login |

Hírcsütörtök – The Protector 3. és 4. évad!

2019. 05. 30. 09:10 - Írta: winnie

14 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Premier: The InBetween S1, Archer S10, Private Eyes S3, American Ninja Warrior S11, Masterchef S10, NCIS: The Cases They Can’t Forget S3, Property Brothers: Forever Home S1, Isle of Man TT 2019, Outback Truckers S7, The Radkes S1 + Finálé: The Hot Zone S1 (vendégblogger?), What We Do In The Shadows S1, Happy! S2, See No Evil S5, Homicide City S2
 • Magyar premier – RTL Spike: 06.21 A becsület védelmében (Line of Duty) 1. évad
 • Magyar tévés premier – HBO3: 06.23 Angie Tribeca (Angie Tribeca) 4. évad
 • A The L Word spinoffjának/felélesztésének/folytatásának The L Word Generation Q lesz a címe és ősszel érkezik a Showtime-ra.
 • A Game of Thrones-os Bran nézéseinek toplistája.
 • Új sorozat: Albedo – Vudu, készítő: Max és Adam Reid, pilotrendező: Brad Peyton, főszereplő: Evangeline Lilly, 150 évvel a jövőben játszódó történet egy nyomozóról, aki a naprendszerünk szélére vezényelnek, hogy nyomozzon egy elszigetelt űrállomáson rejtélyes halált halt tudós ügyében. Nem sokkal később azt veszi észre, hogy megszűnt minden összeköttetése a Földdel, így az űrállomáson ragad pár legénységi taggal, akik a gyilkosság gyanúsítottjai, és persze mindenkinek van saját titkolnivalója is. A klasszikus kriminek induló történet a túlélésért vívott harccá változik, mely az ember faj jövőjét is veszélyeztetheti.
 • Peaky Blinders VR-játék készül 2020-ra. A fejlesztő a Maze Theory, aki a sorozat készítőivel dolgozik a projekten. Ebben a játékos amellett, hogy teljesen beolvadhat a sorozat világában, abszolút egyéni élményeket fog kapni, hiszen az MI másképp fog reagálni minden gesztusra, mozdulatra, hangra. A cél az lesz, hogy egy utcai bandába beépüljön az ember és küldetéseket teljesítsen, miközben ismert karakterekkel találkozik, ismert helyszíneken.
 • A Wattpad új szerződése keretében elővásárlási jogokat adott a félmilliárdos (500 milliós????) könyvtárba tartozó művekre a Sony Pictures Television stúdiónak.
 • A berendelt országos pilotok közül Ryan Murphy a 9-1-1: Lone Star berendelésével a 8. futó sorozatát jegyezheti, Dick Wolf az FBI: Most Wanted-del a hatodikat (de neki vannak dokureality-jei is), Keny Barris a negyediket, Chuck Lorre a TBBT leköszönése ellenére is maradt négynél, miképp Josh Schwartz és Stephania Savage is. Ryan Murphy társai közül Brad Falchuk 6, míg Tim Minear 3 sorozattal foglalkozik. Michelle és Robert King, Roberto Aguirre-Sacasa, Louren Bouchard 3-3, míg Mike Schur 4 sorozaton dolgozik (és az Abby’s az ötödik, aminek a sorsáról még nincs hír.)
 • Indiai feldolgozást kap a The Beauty and The Baker.
 • A Hulu felhasználószáma 7,5M-val nőtt Amerikában, így ott a leggyorsabban növekvő platformnak számít. Összesen 28M-s a táboruk. És júzereik 20%-kal többet nézték a szolgáltatást.
 • A Steven Moffat-féle BBC-s Dracula 3 részét Jonny Campbell, Damon Thomas és Paul McGuigan fogja rendezni.
 • A Disenchantment 2. évadja 09.20-án kerül fel a Netflix-re.
 • A Disney Channel berendelte (premier előtt) az Amphibia 2. évadját.
 • A Netflix berendelte a The Protector 3. és 4. évadját.
 • Egy írás arról, hogy a Fosse/Verdon karakterei miképp viszonyulnak való életbeli énjeikhez.
 • Liz Feldman, a Dead To Me készítője beszél az 1. évad zárásáról. Itt is.
 • Vendégszerep: Holly Hunter – Succession (visszatérő), Chris Zylka, Taveeta Syzmanowicz – Dare Me (visszatérők), Andrew Leeds – Zoey’s Extraordinary Playlist (visszatérő),
 • Állandó szerep: Joshua Jackson – Little Fires Everywhere (Hulu), Da’Vine Joy Randolph, David H. Holmes – High Fidelity (Hulu),
 • Interjú: Richard Coyle és Miranda Otto (Blackwood és Zelda – Chilling Adventures of Sabrina), Gryllus Dorka és Simon Kornél (az Ízig-vérig főszereplői), Jason Mitchell (Brandon – The Chi), Jaime King (Rose – Black Summer), Kingsley Ben-Adir (Karim – The OA), Katie Stevens (Jane – The Bold Type),
 • Pilotberendelés: Jefferson County: Probation – Comedy Central, komédia, készítő: Roy Wood Jr. és Aaron McGruder (előbbi főszereplő is), executive producer: Trevor Noah, Wood fiatalkora által ihletve, aki felügyelőtisztként dolgozott, és próbálta rugalmasak kezelni a szabályokat, hogy segítsen a rá bízottakon, aminek a levét társa itta meg, és mindenki más az életében.
 • Új sorozat: Kieler Street / Kielergata – norvég, készítő: Stig Frode Henriksen, Jesper Sundnes, Patrik Syversen, egy férfiról, aki új életet kezd Skandinávia bűnözéstől legkevésbé sújtott városában. Azonban ez a lepel elég hamar lehull, amikor rájön, hogy a többi lakos egykori bűnöző, akik sötét titkokkal rendelkeznek, és mindent képesek megtenni, hogy megvédjék új életüket. Szereplők: Ylva Fuglerud, Thorbjørn Harr, Andrea Braein Hovig
 • Next in Fashion címmel rendelt be a Netflix divattervezős versenyreality-t Tan France és Alexa Chung műsorvezetésével. 10 részben 18-an fognak versengeni, és zsűrizni fog többek között Elizabeth Stewart és Eva Chen.
 • Maisie Williams vendégzsűri lesz az angol RuPaul’s Drag Race-ben.
 • Az A&E berendelte a Wahlburgers 10. évadját. És ezzel kaszálta is a reality-t.

14 hozzászólás Ne habozz!

Tomi - 2019. 05. 30. 10:33

A Netflix megfontolja, hogy Georgia államban forgasson, Jason Bateman pedig nem hajlandó az Ozarkot ott forgatni a szigorú abortusztörvény miatt.

Dalmayr - 2019. 05. 30. 10:34

Off egy kicsit, de nem lesz a Mastechef Australia-ról legalább egy kamu kibeszélő?

winnie - 2019. 05. 30. 10:37

igen, pont ma írtam az amerikai előzeteshez, ami nemsokára kikerül, hogy csinálok az ausztrálhoz is.

gruang - 2019. 05. 30. 10:37

Most, hogy lement a Happy S2, lehet tudni mikor kerül fel Netflixre?

winnie - 2019. 05. 30. 10:39

jövő hét szerdán. ilyenkor a sorozat aloldalán általában feltüntetik.

gruang - 2019. 05. 30. 10:42

oh köszi, tényleg ott van :) pedig a kommentem előtt is ránéztem az oldalára

Szula - 2019. 05. 30. 11:04

Nem tudom hogy írtátok e a hírekben de tegnap véletlen belefutottam az IMDB-in, hogy idén 8 év után április végén folytatódott a Kate del Castillo féle 2011-es Dél királynője La Reina del Sur sorozat.
Winnie nincs erről valami infód?

nargli - 2019. 05. 30. 11:16

Winnie, küldtem a Harrow második évadáról írást, a következő már tényleg a Doc Martin lesz!:)

dochollywood - 2019. 05. 30. 11:25

06.05. – HBO GO: Doom Patrol 1. évad

06.08 – HBO GO: Mr. Robot 3. évad

06.10. – HBO GO: A bronz kert (El Jardín de Bronce) 2.
évad

06.10. – HBO GO: Karmok (Claws) 3. évad

06.13 – HBO GO: Krypton 2. évad

winnie - 2019. 05. 30. 11:49

szula: itt írtunk róla: https://www.sorozatjunkie.hu/2018/12/16/hirvasarnap-332/ – csekkolom, van-e előzetes és kirakom.

dexike3 - 2019. 05. 30. 14:09

az HBO elkezdte promozni az HBO GO-ra (is) érkező (dátum nélkül) His Dark Materials-t (feliratos előzetes).

Enzo - 2019. 05. 30. 14:30

Ez az Albedo nevű űrös sorozat egész ígéretesnek tűnik :O (Erről a Vudu nevű szolgáltatóról viszont sose hallottam eddig, most megnéztem és a Walmart platformja.)
Meg eddig a NCIS: The Cases They Can’t Forget minisorozatról se tudtam, tök hasznos ez a hírblokk :D

winnie - 2019. 05. 30. 14:47

enzo: az az ncis, csak a korábbi 48 hours ncis-es spinoffjának új szezonja, egy real life történetes dokucucc.

Enzo - 2019. 05. 31. 13:21

@winnie: köszi, utánanéztem annak is ám, csak nem írtam oda :) (nézném is, ha lenne fölös időm :D)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz