login |

Hírcsütörtök – Last Tango in Halifax 5. évad! Sydney To The Max 2. évad!

2019. 06. 13. 09:05 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Krypton 2. évad
 • Premier: Wild Bill S1, Queen Sugar S4, Younger S6 (vendégblogger?), Krypton S2, The Unknown S1, Save Money Good Diet S2, Catfish: The TV Show S8, Card Sharks S1, First Responders Live S1, Married At First Sight S9, UFOs S2, Alien Highway S1, Homestead Rescue S5, Match Game S4 (nyári) – lement egy Midsomer Murders 20th Anniversary Special
 • Teljes évados premier: Jinn S1 (Netflix – MAGYAR FELIRAT!)
 • Magyar premier – HBO GO: 06.28 Szirén (Siren) 2. évad (folytatás)
 • Magyar tévés premier – Cinemax: 07.13 Jett (Jett) 1. évad
 • A The Muppets szinkronhangjai.
 • Új a magyar Netflix-en: Kakegurui S2 (MAGYAR FELIRAT!)
 • A The Falcon and The Winter Soldier-minisorozatra vissza akarják hozni Emily VanCamp-et (Sharon Carter) és Daniel Bruhl-t (Helmut Zemo).
 • A Syfy spinoffot kezdett fejleszteni a Krypton-nak – melynek főhőse a 2. évadra érkező Lobo lenne. Ez csak fejlesztés, vagyis azt jelenti, hogy pilotszkriptet rendeltek be a projekthez (a készítő Cameron Welsh), ha a forgatókönyv jól sikerül, utána lehet pilotberendelés, majd sorozatberendelés. A főszereplő Emmett J. Scanlan lenne, aki a Krpyton-ban is viszi a mocskosszájú intergalaktikus fejvadász karakterét.
 • (Csak érdekességképp, jelenleg a következő sorozattervekből van pilotszkript berendelve a Syfy-nál: Chucky, The Woods, Nigh Gallery, Wayward Children, The Raven Cycle, Death is My BFF, míg pilotberendelést kapott a (Future) Cult Classic és a Cipher – elvileg minden címre rá lehet keres a blogon, írtunk róluk alapsztorit és közreműködőket.)
 • Pilotszkript: The Last of The Mohicans – Paramount Network, készítő: Cary Joji Fukunaga és Nicholas Osborne, rendező: Nicole Kassell – James Fenimore Cooper könyve (itthon: Az utolsó mohikánitt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma) alapján, a francia és indián háború idejéről, az 1750-es évekből, aminek középpontjában egy valószerűtlen románc van egy fiatal mohikán indián, és egy angol ezredes kevert származású lánya között.
 • Statisztikák arról, hogy a Saturday Night Live mostani szezonjában melyik komikus volt legtöbbet képernyőn.
 • A Lego: Ninjago 11. évadjának epizódjai 11 percesek lesznek az eddigi 22 percesek helyett.
 • Seth Gordon és produkciós cége elég komoly készítői szerződést között a Sony Pictures Television stúdióval.
 • A Disney Channel berendelte a Sydney To The Max 2. évadját.
 • A BBC berendelte a Last Tango in Halifax 5. évadját.
 • Rob Doherty, az Elementary készítője beszél az évadnyitóról.
 • Interjú: Ruth Wilson (Alice – Luther), Joseph Sikora (Tommy – Power), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime – Game of Thrones), Joe Henderson és Ildy Modrovich (a Lucifer showrunnerjei), Anthony Ramos (Mars – Shew’s Gotta Have It),
 • 06.15-től az m3.hu műsorán látható lesz a Tüskevár című magyar sorozat UHD felbontásban, restaurált verzióban.
 • Új sorozat: Who Are Who We Are – HBO/Sky, 8 rész, készítő és rendező: Luca Guadagnino, egy olaszországi amerikai katonai támaszponton élő tinédzserek egy csoportjáról, leginkább egy 14 éves lányról és fiúról, akiket társaik egy párnak vélnek. Azonban a srác az identitása kapcsán kétségeket érez magában, és ártatlan romantikus kapcsolatot alakít ki az egyik idősebb katonával.
 • A Blumhouse Television megvásárolta Aaron Mark podcastjének, a  The Horror of Dolores Roach-nak a tévésorozatos adaptációs jogait. A készítő a podcast írója lenne. Egy Sweeney Todd által inspirált történet szerelemről, árulásról, marihuánáról, dzsentrifikációról, kannibalizmusról és az erős túléléséről. Egy nő 16 évnyi börtön után visszatér New York-i otthonába, mely igencsak megváltozott, egykori pasija eltűnt, a családja már rég sehol, és csak régi, betépett barátja ismeri fel őt, aki szállást is ad neki, és munkát masszőrként. Amikor azonban új megélhetését veszély kezdi el fenyegetni, szélsőséges megoldáshoz nyúl, aminek eredménye jó pár megfojtott kuncsaft lesz. A váratlan szakmai siker pedig újabb bonyodalmakat von magával.
 • Globális lesz majd a NatGeo-s Brain Games reboot premierje 12.01-jén, és az új változatban celebeket fognak interaktív játékok, illúziók és társadalmi kísérletek elé állítani, hogy agyi kapacitásukat tegyék próbára. A premier játékosai: Kristin Bell, Dax Shepherd, Drew Brees, Rebel Wilson és Anthony Anderson.
 • Csak most nézem, hogy a Food Network-re visszatért a Best Baker in America, amiben ismét 9 profi cukrász fog versenyezni. Vajon ezek a műsorok miért nem népszerűbbek Amerikában? És miért nézik jobban őket országoson, mint kábelen?

13 hozzászólás Ne habozz!

Aranykuka - 2019. 06. 13. 09:22

Jinn magyar felirat!

GYV - 2019. 06. 13. 09:27

Magyar premier:

Rémes sztorik (Bobcat Goldthwait’s Misfits & Monsters) – 1. évad, június 24, Humor+

Illetve kiegészült/teljessé vált a Különös dolgok (Stranger Things) szinkronos szereposztása:

Mike – Kretz Boldizsár
Dustin – Kálmán Barnabás
Lucas – Tóth Márk
Will – Mayer Marcell
Tizi – Vida Sára
Joyce – Zsigmond Tamara
Jonathan – Márkus Sándor
Hopper – Debreczeny Csaba
Nancy – Andruskó Marcella
Steve – Ágoston Péter
Barb – Nagy Katica

Necridus - 2019. 06. 13. 09:34

Kryptont megírom.

Kati néni - 2019. 06. 13. 10:52

Az miért van vajon, hogy a Warner előszeretettel alkalmaz brit (angol, walesi, esetleg ír) színészeket tévében és moziban egyaránt szuperhősös filmekhez meg sorozatokhoz?

winnie - 2019. 06. 13. 11:00

szerintem mindenki alkalmaz (ld. a gyártó warner, de a csatorna nbcuniversal), hiszen egy csomó angol (és kanadai meg ausztrál) színész próbál amerikai sorozatokban befutni, és jó pár kap is szerepeket.

syxa - 2019. 06. 13. 11:00
winnie - 2019. 06. 13. 11:02

még egy angol:) (aki előtte amerikai netflixes és svéd sorozatban szerepelt – globális lét)

winnie - 2019. 06. 13. 11:06

tény, hogy a krypton tele van angolokkal, de pl. a titansben két ausztrál a főszereplő (egy szenegáli születésű és egy japán felmenőkkel rendelkező színész mellett).

Enzo - 2019. 06. 13. 12:00

BattleBots kezdésről igyekszem írni! :)

LaCRossE - 2019. 06. 13. 13:05

Nem is beszélve az MCU is tele van britekkel

DarkEagle - 2019. 06. 13. 14:39

Egyébként jöhet a Lobo spinoff azonnal! Nagyon jól hozta a szerepet a csávó és sok potenciál van a sorozatban.

danonino1984 - 2019. 06. 13. 19:31

Jamie –> Jaime

Mate4182 - 2019. 06. 14. 03:55

Utolsó Mohikan!! Ez kell ide! Végre lenne egy kis western a palettán (vagyis az enyémen minden esetre)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz