login |

Délelőtti videó 6.: Historical Roasts with Jeff Ross

2019. 05. 27. 12:40 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: video,

Azt hiszem, a Comedy Centralos Roastok, nyilvános égetések, alázások mindenkinek megvannak, hiszen még magyar változata is volt. Jeff Ross, a fő roastmester, legendás figura pedig már több sorozatban is (pl. Jeff Ross Presents Roast Battle) tovább vitte a műfajt.

És ekkor jött a Netflix, és ez az új sorozat (mai premier volt, magyar feliratos), ami egy pár éve futó színpadi show-n alapszik, és amiben sztárok helyett bizony történelmi személyiségek fogják szanaszét oltani egymást – A-listás komikusok alakításában. Totális politikai inkorrektséggel.

A tovább mögötti előzetes alapján a feltűnő “oltók” között jó pár kemény húzás lesz. Például Hitler is jön majd Anne Franket szekálni (igen, eléggé belenyúl a sorozat), de lesz még Lincoln, Kleopátra, meg Rosa Parks is.

UPDATE: Az első évadban Abraham Lincoln, Freddie Mercury, Anne Frank, Martin Luther King, Kleopátra és Muhammad Ali kapja az oltásokat, de persze vissza is vágnak.

1 hozzászólás Ne habozz!

Enzo - 2019. 05. 27. 14:39

Ezek rap battle-ként valahogy jobban bejönnek, azt meg ugye már az ERB megcsinálta :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz