login |

5 hozzászólás Ne habozz!

Geza Kovacs - 2019. 06. 08. 01:47

Erről írjatok gyorsan, hihetetlen változáson ment keresztül a sorozat, a kedvenceim közé ugrott kevesebb mint 1 résszel az új évadból. Rondán beszélnek, emberi módon viselkedve izgágák, nyomulnak, idegesek a szereplők, igazi politizálás folyik benne. Egy percre se nyugszik, pörög végig, nyoma sincs annak a steril országos csatornás tanmesés stílusnak, ami az első 2 évadban volt (1 rész-1 fő téma, rész végére mindig megoldják,stb.).

Simán House of Cards pótlék lett nekem, míg az első 2 évadban ez szóba se jöhetett, és mindig sajnáltam azokban a részekben, hogy a többnyire igen érdekes felvetett témákat ilyen gyatra megvalósításban kaptuk meg (szent és mindenkinél bölcsebb elnök mindig megoldja a problémát, mégse akarják elismerni az erényeit).

Még csak 2 részt láttam, de simán elröppentek az 50 perces részek, és nyilván jót fog tenni, hogy csak 10 része lesz, nem 20-22, és ez a 10 is egyszerre jött ki ugye.

winnie - 2019. 06. 08. 08:16

oké

Isaac - 2019. 06. 11. 09:53

Csatlakoznék az előttem szólóhoz,nagyon jót tett a netflixes váltás a sorozatnak , jobban beleállnak az aktuálpolitikába, nagyon tetszenek a valós személyek videónyilatkozatai vannak bevágva a megfelelő helyeken. Így számomra sokkal közelebb hozza az aktuális rész problémáját,empatikusabban kezelik is,emberibbek a szereplők problémái és reakciói is. Érdekes a nyomozós szál is, ez a vírus/dns kavarás :D

WalakyMas - 2019. 06. 17. 11:05

A korábbi sorozat csak egyfajta köntös olyan aktuális problémák felvetésére mint a gyerekházasságok, nemváltás. Igen persze közben folyik a politizálás és világmegmentés, úgy tűnik nem ez a sorozat lényege.

LouCyber - 2019. 06. 22. 07:12

Az utolsó rész – a beszéd ellenére – különösen jó, a történelmi párhuzamokkal. Trükkös Dick szelleme újra kísért.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz