login |

Délelőtti videó 6.: Songland

2019. 05. 28. 12:40 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: reality, video,

A héten kezd az NBC újabb, nyári nagy dobásnak szánt valóságshow-ja, ami dalszerzőkről fog szólni, akik zenei producerekkel fognak dolgozni, és a legjobbak számait nem csak elkészítik, hanem egy sztárral fel is veszik.

A tovább mögött egy 4 perces übertrailer (és 3 promó a 3 producerrel), amiből minden kiderül, és amit nézve arra gondoltam, hogy ebben benne van a nagy siker, mert elég pozitívnak (és fennköltnek tűnt) – hogy aztán meglássam a YouTube-értékelések 25%-ban negatívak, ami mégiscsak kiugró arány egy ilyen tévés trailernél. Vagyis nézőpont kérdése, hogy ebben a reality-ben ki látja meg a jót, és ki azt, hogy híres emberek ellopják benne friss tehetségek dalait.

2 hozzászólás Ne habozz!

Thomas - 2019. 05. 28. 15:01

Hát nem kommentálom, aki így gondolkozik, hogy ellopják a dalokat:) Egy dalszerzőnek az a célja, hogy eladja a dalait, ha még ezt több millió néző előtt is teheti, esetleg szakmabeliek megjegyzik a nevét, szerintem az egy hatalmas győzelem neki. Ha meg énekes is egyben, akkor is egy járható út, hogy először dalszerzőként akar érvényesülni, aztán utána szintet lépni, és fel is venni a saját dalait. Na mindegy, azok úgysem olvassák, akik így gondolkoznak:)

Necridus - 2019. 05. 28. 19:23

Nem igazán tudom hova tenni, hogy a dalszerzők tök jó énekesek, és mégsem ők énekelhetik el a dalokat. De mégis tökre érdekel (egyrészt mert Ryan Teddert az egyik legtehetségesebb zenésznek tartom), mert szórakoztató lehet, ahogy közösen dolgoznak a dalokon, a hosszabb előzetes meg nagyon szívmelengető. Én várom, úgysincs mostanában ilyen showműsorom.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz