login |

Emlékeztető: Mr. Whiskey 1. évad

2019. 06. 12. 20:00 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: ajánló,

Ma. 21:35. RTL Klub. Whiskey Cavalier – 1×01-02 (pilotkritika: winnie – 7,5/10 , human – 7/10 + 1×02-kritika + magyar teaser + szinkronos előzetes + szinkronhangok)

Szerettük a pilotot, na!

Jó látni, hogy a tavalyi országos újoncokból azért mégis kerül pár országos csatornára itthon, még ha csak a nyári uborkaszezonban is. A Whiskey Cavalier a klasszikus, évődős, egymást komikusan marós férfi/nő formulára épít, de nem krimi, hanem akció műfajban, Lauren Cohan és Scott Foley főszereplésével – európai, de leginkább cseh forgatási helyszínekkel.

Sajnos csak egy évad jutott belőle nekünk, de az is 13*45 perc, és mivel az RTL dupla részekkel jön, így hat mozifilmet ki lehet váltani a sorozattal, nem?

Mostanában egyébként be szoktam vágni a posztokba a hivatalos leírást is – íme:

Will Chase, az FBI európai ügynöke azt a feladatot kapja, hogy keressen meg egy hackert, aki feltörte az Igazságügyi Minisztérium szerverét. Edgart az oroszok időközben elfogják, így Will-nek kell kiszabadítania. Ezzel párhuzamosan Willnek sikerül megakadályozni az Ebola-vírus eladását, és hazafelé jövet belebotlik a Frankie-be, a CIA-ügynökbe, aki szintén Edgart a akarja elkapni.

3 hozzászólás Ne habozz!

Energiavampir - 2019. 06. 12. 21:33

Nem találtam róla infót, kaszálták a sorozatot?

winnie - 2019. 06. 12. 21:42

ebben a posztban benne van az infó.

de ezért hasznos a sorozat címkéje, mert azzal minden fontos poszt előhívható (kritika, előzetes, plakát, berendelés, kasza), ld: https://www.sorozatjunkie.hu/tag/whiskey-cavalier/ – és ott van, a 3, magyar premierrel foglalkozó bejegyzés után.

vbalazs91 - 2019. 06. 12. 23:31

Hát a magyar szöveg néha elég suta volt, párszor kilógott a lóláb, főleg úgy, hogy láttam már angolul, szóval többször is emlékeztem, mi az eredeti. A 2. rész végén a Dead Drop kocsmanevet pedig úgy fordítani, hogy “kiértékelés”, kifejezetten érthetetlen volt számomra.

Ellenben a hangok nem zavartak, pedig a promóban még fura volt a többség, de a rész nézése közben hamar megszoktak.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz