login |

Tekerjünk vissza 10 évet!

2019. 05. 29. 13:14 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: animáció, kampány,

2009-ben járunk. Nemrég jött ki az Archer pilotja (itt a kritikánk, ha valaki szereti a retrót, mindjárt megnézem, hogy kié volt az első komment). Most képzeljük el, hogy akkor mit gondolt volna a korabeli énünk, ha azt mondjuk, hogy a 10. évad nem csak az Archer 1999 címet fogja viselni, hanem még az űrben is fog játszódni. A plakát (ld. lent) és az előzetes nem hazudik.

Ja, a kritikából tudtam meg, hogy az Archer készítőinek korábbi sorozata a Frisky Dingo volt (arról is van kritikánk!) – ha valakit érdekelne. Meg a Sealab 2021, de arra nem tudunk linkelni tőlünk, de itt megnézhető a teljes első része.

4 hozzászólás Ne habozz!

JackPackage - 2019. 05. 29. 14:17

én valahol a Dreamland elsö pàr része utàn lemorzsolodtam, a Vice még kifejezetten adta, de utàna màr nem tudott beràntani, a Danger Islandbol màr csak pàr részbe néztem bele.
Ettöl függetlenül jo ötletnek tartom, hogy ezekkel a tematikus szezonokkal probàljàk frissen tartani a sorozatot, csak van egy olyan veszélye is, hogy ha az adott téma nem vàg profilba valakinek, akkor veszitenek pàr nézöt.
Scifi fanként az uj évadot azért még tuti beprobàlom, itt valszeg jobban le fognak esni a deep cut poénok, mint az elmult pàr szezonban.

Aldo - 2019. 05. 29. 14:55

A 7 évadot kihagytam, a 8 nagyon gyenge volt, a 9-ből csak kèt részt làttam, de anbyi is elèg volt.
Ez màr az utolsó szezon?

winnie - 2019. 05. 29. 15:07

nem feltétlenül, de jó eséllyel.

Miertez - 2019. 05. 29. 17:08

Nekem valahogy 2-3 rész után már lapossá válnak a tematikus évadok. Szerintem egyiknek se sikerült a végére jutnom. Sajnálom mert kellően elvetemült, de én még reménykedek abba, hogy előbb ébred fel Archer, minthogy elkaszálnák az egészet.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz