login |

Hírvasárnap – Silicon Valley-kasza! Undercover 2. évad!

2019. 06. 02. 08:45 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Krémek krémje 3. évad
 • Premier: Swamp Thing S1, Deadwood-film (vendégblogger?), Arthdal Chronicles S1, Unidentified: Inside America’s UFO Investigation S1, My House Is Your House S1, To Have & Hold: Charlotte S1, Dodo Heroes S2, Death At The Mansion: Rebecca Zahau S1, Ancient Aliens S14, May Contain Nuts S2, Australia’s Most Dangerous S2, All Aboard The Yorkshire Express S2. The Comedy Underground S1, Unspouse My House S1, Nick Stellino Storyteller In The Kitchen S1, Most Expensivest S3, Jasper and Errol’s First Time S1, Ambulance S5 + Finálé: Blindspot S4, Elena of Avalor S2 + volt Masters of Illusion: 21st Anniversary Special-különkiadás
 • Magyar premier – COOL: 06.03 Gyilkos ügyek (Major Crimes) 5. évad
 • Magyar premier – TV4: 06.09 Trópusi doktornő (Die Inselärztin) 1. évad
 • Magyar tévés premier – HBO3: 06.30 A 22-es csapdája (Catch-22) 1. évad
 • A Noobees szinkronhangjai.
 • Dave Hill, az egyik író elmondta, hogy a Game of Thrones S8-ban az egyik karaktert (őt) nem tervezték korán megölni, az volt a cél, hogy A Falnál végezze a finálé végén, de túlságosan meg kellett volna erőszakolni ezért a történet logikáját, így más sorsot kapott.
 • Cote De Pablo (Ziva) vendégszerepelni fog az NCIS – 17×01-ben.
 • Amint a The Simpsons felkerül a Disney+-ra, a Simpsons World weboldalt le fogják állítani.
 • Caroline Kepnes, a You alapjául szolgáló könyv írója a You és a Hidden Bodies után 2 új kötetet tervez írni folytatásként. A harmadikban a főhős a maga módján családot fog alapítani.
 • Ősszel megjelenik a Rick & Morty Dungeon & Dragons rendszer. A címe Dungeons & Dragons vs Rick and Morty: Tabletop Roleplaying Game Adventure.
 • A Brooklyn Nine-Nine francia kanadai feldolgozást fog kapni.
 • A sport ereje? Csütörtöki országos ratingek Amerikában a 18-34 éves férfiak között 20 és 23 óra között: ABC – 4.0/28 (itt az NBA-nagydöntő első meccse ment), Fox – 0.3/2, CBS – 0.2/1, NBC – 0.1/1, CW – 0.1/1
 • Wendy Straker Hauser lesz a 4. évadtól a The Bold Type showrunnerje a távozó Amanda Lasher helyett.
 • A Jessica Jones 3. évadja 06.14-én érkezik a Netflix-re.
 • Az HBO elkaszálta a Silicon Valley-et. A már berendelt 6. évad lesz az utolsó.
 • Belgiumban berendelték az Undercover 2. évadját.
 • Zach Enterlin, az HBO marketingese beszél a Game of Thrones szezonjainak plakátjairól.
 • A hollywood-i diverzitási törekvések 50 harcosának profilja és rövid interjú velük.
 • Vendégszerep: Joslyn Defreece – Strange Angel (visszatérő), David Hasselhoff – SpongeBob’s Big Birthday Blowout, Julissa Calderon, Annie Gonzalez, Laura Patalano, Felipe Esparza, Rafael Sigler, Jaime Alvarez, Bianca Melgar, Michelle Ortiz, és Alejandro Patiño – Gentefied (visszatérők)
 • Az FX-es Mrs. America szereplőgárdája Cate Blanchett mellett: Uzo Aduba, Rose Byrne, Kayli Carter, Ari Graynor, Melanie Lynskey, James Marsden, Margo Martindale, Sarah Paulson, John Slattery, Jeanne Tripplehorn, Tracey Ullman
 • Interjú: Timothy Simons (Jonah – Veep), Solvan ‘Slick’ Naim (az It’s Bruno készítője és főszereplője), a Lucifer szereplőgárdája, Andrew Goldberg és Ian Chambliss (a Fear The Walking Dead showrunnerjei), Graeme Thomas King (Jeremy – Pretty Little Liars: The Perfectionists), Desi Lydic (The Daily Show),
 • Az RTL Gold berendelte az Anikó Show 3. évadját.
 • Új sorozat: Q-Force – Netflix, 10 rész, felnőtt, animációs komédia, készítő: Gabe Liedman, executive producer: Sean Hayes, Mike Schur, egy jóképű titkosügynökről és LGBTQ karakterekből álló szuperkém csapatáról, akiket kollégáik állandóan lebecsülnek, ezért folyton bizonyítaniuk kell különleges kalandjaik és magánéletük terén is.
 • Sorozatterv: The Dark Age – csatorna nélkül, készítő: Don Handfield – a Red 5 Comics megjelenés előtt álló képregénye alapján, a közeli jövőből, egy összeomlás előtt álló civilizációról, amit egy olyan rejtélyes szerencsétlenség idéz elő, ami a Föld minden megmunkálható fémét rozsdakupaccá alakítja (pl. szerszámok, autók, fegyverek, áramkörök, gerendák). A technológiák elvesztéséről sújtott emberiséget káosz uralja, míg ki nem alakul egy erőszakos, feudális rendszer, és a civilizációk túlélő szeleteit fából és műanyagbók készült fegyvereket forgató lovagok uralják. A középpontban egy régész egyetemi tanár, a terhes felesége és a lányuk lesz, akik,et miután átélik a kataklizmát, 13 évvel később láthatunk, amikor is feltárják a fémek eltűnésének sötét rejtélyét.
 • Új sorozat: Hunters – svéd, 6 rész, készítő: ??, egy északi svéd kisvárosról, ahol egy új bánya feltárása konlfiktushoz vezet a környezetvédők és a helyi lakosok között, akik abban reménykednek, hogy jobb jövő várhat rájuk.
 • A Netflix berendelte a Dope 3. évadját.
 • Nem a San Francisco 49ers lesz az idei Hard Knocks-évad alanya. Akkor maradt 4 csapat? A Raiders, a Lions, a Redskins és a Giants.
 • Wrap Battle címmel karácsonyi ajándék csomagoló realityversenyt rendelt be a Freeform. Kiesős rendszerű lesz.

12 hozzászólás Ne habozz!

dochollywood - 2019. 06. 02. 09:01

Magyar tévés premier – Cinemax: 07.13. Jett 1. évad

Obi - 2019. 06. 02. 09:02

Azt hittem hogy most hétvégére elkészül a Stranger Things 2.évadának a szinkronja de ahogy láttom tévedtem ki tudja talán majd jövő héten..

GYV - 2019. 06. 02. 09:05

Hamarosan bemutatkozik a Future Man (magyar cím: Future Man) a Sony valamelyik csatornáján. A Viasat6-on tudom elképzelni.

Magyar hangok:

Josh – Baráth István
Gabe – Rosta Sándor
Diane – Orosz Helga
Tigris – Bognár Gyöngyvér
Farkas – Nagypál Gábor
Dr. Elias Kronish – Harsányi Gábor
Level – Molnár Ilona
újonc rendőr – Ágoston Péter
Dr. Stu Camillo – Hamvas Dániel

További magyar hangok: Karácsonyi Zoltán, Berkes Boglárka, Orosz Helga, Katona Kinga, Vass Gábor

Magyar szöveg: Varga Fruzsina
Hangmérnök: Weichinger Kálmán
Vágó: Wünsch Attila
Gyártásvezető: Derzsi-Kovács Éva
Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin

A szinkront az SDI Media Hungary készítette.

GYV - 2019. 06. 02. 09:07

@Obi: el van az már rég készülve, ahogyan több másik műsoré is, csak nincs még aktiválva a Netflix felületén.

winnie - 2019. 06. 02. 09:11

pontosabban fent volt egy ideig az S2 szinkron is (az oldalsávban kiemelt netflixes topikban ezt lehet követni, talán mi is írtuk hírekben), most visszavették a feliratokkal együtt, de nemsokára gondolom, megint fent lesz.

GYV - 2019. 06. 02. 09:18

Igen, fent volt. Talán nem hiába. Egyes helyeken őszi-téli rajtot emlegetnek, de a felület lokalizálása annyira előrehaladott állapotban van, hogy simán lehet ebből nyár is. Sőt, talán a Stranger Things S3 remek apropót adhatna az indulásra és ezzel akár a szinkron élesítése is megmagyarázásra kerülne. És akár már az is egyből azzal érkezne.

Devy - 2019. 06. 02. 11:03

Pont a minap kezdtem el nézni a The Expanse sorozatot most tartok a 2.évadnál
Nagyon tetszik csak sajnálom hogy még nem kapot szinkront valamelyik Sony csatornán eltudnám képzelni vagy a Hbo-n na de majd meglátjuk mit hoz a jövő nem igaz? :)

winnie - 2019. 06. 02. 11:05

most, hogy amazonos lett, nem hiszem, hogy kapni lineáris tévében.

kiskiraly - 2019. 06. 02. 14:19

Az első forrás, amelyben megemlítik, hogy a magyar fél nem vesz részt a második évados Mária Terézia sorozatban.

https://oserialoch.pravda.sk/slovenske-serialy/clanok/512628-nova-maria-terezia-ma-rekordny-rozpocet-filmari-vymenili-hlavnu-predstavitelku/

A második évad költségvetése 6.5 millió euró lesz.

DreamerZ - 2019. 06. 02. 16:35

Lezárják a Szilicium-völgyet, vagy csak vége lesz?

Thinky78 - 2019. 06. 02. 16:51

Anikó Show 3 évad :D Épp valamelyik nap panaszkodott az Rtl hogy soványan vannak s muszáj nekik befogadni a kormánypárti hirdetéseket. Ha erre a műsorra van pénzük, hogy a Salgótarjáni hőst ne is említsem, csak nem olyan üres az a kassza. De ez csak magánvélemény, gondolom van rá igény, ha műsorra kerül.

chamichaze - 2019. 06. 02. 20:40

Sziasztok, egy vasárnapesti kis színes, csak mókásnak találtam:
https://index.hu/mindekozben/poszt/2019/06/02/idyllwild_a_varos_ahol_egy_golden_retriver_a_polgarmester/

Mr. Peanutbutter?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz