login |

Upfronts 2019/20: Itt a vége

2019. 05. 28. 18:55 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: 2019/20

Vagyis pár hete, de látjuk, hogy egyre kisebb az érdeklődés irántuk, így a mi figyelmünk sem úgy van már rajtuk, mint 10 éve. Azért a tavalyi 76-hoz képest most is hozott 63 posztot ez az őrület, de ezúttal közrejátszhatott a számok csökkenésében, hogy kevesebb előzetes érkezett

Itt lehet megnézni a tavalyi felhozatalt, és belegondolni, hogy mennyi jutott el a folytatásig közülük, nem csak a stúdióknál, de akár nálatok is.

És akkor tessék, itt az idei a lista csatornákra bontva, ezek nagyja legalább két részt meg fog élni:

CW: Batwoman, Katy Keene, Nancy Drew

CBS: FBI: Most Wanted, Evil, All Rise, Tommy, Carol’s Second Act, Broke, The Unicorn, Bob ♥ Abishola

ABC:  Emergence, The Baker and The Beauty, Stumptown, For Life, Mixed-ish, United We Fall

FOX: Deputy, Filthy Rich, neXt, Prodigal Son, Not Just Me, 9-1-1: Lone Star, Bless The Harts, Duncanville, Outmatched, The Great North

NBC: Zoey’s Extraordinary Playlist, Lincoln, Bluff City Law, Council of Dads, The Kenan Show, Perfect Harmony, Sunnyside, Indebted

1 hozzászólás Ne habozz!

Thomas - 2019. 05. 29. 13:50

Vicces, hogy pár éve még annyira védtem az országos sorozatokat, de már én is alig nézek néhányat (annál több realityt), és idén először nem fogok 10+ sorozatot sem bepróbálni a felhozatalból, csatornánként csak 1 ment át a szűrőn.

NBC: Lincoln
Nyomozósban nincs sok bizodalmam, de azért Arielle Kebbel miatt mindenképpen belenézek, hátha. A nyomozós sorozatoknak a pilotját azért még sokszor élvezni szoktam, csak a 2. vagy a 3. rész után már túl repetitív, és akkor kaszálom.

FOX: Not Just Me
Ez az egyetlen, ami igazán várós számomra a felhozatalból, lehet belőle egy szappanos sztori, egy új Brothers & SIsters, bármi. Plusz érdkes lesz látni, milyen karaktert hoz Emily Osment egy drámában.

CBS: Bob Hearts Abishola
Igazából nem is tudom, mit remélek itt, de kell egy bepóbálós sitcom is, és ez tűnt a legérdekesbbnek. AZ előzetese aranyos volt, azzal nyert meg igazán.

CW: Nancy Drew
Megint nyomozás, nem tudom, meddig fog megmaradni, de amikor megláttam a főszereplőt, egyértelmű volt, hogy be akarom próbálni:)

ABC: The Baker and the Beauty
Ez kakukktojás, mert itt azért még egy előzetest szeretnék látni, hogy milyen lesz Nathalie Kelley ebben a szerepben, mert számomra a TVD-ben és a Dynastyban is rendkívül idegesítő karaktert hozott. Persze lévén ez is egy szappanos sztori lesz, nagyon szeretném bepróbálni, ha van értelme:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz