login |

Délelőtti videó 1.: Pennyworth

2019. 05. 19. 10:00 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: video,

Itt nekem az a meglepő, hogy lassan tényleg eladnak egy előzménysorozatot számomra, pedig a prequeleket utálom nagyon. Méghozzá egy olyat, ami Batman komornyikjának az előéletéről szól. Például ez az új, tovább mögötti előzetes elég fasza.

3 hozzászólás Ne habozz!

Necridus - 2019. 05. 19. 10:27

Én csak azt remélem, hogy nem Batman és a Wayne-ek körül fog forogni. Ez Alfred sorozata, róla szóljon, az ő történeteiről, az ő karakteréről, és ne próbálják meg a batmanre vágyók igényeit kielégíteni azzal, hogy pl összerakják Bruce szüleivel, folyamatosan kikacsingatnak a jövőre, stb. Ez most Alfred fiatal koráról szól, ő nem csak Batman komornyikja, sokkal nagyobb karaktert lehet készíteni belőle, minthogy csak fanservice legyen.

De nekem már az a jelenet (nem tudom, melyik trailerben volt, már igen sok van), amikor találkozik Thomas Wayne-nel, ijesztő volt abból a szempontból, hogy már most a Wayne-ek felé akarják terelni, már most úgy alakítgatják, hogy Batman kormonyikjává nőjje ki magát.

Igen, végső soron az a cél, de hagyjunk időt neki arra, hogy Alfred lehessen, hogy legyen egy saját kakratere, és ne csak mások mellett tudjuk elképzelni.

DarkEagle - 2019. 05. 19. 14:47

Hát pedig mindhárom Wayne benne lesz elvileg de a szülők 100% Thomas pedig komolyabb szerepet is kap mivel ők együtt dolgoztak régen. Akik azt hiszik a Wayne család egy közvetítőtől kapta meg Alfredet olvassanak több képregényt. :D

galocza - 2019. 05. 20. 22:26

(((örülök, hogy nem csak én rühellem az előzményeket. tudom, sokan – főleg a képregényes világból – élvezik, hogy boncolgathatják, mi miért alakult úgy, ahogy, keresgélik a plot hole-okat, stb.
ez engem mindig hidegen hagyott. ha tudom, mi az eredmény, nem érdekel, mi vezetett oda. tessék méltó folytatást kitalálni.
könyvben-mozgóképben-játékban semmi nem ugrik be, amit értékeltem volna előzményként, s volt, ahol nagyon elvette a kedvemet: kölökkoromból az alapítvány, a közelebbmúltban az újkori deus exek ugranak be.)))

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz