login |

A Dead To Me szinkronos előzetese

2019. 06. 13. 21:40 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: video,

Ha nem számoljuk a Killer Ratings című dokusorozatot, akkor a Stranger Things után (itt a bizonyíték) a Dead To Me-hez készült a Netflix második saját sorozatos szinkronja (amit a tervek szerint még sok fog követni, még premiersorozatokhoz is – már legalább 3 stúdió dolgozik a magyar változatokon) – aki filmet nézne inkább magyarul, az jó eséllyel a holnapi Adam Sandler-es Murder Mystery-t is láthatja. Talán.

Ha valaki vág szinkronmintát, ki fogjuk rakni természetesen, de addig is megnézhető a tovább mögött a Dead To Me szinkronizált előzetese. A hangokat passzolom, de azt írtátok, hogy Christina Applegate Csondor Katát kapta. (Az elég nagy közönségkedvenc sorozat kezdéséről itt írtunk, majd lesz évadkritikánk is.)

11 hozzászólás Ne habozz!

devy - 2019. 06. 13. 21:50

nem lenne rosz ha minden hétvégén jönne egy szinkronos sorozat..

winnie - 2019. 06. 13. 21:59

addig biztos jönni fog, amíg látják, hogy hoz új előfizetőket a lokalizálás.

(vagyis az sosem árt, ha egy új előfizető majd megnéz valamit elsőként szinkronnal.)

Anonymus - 2019. 06. 13. 22:04

Ha így folytatják még én is elő fogok fizetni, igaz nekem a felirat is bőven elég, amiből szintén nincs hiány.
De sajnos jelenleg most nem engedhetek meg magamnak az HBO mellé egy másik előfizetést is.

Lengabor - 2019. 06. 13. 22:36

Én mindig azt szoktam írni, hogy egy színész – egy hang, ne változtatgassanak a jól bevált párosokon, de itt konkrétan nem érdekelt, hogy nem Zsigmond Tamarát hallom, ugyanis olyan szinten untatott a pilot, hogy 15 perc után kinyomtam. Ez pedig nem Csondor Katán múlott.
(Ez meg nyilván csak összeesküvés-elmélet, nem kell komolyan venni, de lehet úgy voltak vele, hogy ha már Zsigmond Tamara a Stranger Things egyik kvázi főszereplője, akkor milyen hülyén jönne ki, ha a harmadik szinkronizált sorozatukban is ő lenne a főhős.)

Deny - 2019. 06. 13. 22:43

Haha, kíváncsi voltam hogy oldják meg a szinkront, mivel mindkét színésznőnek Zsigmond Tamara a bevett hangja. Arra nem számítottam, hogy egyikük se kapja meg.

Wampa1 - 2019. 06. 13. 22:45

Én a Stranger Things szinkronja óta vagyok előfizető (ez még belefér egy HBO GO előfizu mellé), épp ezért dühítő, hogy fel se rakták az utolsó 2 részt és a többit le is vették (közbe nyakunkon az új évad, és nuku magyar specifikáció).

A Killer Ratings-be bele se néztem, viszont a Dead Te Me-t kb. 1 nap alatt ledaráltam (feliratosan nem vállaltam be, pedig marha jó lett a sorozat, és a szinkron is tök jó volt).

Nagyon szimpatikus, hogy a Netflix szinkront is csinál (van, hogy pl. utazás közbe könnyebben figyel az ember 1 szinkronos tartalomra), viszont ez, hogy semmi infót nem kommunikál a jónép felé az nem okés. Nincs ezeknek valami hivatalos Netflix HU twitter fiókja, vagy valami?

Szabó Luca (a Harry Potter filmek Hermione Granger-e) már posztolta (instára) az örömhírt, hogy castingolták a 13 Reasons Why-ba, és már vettek is fel részeket. Erről pl. volt már hír? Azt is várom, szívesen újranézném magyar nyelven is.

spyblat - 2019. 06. 14. 12:40

Winnie:
Annyit érdemes tudni, hogy ez az előzeteshez csinált szinkron, van, akinek még nem a végleges hangja szólal itt meg. Viszont Christina Applegate Csondor Kata, a szinkronrendező pedig Aprics László. A végefőcím után a magyar szinkron részletei ki vannak téve a sok nyelv között.

winnie - 2019. 06. 14. 12:56

utóbbi biztos? csak mert nem tudom, hogy működik az utólag kijött szinkronoknál. a z azonnali szinkronoknál látom a stáblistát, de a késeieknél be tudják toldani? (miért ne tudnák, tudom, csak a stranger thingsnél eleinte nem volt ott.)

spyblat - 2019. 06. 14. 13:25

A Stranger Thingsnél nem volt, azt csekkoltam, de itt van, láttam. Küldjem?

winnie - 2019. 06. 14. 18:02

Köszi. Akkor meg tudják oldani, ez a lényeg.

szinkrobi - 2019. 06. 15. 15:52

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz