login |

Brooklyn Nine-Nine: vége a 6. évadnak

2019. 05. 23. 14:50 - Írta: human

11 hozzászólás | kategória: 2018/19 finálék, kritika,

Remélem, az NBC-re való költözésével sok új nézőt szerzett a rendőrös komédia. Még itt, a sorozatjunkie-n is felkapták páran a fejüket, hogy “hm, érdemesnek látták a megmentésre? Akkor belenézek!”

A viccet félretéve a B99 még mindig jó, de idén párszor azért felmerült a megszokásból nézés érzése is bennem, de utána szerencsére mindezt sokszor oldották valami tényleg jó poénnal, szóval maradok. Egyelőre.

Tudjátok, miben legérdekesebb a Brooklyn Nine-Nine? Hogy jó emberek, sokszor pozitív érzésekkel viccesek, nem pedig a negativitás erős benne, mint sok más komédiában.

Furcsa ezt mondani, de abban tűnik kicsit fáradtnak az évad, hogy semmi igazi karakterív nem volt benne, mindenkinél csak azt használták, ahova korábban elért, nem igazán tanultak idén semmit. Talán ez alól Holt kivétel, de annyi nem elég 18 részre. Ja igen, még Rosa is, de őt is gyorsan lezavarták.

Ahogy a fő fenyegetés sem vitte előre a sztorit, sokkal inkább csak kisebb problémákra adott lehetőséget, amit nagyon szétválva oldott meg a csapat mindig. A közös akcióik hiánya akkor volt a legérezhetőbb, amikor együttműködtek (hackertámadás, finálé), hiszen olyankor sokkal jobb a dinamika, mint amikor túlságosan más témájú az A, B és C-szál.

Kicsit felemás tehát a helyzet, ami nem meglepő egy ilyen sokat megélt komédiánál. Amúgy jön a 7. évad, a lejáró szerződések, de én továbbra is azt tudom mondani, hogy rendben. Furcsa, hogy mire megkedveltem Ginát, addigra ki is írták. Viszont akik miatta nem nézték, azok tuti visszatérhetnek kicsit.

11 hozzászólás Ne habozz!

Cole - 2019. 05. 23. 15:07

Szerintem nagyon jó volt a 6. évad. (igaz utolsó részt nem láttam még, de eddig remek volt) :) Terry hirtelen előrelépett, hiszen hadnagy lett. Nekem furcsa volt, hogy egyik pillanatról a másikra lett hadnagy, bár nem volt zavaró ez a rész. Az összes karakter nagyon jól működik. Nekem pont Gina lógott ki a sorból, ezért én örültem, hogy kiszállt. Valahogy nagyon erőltetettnek éreztem mindig a jeleneteit, bár tény voltak vicces pillanatai.

Remélem nem a 7. évad lesz a hattyúdala a sorozatnak.

Narg - 2019. 05. 23. 15:25

Igen, Gina nagyon megosztó karakter, vagy imádni vagy utálni lehet csak :D Én nekem nagyon tetszett az évad, nagyon szeretem ezt a sorozatot, kár hogy a nézettsége csökkenőben van, úgyhogy az az érzésem, hogy jövőre az utolsó évadát fogjuk látni, de ne legyen igazam.

JKJ - 2019. 05. 23. 16:21

Látszik a sorozaton, hogy szívvel lélekkel csinálják és ezért (is) szeretjük.

winnie - 2019. 05. 23. 16:50

az a baj, hogy szinte minden sorozattal ez a helyzet, sokon még látszik is, de falra lehet kenni a jószándékot, ha az embert nem köti le, amit lát:)

abba - 2019. 05. 23. 16:56

Számomra abszolút hozott jó epizódokat az évad (most rögtön a case-cation rész ugrik be), de idén először éreztem azt is, hogy aktívan nem szeretek egy részt,ez pedig az idei heist epizód volt. Hangos, túlcsavart, az erőszakos humor pedig, amikor Jake és Amy sokkolózzák egymást, Amy pedig hazudik a terhességéről, egyszerűen felháborított. Meg is lepődtem, mert a B99el nem tapasztaltam ezt eddig.
Nézős marad, de ha ez az évad végi irány folytatódik, lehet nem várom meg a hivatalos kaszát, és kiszállok.

Kissur - 2019. 05. 23. 19:47

Nekem a kedvenc részem az volt, amiben Jake és Amy érveltek és ellenérveltek a gyerekvállalással kapcsolatban. Ja és a Ginas epizódok.

Gevin - 2019. 05. 24. 14:44

Az evad elso fele igencsak gyenge volt, raadasul olyan szinten szetvalasztottak a csapatot, hogy neha mar zavaro volt, hogy sosem futnak ossze a masikkal.

Az evad masodik fele tobbe-kevesbe hozta a szintet, Holt meg mindig a legviccesebb karakter, rajta hatalmasakat szakadtam.

Halistan Gina is out, most annoying character ever.

Rosa es Boyle karaktere nagyon elfaradt, az irok sem nagyon tudtak vele mit kezdeni. Scully es Hitchcock tovabbra is remek gozkiereszto szelepek, ha nem viszik oket tulzasba. Vicces volt a flashback resz veluk.

En nem bannam, ha a 7. lenne az utolso evad, mert erezhetoen kifogytak az irok az otletekbol, es mar itt is inkabb csak onmagukat ismeteltek.

Remelem, hogy azert kapunk meg egy szorakoztato evadot.

Wittgen - 2019. 05. 25. 17:32

Kedvenc komédiasorozatom, remélem még 1-2 évadot megél.

Kissur - 2019. 05. 26. 14:26

Gevin: Rosaban még van potenciál szerintem, de Boyle valóban irritáló lett az egész Nikolajos szálával.

freestyle82 - 2020. 01. 14. 11:48

Üdv:)

Most hatalmas Brooklyn darában vagyok, megvan egyben a 4.,5.,6. évad, most a 4. felénél vagyok.

Valahol az S03 környékén szálltam ki időlegesen a sorozatból, a “vége a 3. évadnak”nál még van is 1 kommentem S03E05-ről.Valahol itt szállhattam ki, vagy később a 3. évadban.

De ami miatt írok, hogy láttam imdbn , február elején indul és májusra vége is?Csak 13 részt kelez az imdb a szezonra, lehet csak nem jelzik ki végig az évad részeit?
Ha pedig májusra véget érne,akkor nem is lesz Hálovínes epizód?

winnie - 2020. 01. 14. 12:03

ezek szerint 16 rész lesz: https://www.sorozatjunkie.hu/2019/07/14/hirvasarnap-the-boys-2-evad-the-mandalorian-2-evad/ – de gondolom, hogy nem lesz halloween.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz