login |

Spinoffot a Modern Family-nek?

2019. 06. 12. 18:20 - Írta: winnie

14 hozzászólás | kategória: a hét kérdése,

Nemrég írtam a Modern Family 10. évadjának elég formabontó és szerintem tök jól sikerült zárásáról, és a posztot így zártam:

Addig meg kíváncsian várjuk, hogy ki fogja kapni a(z első?) spinoffot. Mert a világ nyolcadik csodája lenne, ha nem próbálkoznának meg a brand tovább vitelével.

Az ABC spinoffot adott a The Goldbergs-nek – ez a Schooled. Spinoffot adott a black-ish-nek – ez a mixed-ish (meg a grown-ish). És megpróbált spinoffot adni a The Middle-nek is – ez lett volna a Sue Sue In The City. Ezek után van ember, aki azt gondolja, hogy a 11., egyben utolsó évadot nem fogja kísérni legalább egy spinoff-próbálkozás?

Annak idején viccelődtünk azon, hogy a Modern Family-spinoff a világ legegyszerűbb dolga lenne, hiszen mindössze a 3 család szálára kell építeni egy-egy koncepciót, azokat szátszedni és kész is a 3 spinoff. Ez persze azzal járna, hogy nem csak heti 6-8, hanem 20-22 perces sztorikat kellene kitalálni Claire-éknek, Jay-éknek és a Mitchell-éknek, ami ki tudja, hogy működne-e.

Ennyi év után persze esélytelen mindenkit tovább vinni, sőt, még a nagy neveket is kész csoda lenne meggyőzni, szóval jó eséllyel marad a gyerekek felnőtt(ebb) élete (ld. The Goldbergs vagy ahogy a The Middle-nél tervezték), az iskolás évek (ld. black-ish) vagy a felnőttek fiatalkori évei (ld. megint black-ish), de vegyük úgy, hogy bármi szóba jöhet. Komolyan érdekelne, hogy ha nem lenne semmi megkötés

Melyik karakter köré húznád fel álmaid Modern Family-spinoffját? Milyen koncepcióval?

14 hozzászólás Ne habozz!

ThomassLord - 2019. 06. 12. 18:39

A három lány gyerek fiatal felnőttes együtt élős sitcomja + 2-3 új állandó karakter + epizód vagy akár mellékszereplő Luke. A koreai csajszit újra castingolnám, és kicsit közelíteném korban. Ennyit kibír a “story” és működőképesebb lenne. Vagy full Dunphy gyerekek.

Kissur - 2019. 06. 12. 20:14

Vagy a gyerekek köré (főleg Haley és Luke), vagy Andyt visszahoznám, mint mondjuk Haley szomszédja.
Egyértelműen a Dunphy család a favorit, a másik két család szálait mindig is felesleges időkitöltésnek éreztem. Na jó, Jayt bírom, de csak mert néha Al Bundyt látom benne.

goodjohnwin - 2019. 06. 12. 20:21

Majdnem azt írtam, hogy a meleg pár a kislány nélkül (menjen iskolába!) érdekes lehetne, de azután rájöttem, mennyire nem hiteles párt alkot a két pasi.

A többiek különkülön már nem érdekelnének, hacsak nem találnak ki valami vagány dolgot Manny-nek és Luke-nak.

Mondjuk a 10.évadot még nem fejeztem be, most nem tudom éppen mi van a csajokkal…

Bencee24 - 2019. 06. 12. 20:23

Egyértelmű, Manny Delgado! 😂😂 vagy Luke.

Bencee24 - 2019. 06. 12. 20:24

En szerettem a The Middle-t is. Végül nem lesz Sue spinoff? Erről lemaradtam, azt hittem lassan készül. Akkor kaszálták az ötletet? :((((

winnie - 2019. 06. 12. 20:47

Bencee24: igen, még ősszel beszántották. leforgatták, de nem rendelték be.

suree - 2019. 06. 12. 22:39

Ha azt veszem, h a sorozat jelenlegi szálai közül mik működnek nálam leginkább, akkor Phil-Claire vagy egy Mitch-Cam spinoffot mondanék. Esetleg Manny and Luke valamilyen formában együtt.
A Hailey-Dylan számomra főszereplőként túl bugyuta, ami akkora mennyiségben már idegesítő inkább, Alex inkább csak gag szinten működik, Jayékben meg egyszerűen nincs több.

Mitchéknél fel lehetne húzni az ügyészség, Camnek suli esetében jó kis munkahelyi szálakat, a meleg barátaik között is vannak jó karakterek. Vagy akár, ebben az évadban pedzegették, h ha úgy alakul Missouriba költöznek. Ez a váltás, nem mintha szükség lenne rá de magyarázná miért nem tűnik fel a többi családtag. Egy környezetváltással sztem ebből a két/három (Lily) még mindig jó sztorikat lehetne mesélni.

KPI - 2019. 06. 13. 00:06

Cam annyi vicces, már-már nevetséges, ugyanakkor néha szomorú történetet osztott meg a gyerekkoráról, hogy simán megnézném spinoffban az ő gyerekkorát.

danonino1984 - 2019. 06. 13. 00:52

Luke!

juhaszvik - 2019. 06. 13. 05:11

Ha tényleg csak az számítana, hogy én mit szeretnék, akkor egy “Phil a világ körül” vagy egy “Phil megmutatja hogy kell csinálni” álwebsorozat.

Mate815 - 2019. 06. 13. 08:20

Ezek a figurák együtt működnek, külön-külön rohadt unalmasak lennének szerintem. Főleg Manny akinek amúgy is kívánja az arca a pajszert.

winnie - 2019. 06. 13. 09:18

Mate815: ennek így nincs értelme, hiszen attól, hogy mindegyik működik valahogy, nem jelenti azt, hogy mások között másképp ne működnének. jó körítés kell hozzá és kész. jó új karakterek, jó alapkoncepció. ennyi. olyan, mintha az ember tök új sorozatot készítene. és készülnek jó új sorozatok. amik attól nem romlanak el, ha kerül beléjük egy máshonnan ismert karakter.

DaMan - 2019. 06. 13. 11:27

Komolyan egyikről sem érdekelne, de Ed O’Neill-lel forgatnék egy rajongói jelenetet, amiben kifejti, hogy szép meg jó ez a család, bár neki ez már a második, mert egy ideje witness protection-ben él, és elgondolkozik, milyen volt az élet régen.. aztán jöhet a Married w/ Children pilotja. Ennél jobbat úgy sem tudnának csinálni. :D

Grim - 2019. 06. 14. 04:13

Haley és Dilan lenne a logikus választás, hiszen új családot kezdenek épp. De persze egymaguk kevesek lennének, szóval nyilván kéne a többi gyerekből is bele.

De szerintem hagyják a fenébe, én Sue Sue-t kérek! :( Kinek volt az az eszement ötlete, hogy nem rendelik be? Legalább azt tegyék közkinccsé, amit leforgattak.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz