login |

Emlékeztető: Hatalmas kis hazugságok 2. évad

2019. 06. 10. 19:30 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: ajánló, kampány,

Ma. 20:00. HBO. Big Little Lies – 2×01 (magyar feliratos előzetes + kritika a héten, de tényleg, s persze addig itt simán ki lehet beszélni az évadnyitót)

Láttunk már nem egy példát arra, hogy egy sorozat túllépet az alapjául szolgáló könyvön, most itt a próba a BLL előtt, melynek a kreatív gárdája nem változott, a színészek zöme visszatér (és még Meryl Streep is jön), David E. Kelley marad a kormányrúdnál (Jean Marc-Vallée helyett most Andrea Martin rendezett), a regény írója, Liane Moriarty is segített a sztori alakításában. Az S1 története pedig a kvázi lezártsága ellenére nyilván minden további nélkül folytatható, nem?

5 hozzászólás Ne habozz!

lihu8 - 2019. 06. 11. 09:39

Múlt héten újranéztem az 1. évadot, hogy kicsit visszakerüljek a Monterey-i hangulatba, és az évadnyitóban számomra folytatódott ez az érzés. Meryl Streep karaktere érdekel leginkább, hogy mit hoznak ki belőle, mindenesetre a színésznőre nem lehet panasz. :) (Más is szokott spontán üvölteni vacsora közben? :D )
Az első rész számomra hozta az elvárt szintet, jöhet a következő rész. :)

Fegyula - 2019. 06. 11. 11:41

Első rész nem fogott meg annyira mint az első évad nyitánya. Valami hiányzik a “táncból”, de még kialakulhat. Talán kicsit túl precízen ügyeltek arra, hogy a sztárszereplők (vannak néhányan) egyenlő arányban legyenek a képernyőn.
Remélem nem az egész sorozat fog arról szólni, hogy anya kideríti-e a “baleset” körülményeit. Mert az uncsi lenne.

kisanna - 2019. 06. 11. 13:04

szerintem Ed-ben és Bonnie-ban vannak még olyan kiaknázatlan lehetőségek, amiket a 2. évadban ki fognak emelni a rendezők, legalábbis az első részbeli jeleneteikből kiindulva. jó lenne, mert ők az elsőben nem kaptak nagy hangsúlyt, pedig érdekes karakterek.

Divide - 2019. 06. 11. 17:13

Nem volt átütő erejű kezdés, inkább afféle felvezető tapogatózás, remélem, a cselekmény kicsit szövevényesebb lesz annál, mint amire az első rész után számítani lehet (bűntudat, anyósszimat, félrelépés). Tartok tőle, hogy klisés lesz a sztori, bár számomra a hangulat akkor is elvinné a hátán az évadot. Azért jó lenne nem megbánni a folytatást.

Pacsker - 2019. 07. 15. 21:51

Hát isten bocsássa meg, de a Meryl Streep nagyon nem hiányzott, tudom, érte csak rajongani szabad(na), de itt nagyon nem jön be, kicsit olyan vaslédi paródia már.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz