login |

Hírszerda – Russian Doll 2. évad! The Good Place-kasza!

2019. 06. 12. 09:14 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Mr. Whiskey 1. évad, Grace klinika 12. évad
 • Premier: Pose S2 (vendégblogger?), Press Your Luck S1, Jasper & Errol’s First Time S1, The Super Switch S1, Outdaughtered S5, Cheerleader Generation S1, Ink Master S12, Long Lost Family S9, Great Canal Journeys S11 + Finálé: You Me Her S4 (vendégblogger?), The Bold Type S3 (vendégblogger?), Graveyard Carz S10 + volt új The Bachelorette-epizód
 • Új standup-különkiadás: Jo Koy: Comin’ in Hot (Netflix)
 • Magyar premier – Prime: 06.27 A szabadulás (The Passage) 1. évad
 • Magyar tévés premier – HBO: 07.15 Doom Patrol 1. évad
 • A Whiskey Cavalier szinkronhangjai.
 • Már olvashatóak az infók, hogy kit és mit neveztek be Emmy-díjra, így például érdekességként érdemes megjegyezni, hogy a Game of Thrones-ból az írás kategóriába a finálét küldik (és csak azt, így nem kell sajátmaga ellen versenyeznie a sorozatnak), a színészek közül pedig azt eddig is lehetett tudni, hogy Emilia Clarke és Kit Harington főszereplőként kaphat jelölést, míg Peter Dinklage, Lena Headey, Nikolaj Coster-Waldau, Maisie Williams és Sophie Turner mellékszereplőként, de most kiderült, hogy Gwendoline Christie, Pilou Asbaek, Alfie Allen és Richard Dormer is nevezte magát, valamint vendégszereplőként Carice van Houten
 • A Chernobyl esetleges folytatását illetően némi ködoszlatás. Nyilván a sorozat egyszerinek volt tervezve, de a készítő, Craig Mazin elmondta, hogy ha azzal fordulna az HBO-hoz, hogy újabb évadot akarna készíteni, ami egy másik borzalmas tragédiát dolgoznak fel (Bhopal vagy Fukusima), akkor szerinte mutatnának felé udvarias érdeklődést. Majd azt is elmondta, hogy őt nem annyira a katasztrófa vonzotta, hanem annak specifikumai, szóval egy folytatásnál jobban érdekelnék őt a szovjet élet más aspektusai.
  De.
  Legutóbbi tweetjében Mazin leszögezte, hogy nem lesz Chernobyl 2. évad.
 • Az összes, 70+ HBO-s sorozat toplistája minőség alapján. Lehet nem egyetérteni.
 • 06.16-tól a CBS elkezdi adni a CBS All Access sorozatát, a The Good Fight-ot, annak is az első évadját.
 • Pilotszkript: Ninth Street Women – Amazon, készítő: Amy Sherman-Palladino és Daniel Palladino – Mary Gabriel könyve alapján, öt nőről (Lee Krasner, Elaine de Kooning, Grace Hartigan, Joan Mitchell. Helen Frankenthaler), akik a modern idők szociálisan és politikailag legturbulensebb időszakában be mertek lépni a 20. századi absztrakt festészet férfiak által dominált világába – művészként, és nem múzsaként. Ezek a nők megváltoztatták az amerikai művészetet és társadalmi, lerombolták a korábbi társdalmi kódexet.
 • Új sorozat: Soulmates – AMC, epizodikus scifi-antológia, 6 rész, készítő: Will Bridges és Brett Goldstein – a For Life című rövidfilmjük alapján, 15 évvel a jövőben játszódó sorozat, amikor is a tudomány olyan felfedezést tett, mely minden életet megváltoztatott a bolygón: képes lett megtalálni a lelki társunkat. A részek provokatív történetei az igaz szerelem megtalálásának áráról szólnak, mindenféle hangnemben, mindenféle emberrel és mindenféle kapcsolattal.
 • Anna Boden és Ryan Fleck rendezi a Mrs. America első két részét az FX-nek.
 • A Sorry For Your Loss 2. évadja 10.01-jén kezd a Facebook Watch-on.
 • A Netflix berendelte a Russian Doll 2. évadját.
 • Az NBC elkaszálta a Good Place-t. A már berendelt 4. évad lesz az utolsó.
 • Interjú: Zachary Quinto (Charlie – NOS4A2), Grant Heslov (a Catch-22 egyik készítője), Sacha Jenkins (a Wu-Tang Clan: Of Mics and Men rendezője), Eliza Taylor (Clarke – The 100), Michelle Williams (Gwen – Fosse/Verdon)
 • Új sorozat: Unpunished – norvég, készítő: Fredrik Agetoft, 8 rész, angol nyelvű, a mesterséges intelligenciáról és kiberhadviselésről. A közeli jövőben játszódó történet az emberi elme technológiával való összekapcsolásának következményeivel foglalkozik. Amikor ugyanis egy erős, önmagát fejleszteni képes vírus a világ legjobban őrzött titkainak feltárásával fenyeget, a társadalom elkezd összeroskadni. Pár EU-s tudós pedig elkezd dolgozni egy olyan MI-n, amivel felvehetik ellene a harcot.
 • Ahogy az várható volt, a Hard Knocks új szezonjának alanya az Oakland Raiders lesz. Az HBO-n 08.06-án kezd az új évad.
 • Az Ink Master 12. évadja a Battle of The Sexes címet fogja viselni. Értelemszerűen nők küzdenek benne férfiakkal, és az évad során korábbi versenyzők és rajongói kedvencek fognak visszatérni, hogy mentorkodjanak.
 • A FOX várhatóan 5,5 millió dollárért fogja értékesíteni a 2020-as Super Bowl reklámfélperceit.

13 hozzászólás Ne habozz!

Luke - 2019. 06. 12. 09:49

Remélem Lena Headey az évadban mutatott kiemelkedő alakítását díjra váltja! Nem sokan tudnak úgy egy ablak előtt álldogálni, mint ő!

GYV - 2019. 06. 12. 09:50

Magyar premier:

Supergirl (Supergirl) – 4. évad, július 15, Sony Max – napiban

Gázos páros (You’re The Worst) – 5. évad, július 6, Sony Max

Gösta (Gosta) – 1. évad, július 1, HBO

Válás (Divorce) – 3. évad, július 2, HBO; szinkronosan: július 14, HBO3

Doom Patrol (Doom Patrol) – 1. évad, július 15, HBO – szinkronosan

Krypton (Krypton) – 2. évad, július 16, HBO – szinkronos

Város a hegyen (City on a Hill) – 1. évad, július 17, HBO3 – szinkronos

A szolgálólány meséje (The Handmaid’s Tale) – 3. évad, július 26, HBO – szinkronos

Eufória (Euphoria) – június 30, HBO3

Évek alatt (Years and Years) – 1. évad, július 2, HBO – szinkronos

winnie - 2019. 06. 12. 09:59

luke: a színészt nem évadért jelölik emmy-re, hanem egy részért. ha valaki egy részben már csinál valamit, akkor megnyerheti a díjat. és tippre, ha valakit fognak jelölni, akkor őt biztosan, hiszen abban a részben, amiért jelölte magát, volt más tennivalója is.

Snoopyzit30 - 2019. 06. 12. 10:43

“Legutóbbi tweetjében Mazin leszögezte, hogy nem lesz Chernobyl 2. évad.”

Tudom, hogy nem erre gondolt a készítő, de nekem rögtön az ugrott be, hogy az egész világ reméli, hogy nem lesz Chernobyl 2.0

Valamint azt sem tartanám túl szerencsésnek, hogy most valami katasztrófa turista módjára kezdenének elszaporodni az ilyen sorozatok, csak azért mert ez a minisorozat most sikeres lett. Ne legyen semmilyen divathullám, meg hogy még több bőrt lehúzzanak róla.
Szimpatikus is volt a készítő hozzáállása, hogy őt inkább a szovjet élet más aspektusai érdekelnek. Bőven van téma más is, mint még több atomkatasztrófáról sorozatot forgatni.

Franky - 2019. 06. 12. 10:49

Supergirl-nek örülök!
De a crossover szempontjàból megint rossz lesz,főleg hogy A zöld îjàsz -Flash duó kb màr 2évaddal van lemaradva! :(

Anonymus - 2019. 06. 12. 10:55

Teljesen fölösleges lett volna a Csernobilnak második évad, hogy nézett volna ki Csernobil címmel a Fukusimai atomerőművet bemutatni?

perelli - 2019. 06. 12. 11:00

Csináljanak afganisztáni háborús sorozatot.

clegane - 2019. 06. 12. 11:27

óó! kár a Good Place-ért.
de legalább hátha le tudják zárni rendesen és akkor egy tök jó kis kerek valami marad lejtmenet nélkül.

DarkEagle - 2019. 06. 12. 11:55

Én elég sok díjat odaadnék a GOT-nak. Zene, vágás, operatőri munka, rendezés és színészi alakítások. Az a baj hogy bármilyen díjat is fog kapni megint jönnek a rinyák hogy nem érdemli meg a sorozat mert neki nem tetszett a történet pedig itt most nem az írásról van szó, arra én se adnák Emmy-t még úgy sem hogy nekem igazán nagy gondjaim nem voltak.

SŐT! Azt kaptam amit vártam. Már biztos van valami petíció is hogy ne nyerhessen Emmy-t a GOT. :D

A Doom Patrol szinkron nagyon kíváncsi vagyok mert Jane-hez pl nagyon erős hang kéne aki tud úgy alakítani mint Diane.

juhaszvik - 2019. 06. 12. 11:58

lehet jövőre egy Las Vegas Raiders izgibb lett volna, de végül is így is úgy is Chucky viszi majd a showt. Már várom a HK-t (és a szezont is).

Kíváncsi lennék egy Bophal-os HBO sztorira is, van a történetben anyag bőven.

Venom - 2019. 06. 12. 15:29

A Good Place kaszához jegyezzük meg, hogy maga a készitő, Mike Schur, kérte hogy legyen vége. Le akarja zárni a történetet, mielőtt kifáradna.

winnie - 2019. 06. 12. 19:43

nincs okom kételkedni benne, a stílus miatt adja is magát, de pontosan tudjuk, hogy ha a nézettség miatti kasza lenne (és a számai nem jók), akkor pontosan ugyanezt mondanák, mert kommunikáció. sem a készítőnek, sem a csatornának nem lenne érdeke nem hazudnia, hiszen így az nbc-t sem ostorozza senki, és a nézők is elégedettek lesznek, hogy kaptak egy kerek sztorit. ergó, tűnjön bármilyen cinikusnak is, nem számít, hogy mit kommunikálnak kifele.

szóval úgy mondanám, hogy ha nagyobb siker lenne és az nbc akarna ötödik évadot, akkor jó eséllyel ki tudnák bulizni a készítőnél, el tudnák odázni a lezárást.

Zem - 2019. 06. 12. 20:59

Ajjaj, öt főszereplős sorozat Palladinóéktól? Asszem már most kezdhetem fejleszteni az angolomat…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz