login |

4 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2019. 05. 24. 10:51

szemben a what/if-fel, ami 50+ perces részeket hoz, itt nagyon szimpatikus, 40-es átlag van, olykor a harmincasok közé merészkedve.

heidfeld - 2019. 05. 24. 18:52

Inkább 3 gyökérkezelés, mint spanyol sorozat, angol szinkronnal… És nem azért, mert gyenge az angolom.
Tervben van, ez is, de előbb még a Móló pótlása kell.

winnie - 2019. 05. 25. 15:24

ha valamit lehet angolul nézni, akkor nem sok értelmét látom nem angolul. persze, ha lenne magyar, akkor az lenne a kötelező.

viszont. nem hiszem, hogy bármit számítana, hogy milyen nemzet sorozat alatt van angol szinkron – mármint nem különbebb egy spanyol sorozat egy belgánál. illetve ha valaki ilyet ír, mint te, az azt jelenti, hogy nem néz spanyol sorozatot angolul, ergó nincs tapasztalata, ergó nem is tudja, hogy jobb-e vagy sem:) (tapasztalat kapcsán természetesen több sorozat hosszabb nézésére gondolok.)

speranza - 2019. 05. 25. 22:32

Én is próbáltam már spanyol sorozatot angol nyelven nézni, de nekem se jött be. Másképpen hangsúlyoznak a két nyelvben, más a beszéd temperamentuma is, és ettől valahogy fura lesz, ha angolosítani próbálják a beszédet. Érződik rajta, hogy “csak” szinkron. Olasszal ugyanez a tapasztalatom. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz