login |

Hírpéntek – Dark 3. évad! Dark-kasza!

2019. 05. 31. 09:04 - Írta: winnie

19 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Az éjszakai országos kaszák megvoltak? Búcsúzunk 3 sorozattól, plusz a Star kapcsán a feltámasztási reményektől.
 • Mai magyar premier: Kis tini hős-film + Holnapi magyar premier: Bob burgerfalodája 8. évad, Muppet Show 1. évad, Légió 2. évad, Deadwood – A film
 • Premier: Lip Sync Battle S5 (tavaszi), Master Of Photography S4, Sarah Off The Grid S2, 21 Again S1 + Finálé: The Twilight Zone S1, Cloak & Dagger S2 (vendégblogger?), Tacoma FD S1, Mysteries of The Abandoned S5 + volt Jimmy Kimmel Live!: Game Night
 • Teljes évados premier: Good Omens S1 (Amazon – itthon is), When They See Us S1 (Netflix), How to Sell Drugs Online (Fast) S1 (Netflix), My Next Guest Needs No Introduction S2 (Netflix – MAGYAR FELIRAT), Killer Ratings S1 (Netflix – MAGYAR FELIRAT ÉS SZINKRON!)
 • Magyar premier – RTL Klub: 06.12 Mr. Whiskey (Whiskey Cavalier) 1. évad
 • Magyar premier – RTL Klub: 06.14 Isten belájkolt (God Friended Me) 1. évad
 • Új a magyar Netflix-en: Bad Blood S2 (MAGYAR FELIRAT!), Good Girls S2 (MAGYAR FELIRAT!), Playing With Fire S1 (MAGYAR FELIRAT!), Zone Blanche / Black Spot S1 (MAGYAR FELIRAT!)
 • Külföldi standuposok magyarországi fellépései az elkövetkező időszakban: 07.18 Jim Gaffiganjegyek, 10.25 Tom Segurajegyek, 11.03 Daniel Slossjegyek, 04.02 Russell Howardjegyek
 • A Preacher S4 08.04-én kezd az AMC-n.
 • Márciusban jeleztük először, hogy lehet rá esély, és most már előrehaladott tárgyalásokat folyatnak a Patrick Melrose producerei a Sky Atlantic-kel egy 2. évad kapcsán. Hogy az miről fog szólni (egy időugrás után Patrick életéről vagy az “elveszett” New York-i évekről), még nem tudni, igazából a regények írója, Edward St Aubyn dönti el, hogy mi ihleti őt meg.
 • Kelsey Grammer elmondta, hogy a Frasier folytatása/felélesztése kapcsán 6 különböző szcenárió van előttük.
 • Új sorozat: Reality Z – Netflix, brazil, készítő: Cláudio Torres – az angol Dead Set feldolgozása (lehetőleg több szezonon át – az eredeti csak 5 részes volt), egy bentlakós valóságshow szereplőiről, akiknél a kiszavazás napján tör ki a zombiapokalipszis, és a stúdiójuk a rio-i menedékkérők helyszínévé válik, ahol idővel a káosz és a reménytelenség kezd el uralkodni. Szereplők: Guilherme Weber, Jesus Luz, Ana Hartmann, Emilio de Mello, Carla Ribas, Luellem de Castro, Ravel Andrade és Sabrina Sato.
 • Itt egy tanulmány (PDF-ben) arról, hogy a politikai preferenciák mennyire befolyásolják a sorozatnézési szokásokat, avagy miket néznek a “kékek” és “pirosak”.
 • 07.27-én musical epizóddal jelentkezik a Henry Danger a Nickelodeon-on – egy óra alatt 26 eredeti dal lesz hallható. Vendégszereplő: Frankie Grande.
 • A WarnerMedia tervezett streaming szolgáltatása még idén megkezdi bétaműködését, és 2020. első negyedévében el is indulhat.
 • Kiszállt a High School Musical: The Musical: The Series-ből a showrunner, Oliver Goldstick. Az okok természetesen kreatívak. Az író szeretett volna felnőttesebb témákat is boncolgatni, a Disney+ azonban mindenképp családbarát sorozatot szeretett volna.
 • A Netflix berendelte a Dark 3. évadját. És ezzel kaszálta is a sorozatot.
 • Henry Alonso Myers, a The Magicians új showrunnerje beszél az 5. évados tervekről.
 • Egy írás arról, hogy a The Act karakterei miképp viszonyulnak való életbeli énjeikhez.
 • Vendégszerep: David Bianchi, Alejandro Barrios – Queen of The South (visszatérők), Felisha Terrell, Dustin Ingram – Utopia (visszatérők), Kingsley Ben-Adir – High Fidelity (visszatérő)
 • A Good People című Amazon-komédia pilotjának főszereplői Whitney Cummings mellett: Lisa Kudrow, Ian Harding, Greg Kinnear és Martin Short.
 • Interjú: Sally Woodward Gentle (a Killing Eve S2 showrunnerje), a Fosse/Verdon készítői, Gabrielle Union és Jessica Alba (az LA’s Finest főszereplői), Kristofer Hivju (Tormund – Game of Thrones), Jordan Klepper (a Klepper készítője), Aimee Garcia (Ella – Lucifer),
 • Sorozatterv: Bokurano – csatorna nélkül (gyártó: Hyde Park Entertainment), készítő: Charlie Craig – Mohiro Kitoh mangája alapján, coming of age történet egy csoport “rosszcsont” tinédzserről, akikre a Föld megmentését bízzák.
 • Pilotszkript: The Public – izraeli, héber, angol és jiddis nyelven, készítő: Michal Aviram és Romi Aboulafia, executive producer: Hagai Levi – a haszidista világ illegális örökbefogadásairól szóló újságcikk alapján egy egykori haszidista nyomozóról, aki visszatér közösségébe, amit egy tinilány rejtélyes eltűnése után nyomozva hagyott el. Ezúttal egy vigilante (ehh…, hogy fordítsam, szóval nem hivatalosan eljáró) nyomozóként, aki egy visszakonvertált haszidista nőnek adja ki magát, hogy az Amerikát is érintő adoptációs ügyben vizsgálódjon.
 • A Food Channel-re 06.09-én visszatér az egyik legjobb főzős realityverseny, a The Great Food Truck Race a 10. évadjával, mely idén Amerika déli részén lévő tengerparti strandokat fog végigjárni.
 • A Monday Night Football első fordulós másik meccsét Steve Levy közvetíti, akinek Brian Griese és Louis Riddick fog szakérteni.
 • Kísérő podcastet kapott az NBC dalíró reality-je, a Songlanditt elérhető az első 4 része.

19 hozzászólás Ne habozz!

Necridus - 2019. 05. 31. 09:13

A Cloak & Daggert megírom.

519 - 2019. 05. 31. 09:33

A politikai preferenciákról szóló tanulmánynál a link egy Fuller House cikkre vezet. :(

winnie - 2019. 05. 31. 09:37

ehh, mindjárt előbányászom a jó linket…

winnie - 2019. 05. 31. 09:40
dochollywood - 2019. 05. 31. 10:54

Fajsúlyos crossover van kibontakozóban az HBO-nál:

https://p1.picsto.re/BKFuD.jpg

irgum76 - 2019. 05. 31. 13:30

a Swamp Thing-ről szeretnék kérdezni
kerestem de nem találtam, hogy ez is egy évad pakkban jön vagy hetiben
ma láttam a trailert és igen csak tetszetősnek tűnik

Necridus - 2019. 05. 31. 13:38

irgum76:

Hetiben jön.

winnie - 2019. 05. 31. 13:45

irgum76: egyelőre nem nagyon jellemző az évados terítés az amazon/netflix duón kívül, bár a hulu premierjeinél megoszlanak az arányok.

az az igazság, hogy a kisebb szolgáltatók, akinek nincs sok saját sorozata nem nagyon tehetik meg, hogy évadpremiert hozzanak, hiszen ha így hoznák ki, akkor az ember előfizetne, majd rögtön le is mondaná. míg egy heti terítés az efféle benéző usereket legalább 2-3 hónapra leköti hozzájuk.

irgum76 - 2019. 05. 31. 14:04

Köszönöm mindkettőtöknek

Ayrons - 2019. 05. 31. 14:26

Darknál eleve trilógiába gondolkodtak

winnie - 2019. 05. 31. 14:33

mármint most azt mondják, nem? azért nem mindegy. ha van tavalyelőtti link, ahol ilyesmiről van szó, akkor elhiszem (németből nem vagyok jó, simán lehet), és kételkedni sincs okom benn.

de ha csak a tegnapi közleményre alapozol, akkor az nem jelent semmit. szerintem, ha a készítők csak ezen a sorozaton dolgoztak volna, akkor csinálnak több évadot is – mert miért ne csináljanak. viszont azzal, hogy készítői szerződést kötött velük a netflix, tudták, hogy a darkot nem folytathatják sokáig, mert túl készítői a sorozat, hogy másnak adják át. (mondanám azt is, hogy a másik ok a hosszabb produkciós ciklus, de benne van az, hogy megírták a 2-3. évadot, és le is forgatták, és nemsokára bejelentik, hogy az meg jön decemberben – szóval lehet, hogy normál tempóban forgott, és csak azért késett, mert dupla annyi részt csináltak)

a lényeg, hogy ez a klasszikus esete annak, amikor egy sorozat a siker (ami persze nem kérdőjelezhető meg) miatt nem folytatódik, hiszen a platform új sorozatokat kér a készítőktől, akiknek azokon kell dolgoznia, és így nem tudnak foglalkozni a régivel, így vagy lassabban jönnek az évadok, vagy átadják másnak a régit (itt nem merülhetett fel), vagy befejezik.

most a készítők nekiláthatnak az 1899-nek.

winnie - 2019. 05. 31. 14:35

tippre egyébként ugyanez lesz a sorsa a la casa de papelnek is, mert ott a készítő nem egy, hanem talán 3 új sorozaton dolgozik. amiket nyilván másokkal együtt csinál, és a Papelt is könnyebben le tudja passzolni másnak, hogy ő vigye, szóval még nem ásnám el.

és majd ott is azt mondják, hogy ez a terv:)

winnie - 2019. 05. 31. 14:38

mondjuk a dark kapcsán érdekelne, hogy mekkora mértékű a siker, mert nyilván az ilyesmi nem mérhető az előzetesek youtube-nézettségével, de míg a tegnap dark crystal előzetes 2M fölött jár megtekintésben, addig a dark 150e alatt. persze más egy újonc és egy sokadik évad, de utóbbiaknál az orange is the new balck 1,5M, a black mirrpr 4,5M, a dark s2-nek meg a teaserje is “csak” 666e.

Aldo - 2019. 05. 31. 15:19

A star mellett a whiskey cavalier is marad kaszált állapotban, nem sikerült lepasszolni sehova.

A dark nem baj, hogy 3 évados lesz, legalább le tudják zárni és nem húzzák feleslegesen.

Ayrons - 2019. 05. 31. 15:27

Tavaly is azt mondták ,hogy az időutazás miatt meg a hurok miatt nem akarják az egészet elhúzni mert nem lehet belőle jól kijönni de konkrét évad számról nem írtak a német interjúk sem ,csak annyit hogy nem akarják elhúzni az egészet mert a történet nem engedi meg.

Flutter Dash - 2019. 05. 31. 15:58

Ma adják le a Katicabogár és Fekete Macska kalandjai 2 évadjának utolsó két részét magyar szinkronnal, a kis tinihős film előtt!

GZ - 2019. 05. 31. 23:18

Fáááááákk! HBO, most komolyan…!
Muszáj volt elkaszálni a Szilícium-völgyet? :(
(Ráadásul a hatodik, utolsó évad is csak 7 részes lesz.)

Tomtaker - 2019. 06. 01. 08:51

Sziasztok! Ez a Reality Z című sori mikor is kezdődik?

winnie - 2019. 06. 01. 10:08

nincs időpontja még. ha lesz benne lesz a naptárban. szerintem még pár hónap legalább, most kezdték el forgatni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz