login |

The InBetween: minden, amit tudni kell a sorozatról

2019. 05. 29. 16:51 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: 2018/19, ajánló, kampány, video,

Tavaly májusban 33 újonc sorozatot rendeltek be az országos tévécsatornák. Ezekből 31 már bemutatásra került, csak kettő csúszott át nyárra. Az egyik az ABC szappanja, a Grand Hotel, a másik pedig a The InBetween. Aki emlékszik még a sztorijára, az igazi junkie, mert én már rég elfelejtettem. Vajon mekkora esélye van a sikerre?

A halottakkal beszélős/halottakat látós nyomozós sorozat promózására már nem jutott pénz a jelek szerint, vagy nem vesződtel promóképek fotózásával, vagy csak nem akarták széles körben terjeszteni őket. Sebaj. A plakát alatt, a tovább mögött további, fél perces promók, valamint egy hosszabb, interjús videó.

4 hozzászólás Ne habozz!

Necridus - 2019. 05. 29. 17:23

Na, akkor igazi Junkie vagyok :D
Amúgy a sztori maga nem annyira hoz lázba, de Paul Blackthorne miatt felkeltette az érdeklődésem.
A szóban forgó Grand Hotel-re meg szintén kíváncsi vagyok.

winnie - 2019. 05. 29. 17:27

én, amikor felidéztem, mindig a somewhere betweennel kevertem. amiről azt hittem, hogy sosem fogok hallani, de valamiért pár hónapja felkerült a netflixre. ami azért fura, mert első évados országos kaszák nem gyakran találnak utat oda. főleg nem ennyi késéssel.

DarkEagle - 2019. 05. 29. 23:25

Szerintem sok múlik azon mennyire írják meg jól a drámát mert annak tuti nagy hangsúlya lesz majd. Szerintem itt a természetfeletti elem a körítés. Legalábbis remélem hogy nem megy át valami átívelős lekell győzni a szellemeket dologba. Az előzetes mondjuk nem erre utalt mikor anno láttam.

Tyberius06 - 2019. 05. 30. 00:18

Én simán észben tartottam, mivel a sztori alapján Medium 2.0 és mivel azt imádtam, így megmaradt bennem, hogy jön valami hasonló…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz