akartak belesűríteni egy tucat történést, sokkal jobban működhetett volna a dolog ha dupla részt áldoznak a zárásra, ez így eléggé összecsapott lett, szinte semmire nem jutott normálisan idő.

Edrick - 2019. 04. 27. 01:30

Akkor az utóbbi két vélemény közül én leszek a középutas: nem gondolnám, hogy a sorozat régóta csak önmaga árnyéka, sőt, ha a negyedik évad végén kaszát kap a sorozat, simán a csúcson hagyja abba, de ez az utolsó 12 rész nekem fájdalmasan felemás lett.

Az előre belengetett napoknak, hogy mikor mi történt, nem volt semmi jelentősége, de még az olyan karaktereket is, mint Scarecrow is csak az évad elején még a közepén láttuk. Ami annyiban nem újdonság, hogy korábban is szerettek “tartalékolni” a mellékszereplőkkel, de itt különösen mellőzve voltak.

Furán bántak az idővel, az első két-három rész szép építkezés, a közepe felé többször is olyan érzésem volt, mintha több epizódnyi történést szerettek volna beleerőszakolni egy-egy részbe. Majd behoztak egymás után két fillert (amelyek közül a Jane Doe részemről simán az évad egyik legjobbja volt), az utolsó rész pedig, hát.. összességében olyan, mintha nem lett volna ritmusa az évadnak, és minden áron 20 részt nyomtak volna belenyomni feleannyiba.

A flashforward kapcsán arról már beszélni sem merek, hogy az évad elején a barikádnál éjszakai háttér van, a 11. részben pedig nappali. Nem tudom, hogy ez direkt volt-e, vagy csak véletlen, de engem kizökkentett, másrészt pedig nem éreztem hogy lett volna súlya a dolognak. Az évad elején megmutatták, hogy Pingvin és Nygma élni fognak, és Jim mellett harcolnak, de nem tűnt úgy, hogy ennek a két pont között lett volna bármi jelentősége – akkor meg miért mutatták meg? Maga ez a barikádos szál valahogy súlytalan lett. És ahhoz képest, hogy a korábbi évadokban csak úgy hullottak és támadtak fel a szereplők, itt semmi ilyen nem volt (kivéve Jeremiah egyszer). Nem tudom, hogy nagyon el akarták-e hessegetni ezt a jelenséget, vagy nem, egy ponton túl már engem is zavart kicsit, hogy x vagy y nem halhat meg. Ha valamikor, itt lett volna rá mód, például Barbarának egy dicső halál simán kijárt volna.

Nem igazán jött át, hogy itt most tényleg egy senki földjén vagyunk. Ritkán volt meg az extrém zűrzavar érzése, sokszor inkább csak a sima, gothamet jellemző őrültség volt meg, és nem igazán ütött el attól, aminek a senki földjének kellett volna lennie. Eduardo bevezetése nem lett volna rossz, de a távirányítható Nygma nem nyerte el a tetszésemet, és hogy utána egy az egyben ugyanazt lőtték el Leevel is, akit nem mellesleg először láttunk akkor az évadban, az nálam kiverte a biztosítékot. Mármint két részen belül ugyanazt meglépni, elkeserített, ennél azért többet vártam.

Mivel a senki földje is valahogy hellyel-közzel volt csak, így nem volt meg az sem, hogy lenne az évadnak egy fő szála vagy egy gerince, tényleg már csak arra mentek rá, hogy mindenki eljusson a “végpontig”, és legyenek a helyükön. Nyssa volt az évad egyetlen kellemes meglepetése, valahogy azt éreztette velem, hogy mégis van tétje a dolgoknak, múltra és jövőre nézve egyaránt. Mondjuk így Bane lezsugorodott egy katona szerepére, de talán ez nem is volt baj, igazából kellemesen csalódtam, hogy sikerült egy vállalható történetbe belehelyezni, még ha nem is ő volt benne a központi elem. (Mondjuk hogy Nyssa hova lett, miután leszúrták, nem tudom, ahogy jött, el is tűnt?)

Szóval összességében nem vagyok megelégedve az évaddal, egy maroknyi jó pillanatra és pár jó részre sokkal több erőtlenség jutott. Nem akarom rossznak nevezni, mert igazából az nem volt, de mégis többször volt erőtlen, mint azt vártam.
És tényleg nem tudok leszakadni az idő és a tartalom kettőséről, valahol ebben látom a hibát leginkább.
Az utolsó részben gyakorlatilag mindenkire jutott egy kikacsintás, de igazán nem volt középen senki. Ha mondjuk 60 perces a zárás, és nem csak kvázi vitrin az egész, vagy inkább egy dupla résszel sokkal jobban működött volna. Talán ki kellett volna venni egy fillert az évad közepéből – mondom ezt úgy, hogy ott volt az egyik legjobb rész – vagy nem is tudom. Hiába volt szép, és kerek, sokkal több lett volna ebben, mind szereplők, mind pedig a történet szintjén, mint amit itt most gyorsan megmutattak.

Nem fogok haragudni, mert a sorozat szép emlék lesz a fejemben, és simán szolgálhat alapként a jövőre nézve, de ez az utolsó 12 rész picit keserű szájízt hagyott maga után.

Fakocka - 2019. 04. 27. 09:10

Nekem tetszik a sorozat (utolsó részt még nem láttam), de rengeteg blődség volt benne.
Kedvenceim azok a helyzetek, amikor valakire fegyvert fognak és nagyon meg akarják ölni a másikat…na akkor tuti, hogy történik valami. Vagy kibeszéli magát az illető, vagy felrobban valami, vagy betoppan még valaki, aki miatt meghiúsul minden. Ezt kábé részenként eljátszották. :D

polovcev - 2019. 04. 27. 10:45

Ez a záró epizód nevetségesen semmilyen volt.
Alapjáraton nem zavar a fanservice, de külön ezért egy egész epizódot szentelni az nekem kissé túlzásnak tűnik.

Mate4182 - 2019. 04. 27. 17:33

na a zaras …

egyfelol baromira bejott, tetszett hogy verge a legfontosabb ellensegek megkaptak a vegleges kulsejuket (Joker, Pingvin, Rebusz)

tetszett hogy Brucet a ruhajaban tenyleg cask a legvegen mutatjak meg, es egesz epizod alatt megvolt ez a ,,sejtetes”

tetszett hogy Jim verge kapott bajuszt megha cask par percre is :D

ami viszont baromira nem tetszett sot szabalyosan felbaszott :

10 TETVES EV ELTELT ES SENKIN, DE SENKIN NEM LATNI SEMMI VALTOZAST…

tenyleg olyan nagy melo let volna szorni egy kis lisztet a pasik hajara? …
az egyetlen karakter akin latszik a tiz ev az Selina, ot kapasbol valaki mas alakitja (megjegyzem sokkal inkabb Catwoman mint Selina valaha volt az elso evad ota)
akkor mar szerezhettek volna masik gyerekszineszt is mert Jim Gordon kislanya 10ev utan is cask 6 evesnek tunt kb

ezt az egy (amugy marha nagy) problemat leszamitva, birtam a zaroreszt, bar egyetertek azokkal akik dupla epizodot neztek volna szivesebben

winnie - 2019. 04. 27. 20:03

Mate4182: ha megnézed, akkor volt változás. mert azért az a minimum, hogy ennyit feltételezz a sminkesekről és fodrászokról, hogy ha a fináléra dolgoznak, akkor nem sz-rják telibe a munkájukat, amit így koronázhatnak meg:) attól, hogy nem vetted észre, még változott, ki minimálisat, ki többet, de nyilván annyira látványosan egy középkorú esetében nem kellett.

Mate4182 - 2019. 04. 27. 20:24

winnie megneztem es meg mindig kitartok. senkin. semmi.

Bullock aki alapbol benne van mar a korban, konkretan ugyanazok a tincsei oszek mint a 10edik epizodban.

Jim Gordontol kezdve Luciuson at, meg Alfreden is cask annyi van hogy santit …

a finale jo volt a sorozat a szivemhez nott, de a 10 evvel kesobb dolog az csufos kudarcot vallott es kesz

DarkEagle - 2019. 04. 27. 22:42

Hát pedig Gordonon volt nem kevés ősz hajszál és ránccal, csak nézd meg újra a nyitójelenetet. Egyébként ne vicceljünk már 10 év nem akkora ugrás egy középkorúnál ahogy azt Winnie is írta. Főleg a nőknél. Az amcsi nők amúgy is az utolsó pillanatig próbálják rejteni a korukat, hajfestés stb. A pasik meg sokkal jobban öregednek általában mint a nők.

Aki Gordonék lányát alakította pedig 11 éves a valóságban szóval. :D Én értem hogy van aki simán kinéz 13 évesen is 20-nak meg van aki 10 évesen 5-nek néz ki de azért én nem éreztem nála ilyen durva különbséget amit te is írtál, sőt.

Ayrons - 2019. 04. 27. 23:46

Csalódás a zárás de nagy. Méltatlan lezárás, összecsapott vacak rész lett.

torjack - 2019. 04. 28. 09:33

Nekem a 10 év alatt ki mennyit változott dologgal nem volt gondom, nem olyan nagy idő az felnőtt embereknél, hogy drasztikus változás legyen. Volt, amennyi kellett. Itt ugye egyedül Bruce és Selina volt problémás. Utóbbit színészcserével megoldották, előbbit meg…hát izé.

Cosplay “Batman” viszont fájdalmas volt. Bár a cosplay se stimmel, a fanatikusok jobban kitesznek magukért.
Mint egy farsangi jelmez. Nem vártam TDK, vagy BvS jelmezt, de azért na. A kopasz “Joker” (Jack?, Joseph?) is kizökkentett egy picit.

Kellett volna még egy rész a rendes lezáráshoz, ez így nagyon összecsapott volt nekem.

A karakterek viszont-bár én vártam Barbara halálát-nagyjából a helyükre kerültek, úgyhogy rossznak azért semmiképpen sem mondanám a zárást.

Cameron Monaghan meg egészen zseniális Joker-féleség volt, remélem a hálás szerep tovább dob a karrierjén.

Dlee - 2019. 04. 30. 17:19

Majdnem az egész évad egy karasztrófa. Martin, Sofia, Mr.Freeze, Firefly stb.. hát nagyon sok szerepük volt idén. A készítők ahelyett hogy adtak volna szerepet a már meglévő karaktereknek, újakat hoztak be és 1rész után meg is haltak kb. Pedig tényleg rengeteg mindenkit ismertünk meg az évak alatt, aztán sehol senki.
Jerome történetét 4évadon keresztül követtük, Jeremiah meg alig szerepelt hozza képest és így akarták felépíteni az egesz Joker-Batman kapcsolatot… A közös epizódjuk tetszett de nem volt elég az sem.
És ha már Joker.. Lehet velem van a baj, de én az utolsó pillanatig azt vártam hogy megkapjuk a 3Jokeres történetszálat. Jerome Jeremiah meg a klón a 2.évadbol/vagy valaki más. Ezzel az iker dolognak is több értelmet adtak volna… ezt sajnálom a legjobban. Jeremiah olyan öregnek tűnik… kinéz simán vagy 80nakXD
Meg igazából sok dolog van ami még nem tetszett. Szerintem a Batman ruha is nevetséges volt. Értem hogy nem kell hogy a legjobb legyen, meg kezdő meg stb.. De ahh. Pedig a 4.évad a kedvencem volt.

nzoli17 - 2019. 05. 01. 11:22

Hat igy osszesegebe nekem se tetszett az utolso evad. Minden resznel vartam,hogy majd jovoheten jon a nagy sztori,a katarzis stb,de nem jott soha. Vegig ugy ereztem,hogy egy kozepes evad filler reszeit nezem. Mindig is azok voltak a jo idoszakok,mikor egy foellenseg(pl jeremiah,galavan,raas) kapott egymas utan tobb reszt,szepen kibontva,rendesen megirva a tortenet. Itt azt lattam,hogy folyamatosan dobalnak be mindenkit,mindenki szerepeljen kicsit(igy is sok karakter nem is volt benne) aztan nem lett semmi az egeszbol. Utolso reszben is, Cameron szerepelt kb 2 percet. Nygma odiota chip beultetos (nagyom gagyinak hatott nekem) szala meg tobb reszen at huzodott. Es ezt a mas iranyit valakit dolgpt ellottek 2 reszenkent. Nekem hatalmas csalodas volt igy az egesz. Vegen mar osszevartam a reszeket,hogy egybe nezzem meg,mert mar nem ereztem azt,hogy nekem ezt rogtkn latnom kell. Ilyen nem volt meg a sorozatnal,erre utolso evadnal meg igen. Ez mindent elmond szerintem…

Enzo - 2019. 05. 01. 19:56

Felemás érzéseim vannak a sorozatzáróval kapcsolatban: szépen eljutottunk arra a pontra, ahol a Batman-sztori kezdődik, szinte minden karakter a megfelelő helyre futott ki, visszautalásokat és keretbe foglalásokat is kaptunk, ugyanakkor kicsit mégis olyan összecsapottnak és bénácskának éreztem a záróepizódot.
A 10 év ugrás mérsékelten volt csak hihető: Harvey arcának egyetlen pixele se öregedett egy percet se, Jim a fura bajszának leborotválása után az ősz haját is elvesztette (WTF), Bruce-t ugye nem igazán láttuk a visszatérése után, még talán Pingvin pocakja meg Barbz vörös haja volt a legnagyobb változás, illetve Selina karakterének csinos Camren Bicondovából szexi Lili Simmonssá váltása egészen hihető lett.

A fő konfliktus nem volt nagy szám, egy klasszik bombás jelenet volt az egyik “tetőpont” (de még az unalomig ismételt “elvágom a drótot, azt hiszem hogy megúsztam, erre felgyorsul a számláló” klisé is előjött), és az Ace Chemicals-os harc a nézőknek nem meglepően visszatérő Jokerrel a másik, amit szintén elég kiszámíthatóan BatBruce oldott fel. Ja meg kerülgették a ki nem mondható Joker nevet, Cameron Monaghan még mindig nagy király, Ecco kapott egy utolsó jelenetet (RIP), Batman meg háztetőn álldogálós badass snitteket.

Még két teljesen mellékinfó nevekkel kapcsolatban:
– Négy és fél éve nézem a sorozatot, és most, az utolsó részben tűnt fel, hogyha Dr.Thompkins, Bullock és Pingvin nevét egymás mellé rakjuk, az Lee Harvey Oswald. Wow :D
– Alfred teljes nevének egyik tagja Crane, mint Jonathan Crane-nek (Scarecrow) :O

Szóval jó kis sorozat volt, elsősorban a remek színészi teljesítményekre (Pingvin, Ed, Jerome, Ecco, Zsasz, Barbara, Prof.Pyg, stb., de még maga Bruce is) fogok emlékezni belőle, másodsorban meg az eyecandy faktorra (Jessica Lucas, Morena Baccarin, Crystal Reed, Peyton List, esetleg Camren Bicondova), harmadsorban meg arra, hogy soha senki nem halt meg kb… :D de igazából remek freak-felhozatal volt, kaptunk itt mindent, néha kiugróan jó, de alapvetően hullámzó minőséget, vicces idézeteket… így, hogy 5 évadot megért, szerintem megfelelő lezárást és megfelelő mennyiségű időt kapott, úgyhogy annyira nem fáj a szívem érte. Köszi a kibeszélőket – long live Gotham!

utolsó #hétidézete innen:
“-How long have you been pretending to be brain-dead?
-How long have you been pretending? That’s a joke. I know you’re not pretending.” :D /Jim&Jeremiah/

Mindigkomor - 2019. 05. 06. 08:57

Kegyetlen lejtmenetet vett ez a sorozat az utolsó évadra.
Mondom ezt úgy, hogy nagyon kedveltem ezt a sorozatot.
Az utolsó részt KÍNOS volt nézni.

Animefan - 2019. 05. 13. 01:20

Hát végignéztem ezt a 5.évadot nagyon gyenge lett. Alapból hülyeségnek tartom a storyt, hogy pár híd felrobbantás után nem segítenek Gothamnek. Nem sugárfertözés, és nem is vírus támadás érte, hogy ne lehessen segíteni rajta. Akkor továbbá unalmas részek voltak. Elején ellőtték már, hogy kiknek semmi bajuk nem lesz,akkor minek utána felesleges jeleneteket írni hozzá. Zsaszt nagy bérgyilkosnak van beállítva, ahhoz képest sose talál el senkit, csak kellékembereket. De ugyanez igaz, Barbarara, Pingvinre sose tudnak célozni, amikor valakit leakarnak lőni. Meg mindenki mindent túlél. Eduardot is átszúrja egy vas és nem hal bele. Még este megmentik aha. Meg utána a nagx Bane nem tudja a kórházból elkapni Barbarat. Sorolhatnám még mennyi sok logikai hiba van benne, ami egyszerűen idegesít. Értem bizonyos karaktereket nem lehet megölni, de könyörgőm okosan írják már meg hozzá a storyt illetve a megoldást. Utolsó rész meg egyenes katasztrófa volt. Összecsapott fanmade verzió kb. Bőven elég lett volna belőle 10 rész majd a vége lehetett volna egy Smallville féle zárás, csak itt Batman felbukkanásával. Őrülök neki, hogy elkasszálták a Gothamet mert csak Pingvin, Rébusz, meg Joker színészek miatt néztem megszokásból.

Shiwo - 2019. 05. 17. 20:47

“Leköszönt a legjobb DC-sorozat? ”

valaha a legjobb volt.. bár csökkent a minősége, de azért még okés volt, a remek gonoszok elvitték a hátukon… de mióta van Titans és Doom Patrol, azóta a legjobbtól messze került…

heidfeld - 2019. 05. 17. 21:54

Erin Richards nem mindig volt tökéletes? A liftben mit művelt? Teljesítményére jár a csillagos ötös…
Remek színészekről, kiváló castingról marad emlékezetes a Gotham. Őszintén mondom: Nagyon ritka, hogy alig tudok olyan színészt mondani, aki nem igazán illett a csapatba. Még kisebb szerepekben is akadtak varázslatok. Elég Francesca Root Dobson nevét említenem. Elképesztően tehetséges.
Execandy fronton sem panaszkodhatok. Jessica Lucas, Maggie Geha, Erin Richards, Chelsea Spack, Lili Simmons, és sorolhatnám..
5 évad viszont nem volt méltó, előző négyhez. Maga a történet is akadozott, de ennyi karakterhez, még 22 rész is kevés, 12 epizódban nem is működhet. Kispadra kell ültetni, dinamika megtörik, igazán érdekesekre kevés idő jut, így csökken a minőség. Viszont érdekes hozama lett, hogy Jim nem idegesített..
Bőven maradt benne, akár több szériára való is.
Hiányozni fog.

Cardas - 2019. 05. 18. 08:25

Ennyi spotshieldet csak a GoT season 8-ban láttam másutt. Ha már nem lehet megölni senkit, ne próbálják megetetni velem egyfolytában, hogy meghalnak, aztán mindenkit beledobálnak a lázár verembe és strange feltámasztja őket.

Amit jokerrel tettek az gyalázat:D

De az utolsó rész hangulatos volt, szóval legalább jó szájízzel ért véget:)

Kol - 2019. 05. 18. 16:40

Mondhat bárki bármit, Cameron Monaghan bőven van egy szinten Heath Ledgerrel. Remélem sokra viszi majd a srác :)

Pr13m - 2019. 05. 18. 20:00

@Shiwo Minden szavaddal egyetértek. A Titans és a DP új szintre emelte a DC sorikat.

Mate815 - 2019. 05. 27. 08:48

Kol: Nincs.

a_princess_of_crime - 2020. 01. 20. 19:24

Nem lehet tudni valamit az 5.évad magyar szinkronjáról?

winnie - 2020. 01. 20. 19:57

ha lesz infó róla, a dátummal be fog kerülni a hírekbe és a premiernaptárba, de egyelőre még semmit.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz